Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru: Vánoční mise

  • USA The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (více)
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2005, 11 min

Nikdy neplav sám! Tak zní tučňáčí vánoční krédo, proto musí vyrazit na bláznivou štědrovečerní misi... V newyorské zoologické zahradě si všechna zvířátka užívají tu pravou vánoční pohodu, jedinou výjimku ale představuje lední medvěd Ted. Ten zůstal ve svém výběhu úplně sám a nemá si s kým o Vánocích zaplavat. Tučňák Vojín se proto rozhodne situaci napravit a vymyslí plán, jak mu obstarat vánoční dárek. U ostatních tučňáků se ale nesetkává s přílišným pochopením, proto se vydává pro dárek na vlastní pěst. Když to zjistí velitel tučňáků Skipper, v duchu jejich kréda mu vyráží s ostatními na pomoc. Bláznivější vánoční misi v téhle zoologické zahradě ještě nezažili. (Česká televize)

(více)

Recenze (140)

tron 

všechny recenze uživatele

Pinguiny z MADAGASCARU (a jeho ostatné podporné roličky - maličký Mort, párik šimpanzov atď.) sú pre MADAGASCAR tým, čím šialená veverica pre prvú DOBU ĽADOVÚ. Vlastne ešte čímsi viac, lebo kým tá zaujala i v scénach, v ktorých Scrat nebol, v MADAGASCARE boli štyri hlavné úlohy (zebra, lev, žirafa, hroch) také nudné, že keď plátno ovládlo militantné komando tučniakov, takmer som plakal od nadšenia a prietrže dobrých gagov. Preto fakt, že rota ťažkotonážnych čierno-bielych mariňákov dostala vlastný krátkometrážny spin-off, som prijal s nadšením. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Waw, to som nečakal, že tu nájdem aj toto mikro dielo. Ale už keď tu je. Myslím, že si to užije hlavne mužské pokolenie(Vojenská terminológia, hi-tech). Ja som sa kráľovsky bavil. []Something's missing. Cranberries check, Egg-Nog check. Give me a head count! We've got three heads, sir. []I am gonna need some cover fire. Rico! Kowalski status! Almost there, Skipper. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější čtveřice v živočišné říši, při zásahu sehranější než útvar rychlého nasazení. Krvelační pudlové z Hulka jsou proti Mr. Chew jen navonění mazlíčci, tenhle ďábel musel ujíždět na steroidech, protože tak naspeedovaného rafana jsem ještě neviděl. Geniální v nápadech, vymakané v detailech, klišovité v poselství. Škoda jen, že kovadlina svůj cíl nezasáhla. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Nejúdernější a nejhravější sekvencí Madagaskaru jsou tučňáci. Jejich následující zpracování bylo jen otázkou času a počátek bývá vždy nejsvěžejší a nejpůvabnější. Přání se mají plnit o vánocích. Sebejistý Skipper, soucitný Private - Vojín, Kowalski a Rico jsou vždy připraveni k akci. Vánoční idylka na tučňáčí způsob je rozvernou blbůstkou, která pobaví. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No Madagascar jsem zatim nevidel, ale tyhle tucnaci byli docela cool. Animace sice patri spis k tem prumernejsim, ale uz sem videl horsi. Pribeh je v pohode, hlavne diky stopazi, na neco delsiho by nevystacil a z tech 10 minut co film ma je minimalne tak 6 minut hodne vtipnejch. Ne ze bych se nepretrzite smal, ale zabava to je docela slusna a jako bonus na dvd to je paradni. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama