Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru: Vánoční mise

  • USA The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (více)
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2005, 11 min

Nikdy neplav sám! Tak zní tučňáčí vánoční krédo, proto musí vyrazit na bláznivou štědrovečerní misi... V newyorské zoologické zahradě si všechna zvířátka užívají tu pravou vánoční pohodu, jedinou výjimku ale představuje lední medvěd Ted. Ten zůstal ve svém výběhu úplně sám a nemá si s kým o Vánocích zaplavat. Tučňák Vojín se proto rozhodne situaci napravit a vymyslí plán, jak mu obstarat vánoční dárek. U ostatních tučňáků se ale nesetkává s přílišným pochopením, proto se vydává pro dárek na vlastní pěst. Když to zjistí velitel tučňáků Skipper, v duchu jejich kréda mu vyráží s ostatními na pomoc. Bláznivější vánoční misi v téhle zoologické zahradě ještě nezažili. (Česká televize)

(více)

Recenze (140)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější čtveřice v živočišné říši, při zásahu sehranější než útvar rychlého nasazení. Krvelační pudlové z Hulka jsou proti Mr. Chew jen navonění mazlíčci, tenhle ďábel musel ujíždět na steroidech, protože tak naspeedovaného rafana jsem ještě neviděl. Geniální v nápadech, vymakané v detailech, klišovité v poselství. Škoda jen, že kovadlina svůj cíl nezasáhla. ()

Tambry1231 

všechny recenze uživatele

Kedže milujem Tučniaky z Madagaskaru ( seriál aj film ) samozrejme že ma dostal aj tento Vianočný kraťas. Myslím si že je to ešte lepší Vianočný špeciál než skutočný Vianočný špeciál zo seriálu, heh. Nielen že pobavil, ale naviac ma dojalo Pešiakové správanie, ako chcel pomocť tomu ladovému medveďovi a tučňačie krédo- nikdy nepláv sám. Oh, a Ricové pyromaniacké túžby boli dokonalé. XD ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +vtipné, zábavné -trošku animace, některé dialogy nejsou tak vtipné/// Rozhodně animák, který pobaví, dá se zhlédnou vícekrát. Hudba v titulcích je dinamická a některé akce samotných tučňáků jsou perfektní. Důvod proč nehodnotím víše je ten, že se mi nechvěla bránice tolik, jako třebas u veverky z Doby ledové. Přesto sou zde zábavné momenty. "Už můžu udělat KABOOM" "Ještě ne" ":-("/// Celkem 79%/// ()

tron 

všechny recenze uživatele

Pinguiny z MADAGASCARU (a jeho ostatné podporné roličky - maličký Mort, párik šimpanzov atď.) sú pre MADAGASCAR tým, čím šialená veverica pre prvú DOBU ĽADOVÚ. Vlastne ešte čímsi viac, lebo kým tá zaujala i v scénach, v ktorých Scrat nebol, v MADAGASCARE boli štyri hlavné úlohy (zebra, lev, žirafa, hroch) také nudné, že keď plátno ovládlo militantné komando tučniakov, takmer som plakal od nadšenia a prietrže dobrých gagov. Preto fakt, že rota ťažkotonážnych čierno-bielych mariňákov dostala vlastný krátkometrážny spin-off, som prijal s nadšením. ()

Mary19 

všechny recenze uživatele

Kowalski, Rico, Skipper, Pěšák... Supr čtverka tučňáků, kterou rozhodně stojí za to vidět. "Je jeden z nás, pánové. Všichni znáte tučňáčí krédo. - Nikdy se nekoupat v oleji a těstě? - Ne! To je mroží krédo. Naše zní: "Nikdy neplav sám." --- Pamatuješ na tučňáčí krédo? - Co má fritování se vším tím společného? - Ne tohle, to druhé. "Nikdy neplav sám." " KABOOM!!!"... 80% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama