Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

Figu 

všechny recenze uživatele

Spousty uměleckých es a legend nám bohužel už odešlo do hereckýho nebe. Hrušínský, Sovák, Kodet, Kopecký, Filipovský, Menšík, Kemr a můžu pokračovat směle dál a dál... Těch borců, který nám pán bůh ještě nechal na zemi je míň a míň a seznam se šíleně zužuje. Mladá herecká krev a generace plná Dyků, Kotků, Mádlů atd. má určitě potenciál, ale nevěřím, že někdy dosáhnou kvalit pánů, co na ně koukaj z nebe. Naštěstí tady pořád je třeba Polívka, Trojan, Roden, Vetchý nebo právě Donutil. A i když 3+1 je průměrná záležitost, jsem rád, že to vzniklo, páč díly kdy nám Míra z úst chrlí brněncké hantec, jsou parádní! 65% ()

eileen 

všechny recenze uživatele

Většina povídek je naprosto strašná, až trapná a z velké části proto, že v hl. roli hraje M. Donutil. Naprosto nechápu, kdo co na něm vidí, vtipný není, hrát neumí (podle mého mu sedí pouze role podobného ražení jako v Pelíškách), co se týče jeho práce v dabingu, to raději pomlčím. Jeho úspěch tkví dle mého v tom, že převyprávěl národu pár zážitků s Frantou Kocourkem a už skoro 20 let "perlí" v ND jako Trufaldino, ale to jsem malinko odbočila. Jednoduše, na pár těch povídek by se možná i dalo koukat, ale výkon hl. představitele často strhne i celkem kvalitní televizní scénář úplně do háje. Dost bylo Donutila!!! ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nudní novodobí Bakaláři. Skvělé herectví Miroslava Donutila se v těchto drobných Mistra nepříliš hodných etudách neskví, ba místy ani neprojevuje. Krátké snad i vtipné skeče jsou roztaženy na přenudných 25 minut naplněných vycpávkovou vatou prázdných dialogů a pomalých záběrů; to by bylo, abychom nedokázali naplnit celovečerní formát, co kluci? Pane Donutile, máte to zapotřebí? ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Každý máme svoje vlastní pomyslné dno televizní zábavy. Tohle je to moje. Níž už není nic. P.S.: Pro ješitnost a sebelásku Miroslava Donutila by to chtělo nějaké hezké, nové, české slovo. To by mohl být jeho odkaz- výraz, který by poukazoval na to, že člověk, jenž je takto označován, by si ho nejraději strkal do vlastní řiti. ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je, přátelé, ČISTÝ odpad! Mám Miroslava Donutila celkem rád, zahrál už spoustu skvělých rolí a i jako vyprávěč je vtipný. Ale co mělo být tohle, to fakt nechápu. Viděl jsem 19. epizodu, všechny tři povídky, a zůstal jsem v němém úžasu. Scénář NAPROSTO stupidní, herecké výkony otřesné (a to včetně Donutila), a hrozná kamera. Myslel jsem že koukám na amatéřinu nějakých ochotníků. Nikdy více. ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • Natáčelo se v Českém Krumlově. (rakovnik)
  • Natáčelo se v Benešově. (rakovnik)

Reklama

Reklama