Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Playboy Bobby Bishop má úspěšnou televizní show, ale všechna sláva na světě pro něj nic neznamená, protože mu chybí to nejcennější - láska. S prázdným toužícím srdcem míří do New Yorku, aby zde našel tu pravou, bývalou přítelkyni Lily. Dostihnout ji navzdory svému bláznivému agentovi, výstředním přátelům a rodině nebude ale vůbec jednoduché. Bobbyho čeká ještě řada komických a spletitých situací, než se jeho cesta zkříží s její... Romantická komedie v duchu filmu "Něco na té Mary je". (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Film který je špatný snad ve všech směrech. Hodně nevydařený pokus o romantické drama, které má mít ještě k tomu údajně komediální prvky, jak jsem se později dozvěděl z popisu. Dokonce i Courtney Cox byla špatná a nesympatická. Taky jsem vůbec nepochopil jakej smysl měli ve filmu ty "dementi". Štvali mě všechny postavy, když k tomu ještě přiřadíme nudné dialogy, tak mi z toho vychází, že moc horších filmů jsem v životě neviděl. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí této „romantické komedie“ pevně doufám, že „Zase bude fajn“ :( Jediné co mne u tohoto filmu pobavilo, byl oficiální text distributora s přirovnáním k Farrellyovské klasice Něco na té Mary je. Get Well Soon je všechno jen ne rom-com, přičemž nejvíce připomíná skutečnou osobnost do hlavní role obsazeného hollywoodského podivína Vincenta Galla a na příkladu Curtney Cox opět potvrzuje, že jediný koho nesmrtelný sit-com Přátelé vystřelil mezi herecké hvězdy první velikosti je Jennifer Aniston. ()

Reklama

candy_daze 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem jen tak přepínala programy a vyskočilo na mě tohle "dílko". Vlastně jsem na něj koukala jen kvůli tomu, jak byli všichni strašně uhození, což mi na tom filmu přišlo srandovní. Film plnej podivínů. Matka, co ze sebe dělá somračku před svým vlastním domem je jeden příklad za všechny. Příběh mi byl celkově úplně ukradenej. Bylo mi jedno, jestli ta love story skončí dobře nebo ne. Jediný, co mě ke konci vůbec zajímalo bylo to, jak dopadne pes Matthew Brodericka. A to asi není dobře, že? ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Velmi netradiční romantická komedie balancující občas na hranici crazy, která však nejspíš tak trochu střílí mimo divácké skupiny. Pro většinové publikum bude příliš „nezávisle“ divná, pro menšinové vyznavače nezávislé tvorby zase příliš povrchní. Je však vystavěná na dobrém námětu, plná výborných nápadů, nečekaných zvratů, zábavně ztřeštěných situací i dialogů, na druhou stranu však příliš afektovaná a často zakopávající o zbytečné scény i protahované dialogy. Bobby je solidní zoufalec a sebevrah pronásledovaný navíc zábavně důslednou smůlou, vedlejší zápletka se psem Matthewa Brodericka je vtipnou odbočkou. Vincent Gallo není jako Bobby špatný, ale Courtney Cox ho ve většině scén přehrává a možná ji konečně začnu brát vážně. A docela dobře si dovedu představit povedený remake. ()

Bláža 

všechny recenze uživatele

Další potvrzení toho, že nezávislý film nerovná se kvalita. Komedie z prostředí showbussinesu kterou drží nad vodou jen Vincent Gallo. Film dojíždí na neuvěřitelně slabý scénář. Nejenom že chybí jakékoliv pointy k vtipům, ale proč ještě musí scénárista neustále zdůrazňovat některé pasáže, ve snaze udělat z nich zapamatováníhodné hlášky? Ukradenej pes Matthew Brodericka, Sex ve městě a Courtney Cox – to všechno víc jak třikrát za minutu. Tam kde je hluché místo, nasadí se nějaká finesa s formou (jumping cutu uprostřed statických obrazů si divák užije až až). Po skončení filmu mě napadlo jediné: Za co? ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama