Příběh o milujícím psovi, kterého jeho pán vezme na procházku do parku a který se děsí jakékoli nástrahy v podobě ať už živé nebo neživé, která by mohla ohrozit život jeho pána. (AngelAngie)
Houdini
Oscar 1 nominace: Krátký animovaný film(25.8.2008)
Matty
Další důkaz toho, že přílišná snaživost se nevyplácí. Chlápek jde na vycházku s čoklem, který jej postupně uchrání před několika živly, které na člověka obvykle venku číhají (také z toho důvodu ctím zásadu: raději sedět doma). Nikdy nevíte, jestli se vás nepokusí svým hnízdem atakovat nějaký opeřenec, jestli si kobylka neudělá z vašeho ucha dočasný příbytek, nemluvě o obzvlášt sadistickém krtkovi. Opět je to plymptonovsky morbidní, opět to má pěknou hudbu a smutnou pointu. Co chtít víc.(6.4.2007)
AngelAngie
Tak takový závěr jsem opravdu nečekala!(2.8.2008)
Pumiiix
Jednoduchá animace ;-) ale srandovní a potvrdí přísloví: "za dobrotu na žebrotu"(17.11.2008)
Le_Chuck
Animovaná tragikomika o láske škaredého čokla ku svojmu majitelovi. Klasická rúčná práca skĺbená s výbornými nápadmi a skvelou hudbou z tohoto robia naozaj velice podarený snímok. Jeden z adeptov na oscara (pre rok 2005) a zároveň moje prvé stretnutie s animátorom Billom Plymptnom.(29.10.2005)
Paldini
Přílišná snaha psa s bujnou morbidní fantazií vede k několika černohumorným scénkám, které vrcholí vždy nějaký fatálním krvavým či smrtícím závěrem až k tomu konečnému definitivními závěru. A co z toho děti plyne za poučení: Že přílišná snaha škodí, a že ten kdo nic nedělá, nic nezkazí :-).(15.8.2006)
hippyman
pes, který štěká, nekouše... :) první plymptonovka, která mě opravdu chytla! ...80%... k vidění zde: Guard Dog(16.3.2008)
jojinecko
Plympton v plnej sile ako ho poznáme, teda opäť vynikajúci mix násilia morbidity a humoru, tentokrát aj s peknou kreslenou animáciou. Skvelé!!!!(25.8.2006)
HellFire
Bezchybné! Úžasně vtipné!(20.12.2008)
Wormboy
Genialita!!!(5.12.2006)
ad
Chudák paranoidní pes :)(1.2.2007)
Wallas
Má to nápad, pěkné zpracování a vkusnou hudbu. Ale na Oscara???(31.1.2007)
-ELFKA-
Ešte šťastie, že mám malého psa a nechodím s ním do parku.. Ale aj keby som chodila tak by som určie prestala..(25.5.2007)
tomeek
Jedna z nejlepších Plymptonovek :)(1.12.2009)
Sfinkter
Odporný paranoidní pes, se kterým budete nakonec soucítit.(27.2.2011)
Master19
Zlatí pejsci, kterým je vaše bezpečnost ukradená... :-)(9.3.2009)
showxman
Směšná animace a směšné myšlenky psovi:)(16.1.2012)
masr
Ne že by se mi ten příběh nějak líbil, není to tak nějak hezký snímek, je takový prosycený nepříjemnými zvuky, nepříjemným štěkotem a valením bulv, prostě mi nedělá potěšení ho sledovat - ale rozhodně je to jeden z nejoriginálnějších krátkých filmů, co jsem kdy viděl.(15.6.2007)
Avathar
Zlovestný smiech tej veveričky ma bude desiť ešte dlhé noci :)(29.9.2006)
ClimbVibe
Doporučuju všem, kteří se chtějí seznámit s tvorbou jednoho z nejosobitějších a nejvtipnějších animátorů současnosti.(29.2.2012)