Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou tady prázdniny a Littleovi si balí kufry a tábornickou výbavu, aby se vydali do divočiny. Chtějí strávit dovolenou na chatě u jezera Garland. Malý myšák Stuart u toho samozřejmě nemůže chybět, možná se dokonce těší nejvíc z celé rodiny. Ale současně je napjatý. Vždyť sotva dokáže ovládnout vzrušení při představě dnů strávených uprostřed nádherné přírody, plných slunce a veselé zábavy. Záhy však zjistí, že v lese okolo chaty rozhodně není vše v pořádku, a navíc zaslechne historky o záludném monstru, které ovládá les železnými drápy a děsí všechny jeho obyvatele. Ti mu neřeknou jinak než „Netvor“ a Stuart je tak vylekaný, že se lesu začne vyhýbat. Situace se změní, když se ztratí jeho věčně vystrašená kočičí kamarádka Snížek a myšák se dozví, že ji zajal Netvor. Rozhodne se ji zachránit a vymyslí plán, v němž nepůjde ani tak o sílu, jako spíš o chytrost. S pomocí přátelského tchoře Reeka se vydá do lesa na odvážnou výpravu, která nejen pomůže na svobodu Snížkovi, ale zbaví strachu všechna lesní zvířata... (TV Nova)

(více)

Recenze (45)

RajmikCZ 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi správný odsuzovat film jenom kvuli tomu, že je animanovaný. Ano dobře. Stuart 1 a 2 byl něco jiného, živého, mnohem aktivnějšího, ale vemte si, že je to zase něco jiného, nového.. Mišak Stuart Little byl, je a bude určen hlavně pro tu mladší část, tedy děti. To že zvolili pokračovaní kreslené není zas taková změna, pro děti je to jenom a jenom dobře. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Zrovna co si tak vzpomínám, když jsem se na to koukal jako dítě, tak ta animace mi nepřipadala vůbec špatná. Stuart se dostane do skautského kurzu a myslím, že něco pos*re a tak se snaží to napravit. Potom tam byl nějakej tygr, který tam dělal neplechu, jestli se mýlím tak se moc omlouvám, ale Stuart s jeho novým kámošem skunkem, ze kterého jsem se doslova vyšťavil, protože jsem ho jednoduše žral, včetně jeho songy, kterou do teď mám ve své děravé palici, se toho velebossa snaží zneškodnit. Mě se to jako malému pardálovi dost zamlouvalo a zase si to někdy pustím :D ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

První film režiséra Audu Padena, který se věnuje výhradně animákům. Jenže tady šlápl trochu vedle. Za prvé jsou šílené ta animovaná část. Hlavně pozadí samo o sobě působí jako dílo amatérů. Ani příběh není zrovna originální. Proč vlastně došlo k animování trojky, když dva filmy byly hrané? Těžko říct. Původní herci zůstali u dabingu. Škoda, že v příběhu nejsou víc akceptovány předchozí dobrodružství Stuarta. Takhle působí jako malý usmrkaný pitomeček a všichni ho tak berou. Najednou svět není vůbec přívětivý a odlišovat se je problém. Tedy oproti dvěma dílům, v kterých právě bylo apelováno na fakt že odlišnosti nevadí. Bral to tak svět i nejbližší okolí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Film s nepěknou grafickou stránkou a animací, která má docela daleko k dokonalosti, s neskutečně předvídatelným příběhem a informací o tom, že skauti jsou vlastně celkem šmejdi a není mezi ně snadné zapadnout, když jste trochu jiní. To, čím se zabýval první film, je zde znova a je to pořádná nuda. Animace Stuartovi ani nesluší, právě v hraném filmu byla jeho výjimečnost. ()

bicekz 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že film nebude mít ani cenu sledovat, ale předchozí díly se mi líbily a tak jsem se do toho pustil. I když je grafika animací celkem povedená, není to ono. Ale potěšilo mě zachování postav (i zhruba vzhledu) a u většiny i dabingu. Děj už také oproti předchozím dílům za moc nestál. Předchozím dílům jsem dal 4*, zde srážím 1* za nevedený přechod na animovaný film a 1* za děj. Celkem 2*. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (5)

  • Jediný film série s hodnocením G. Ostatní filmy měly PG. (noelcoward73)
  • Hudba k ilmu byla nahrána v Salami Studios v Hollywoodu v Kalifornii. (noelcoward73)

Reklama

Reklama