Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Účastník ilegálních pouličních závodů Sean Boswell se po problémech s policií snaží začít nový život na opačném konci světa. Žádná auta, žádné závodění, je to jeho poslední šance. Ale ani v rozblikaném Tokiu se nechová jako vzorný student střední školy, i když to po něm jeho otec vyžaduje. Pronikne do světa drifterů, vyznavačů speciální automobilové disciplíny, kterou charakterizuje kouř z pálících se pneumatik. A problémy, jaké měl doma, jsou zpátky a bohužel několikanásobně větší. Cena za prohru v souboji s tokijským šampiónem v driftu, který má navíc vazby na japonskou mafii, je příliš vysoká. A podtrhuje ji fakt, že se Sean zakoukal do jeho přítelkyně. V tokijských ulicích bude brzy pořádně horko... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (735)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Trojka využívá akorát známost předcházejících dílů jinak toho moc společného nemá. Maximálně tak poslední scénu, ve které se vyklube švihák Vin Diesel, což mě příjemně potěšilo. Škoda toho, že drifty jsou tak nudné závody jinak by to rozhodně stálo za povšimnutí. Aspoň, že poslední závod se upíná spíše na závodění než driftování a tak nakonec divák neodejde nespokojen. Celkově je to pro mě příjemné překvapení i přesto, že zde má tak nízké hodnocení. --- Má 500 koňí, výfuk od Borla a stovku udělá za 4,3 sekundy - Hmm zdá se, že sis přečetl příručku ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tokijská jízda je lepší než dvojka, ale jedničce se to nevyrovná ani za mák. Pro mě docela překvapení, protože jsem čekal něco mnohem horšího. Lucas Black se nevyrovná Vinu Dieselovi, ale určitě nezklamal. Navíc mihnutí Vina Diesela bylo příjemným překvapením. Ale na druhou stranu drifty nejsou taková zábava jako klasické závodění..... ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Jeden z očekávaných filmů tohohle roku, které myslím dopadlo podle prognóz. Film nabízí pěkná auta a sem tam se mihne pěkná slečna, ale stačí to? Ne. Dějová linka je totální kolaps, předvídatelnost, chybí napínavost a bohužel mě při mnoha pasážích připadalo, jako by to samo sebe parodovalo a hlavní motiv tohoto filmu závody, jsou bez dechu, těžce nezajímavé a totálně nepovedené. Ještě navíc jsem se divil, že do hlavní role vybrali takového neherce jako je Lucas Blafl, vůbec mě tam nepasoval a ty jeho úšklibky mě lezli krkem. Dalo se vůbec od tohoto škváru očekávat víc než jen nablýskané auta a slečny? No, kdo naivně očekávat bude, tak snad bude překvapen, ale já jsem překvapen nebyl a mé hodnocení je velice chlupatá 1 hvězdička... ()

venus 

všechny recenze uživatele

S výběrem hlavního hrdiny tvůrci pohořeli... Lucas Black má 24 let a hrál 17ti letého kluka, co miluje rychlou jízdu a závody. Vůbec mi to nesedělo. Hlavní příběh je taky špatný tah - jednoduchý, předvídatelný... Na tento film se dá dívat jen kvůli autům. Takové nádherné káry se jen tak nevidí. Adrenalinové závody si milovník aut taky určitě užije. Mě se ta motorová část filmu líbila, ta druhá je o ničem. Takže když to shrnu: Kdo nemá rád auta, tak ať se na to raději nedívá. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Zoufalost, v níž se skloubí imbecilní scénář, s loserovskou režií bez výrazných momentů a nejhorší herecký výkon hlavního hrdiny za posledních deset let. Lucas Black je necharismatický, jednorozměrný týpek, který se umí akorát divně mračit a vymlátit se svojí károu každou překážku, která mu NÁHODOU stojí v cestě. Pakliže nadbytek jódu způsobuje kretenismus, tak Justin Lin a celý jeho tým museli během natáčení vyšňupat několik kil, jinak není možné, aby přišel na trh s tak bezvýznamným a tristním výsledkem , jehož světlými body jsou tak akorát šťabajzna ve vedlejší roli, průlet mobilem a závěrečné cameo. Závěrečná jízda v horách je tak adrenalinová, až jsem málem usnul, fakt super. ;) ()

Galerie (73)

Zajímavosti (39)

  • Po začáteční jízdě, kdy skončí všichni na policejní stanici, se Sean (Lucas Black) usměje a je vidět, že má plnou pusu krve a uražený kousek zubu. O chvilku později má zuby zcela v pořádku. (KajusaK)
  • Nathalie Kelley (Neela) dostala řidičský průkaz teprve pár měsíců před natáčením a až do natáčení nikdy neřídila auto s manuální převodovkou. Čekal ji speciální kurz se specializací na drift - průjezd zatáčkou řízeným smykem. (Bauer)

Související novinky

Spin-off Rychle a zběsile má záporáka

Spin-off Rychle a zběsile má záporáka

06.07.2018

Speciální agent Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a Deckard Shaw (Jason Statham) ze série Rychle a zběsile se již příští rok objeví ve vlastním spin-offu oficiálně nazvaném Hobbs and Shaw. Chystaný akčňák… (více)

Singerovy fazole, Highlander pro dorostence

Singerovy fazole, Highlander pro dorostence

24.09.2009

Dvakrát fantasy, pokaždé jinak. A podle jmen režisérů i v různorodé kvalitě. Bryan Singer v poslední době zvažoval několik zajímavých projektů, nakonec ale podepsal smlouvu na fantasy Jack the Giant… (více)

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Vydatné herecké posily...

Vydatné herecké posily...

05.10.2007

...dostalo hned několik filmových projektů, o nichž už ČSFD obšírněji informovala. Začněme hrdinskou fantasy na motivy příběhů Conanova otce Roberta E. Howarda Solomon Kane, kterou britský režisér… (více)

Reklama

Reklama