Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil nás neustále přesvědčuje o tom, čeho všeho je schopen. Má velký talent a dokazuje nám to ve svých povídkách.Je také velký vyprávěč. Poslouchat ho patří k velkým zážitkům. Když je obklopen dalšími výbornými herci, můžeme očekávat herecký koncert. Některé díly byly slabší a jiné výborné. Čtyři bodíky jsou za Doktora Pitbulla a jeho štěňata. Tak se totiž představil v povídce na téma škola. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jo bez noťasu je člověk nucen se snížit i na úroveň běžného konzumenta televizních programů. Nicméně i ten běžný televizní program občas nabídne něco, co nepatří přímo do odpadu. Jedním z těchto příjemných překvapení je pro mě 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem. Neviděl jsem sice všechny díly, ale minimálně 7 už ano a proto si dovolím hodnotit a komentovat. Donutil je výborný herec, o tom netřeba spekulovat, ale jeho herecký potenciál je podle mě ještě o něco bohatší než ukazuje tady. Přece jenom převládají povídky, kde je Donutil svůdník a balič mladých a pěkných žen, neškodilo by proto občas zahrát i roli nějakého pobudy, zloděje nebo agresora. Celkově mě to ale baví, dost povídek je super, ale jsou tam i slabé, proto jen 4 hvězdy. ()

Reklama

greymon 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil je jedním z nejlepších českých komiků a ani v seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem nezklamal, co se týče humoru. Velmi jsem se zasmál některým epizodám a musím říci, že jsem čekal na ČSFD alespoň 72% a možná i víc. Ale když pohlédnu na některé epizody tak jsem nečekal vysoké hodnocení, ale momentálních 66 % je podle mého málo. Při některých epizodách jsem usínal, ale to bylo mimořádně. Bohužel toto ovlivnilo mé hodnocení proto 4 hvězdičky. Jinak směji se tomu do teď. ()

eileen 

všechny recenze uživatele

Většina povídek je naprosto strašná, až trapná a z velké části proto, že v hl. roli hraje M. Donutil. Naprosto nechápu, kdo co na něm vidí, vtipný není, hrát neumí (podle mého mu sedí pouze role podobného ražení jako v Pelíškách), co se týče jeho práce v dabingu, to raději pomlčím. Jeho úspěch tkví dle mého v tom, že převyprávěl národu pár zážitků s Frantou Kocourkem a už skoro 20 let "perlí" v ND jako Trufaldino, ale to jsem malinko odbočila. Jednoduše, na pár těch povídek by se možná i dalo koukat, ale výkon hl. představitele často strhne i celkem kvalitní televizní scénář úplně do háje. Dost bylo Donutila!!! ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

Chápu, že natočit celkem 63 povídek, kde hlavní roli vytvoří jeden herec, dá zabrat. Kvalita je pak nemilosrdně převálcovaná kvantitou. Z tohoto množství bylo dobrých cca 10 povídek (patří k nim např. povídky na téma hypochondři), ostatní byly jen slabým průměrem. Naprosto kýčovité byly ale poslední povídky na téma dovolená (Parohy na kole, Ruty šuty Arizona, a Řecko není všechno). Poslední jmenovaná byla obzvlášť šílená. Ale asi to byl záměr, aby divák mohl po těch x- týdnech, co se povídky "3 plus 1 s M. Donutilem" staly páteří úterního vysílání veřejnoprávní televize, vydechnout a říci si: "..Konečně je tady konec... " ()

Galerie (436)

Zajímavosti (19)

  • V povídce je použita stejná melodie, jakou můžeme slyšet v epizodě Hadí tanec (2005) seriálu Oběti (od r. 1999), když Vladimír kouká v televizi na erotickou scénu. (Nick321)
  • Díl se natáčel ve Špindlerově Mlýně. (TomasSlach)

Reklama

Reklama