Reklama

Reklama

Rambo: Do pekla a zpět

  • USA Rambo (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Stárnoucí válečný veterán z Vietnamu, John Rambo, se usadil a kdesi v Thajsku vede samotářský život. Provozuje loďku, rybaří, odchytává hady a především se snaží vyhýbat problémům. Ale problémy si najdou jeho. Poklidný Rambův život naruší misionářská skupina, vedená Sarah a Michaelem Burnettem, která se i přes jeho varování vydá do Barmy. Do končin, kde je nic dobrého nečeká. A Johnovi nezbývá než přispěchat na pomoc.

Scénář filmu koloval hollywoodskými studii mnoho let, původně měl Rambo bojovat proti nelegálním těžařům dřeva v Amazonii. Dlouho se nemohlo přijít na ideálního Rambova protivníka, nakonec – po konzultaci s redakcí renomovaného časopisu Soldier of Fortune – „vyhrála" jihovýchodní Asie, kde je prý „nejhorší politicko-vojenská situace".

Prakticky od jejího vzniku v roce 1948 bojuje v Barmě státní armáda proti guerillovým skupinám etnických menšin, především Karenů, které usilují o autonomii. Jejich boj je momentálně jeden z nejdéle trvajících válečných konfliktů na celém světě. Právě Karenům jde na pomoc misionářská skupina, přičemž barmská armáda do oblasti žádné humanitární pracovníky zásadně nevpouští. Thajsko, kde se usadil Rambo, do Barmy za pomoci mezinárodních organizací dodává čistou vodu, jídlo a poskytuje azyl barmským rodinám, které s veškerým majetkem v nůších na zádech prchají před válkou. Přestože tato oblast zdaleka není tak známá jako Dárfúr či jiná africká pekla, čísla vypovídají o rozsáhlé humanitární katastrofě. Ve snaze zbavit povstalce jídla, financí, informací a rekrutů barmská armáda pod vedením represivní junty vypálila či jinak zničila přes tři tisíce vesnic. Kolem půl milionu Barmánců muselo opustit své domovy a před boji prchají barmskou džunglí z místa na místo. „Pozemní miny, nucené verbování do armády, konfiskace majetku, využívání vesničanů k přenášení munice, nelidské mučení a popravy jako trest za napomáhání povstalcům,“ tak popisují situaci zpravodajské zdroje. K válečným hrozbám se přidává malárie, podvýživa a další onemocnění, proti nimž v místě nelze sehnat léky. V říjnu roku 2007 otřásl světem další skandál, když nechala Barmská policie střílet do protestujících mnichů. Téma Barmy se tedy zdá být vpravdě nadčasové a dobře zvolené. Samotný Sly, který strávil natáčením Ramba 4 na barmsko-thajských hranicích šest měsíců, prohlásil, že Barma je horší než Vietnam. (Shadwell)

(více)

Recenze (1 575)

POMO 

všechny recenze uživatele

Po veľmi, ale veľmi dlhej dobe mi bolo ľúto že nejaký film, v ktorom ide iba o zabíjanie, netrvá dlhšie. Posledný Rambo je nostalgiou opradené akčné béčko s ruskými digitálnymi efektami, ktoré je fyzicky intenzívnejšie než ktorákoľvek megalomanská záležitosť Michaela Baya. Dve efektné scény (prvý výstup s lukom, bomba), dokonalá žánrová čistota a postava Johna Ramba - o tom to celé je a úplne to stačí. „Nič nehovor a proste odíď.“ K záverečnému rambovskému motívu od Jerryho Goldsmitha skrátka netreba nič dodávať. Keby Sly pridal zopár minút a viacej sa povenoval postavám, mohlo ísť o najlepší akčný film roku. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Rambovi zatím pumpa funguje, kardiologa nepotřebuje a stárne s grácií sobě vlastní, tj. v žádným případě se s tím nepáře a ohryzky z krku vytrhává, jako kdyby kupoval rohlíky v krámu. Problém ale je, že už od druhého dílu jede pořád podle stejného mustru (s malými nuancemi) - někde se něco podělá, Rambo je požádán o pomoc, chvílí se cuká, ale pak v záchvatu altruismu podlehne a nastupuje osvobozovací nekompromisní řežba až do závěrečných titulků. Zřejmě čekat od něho něco jiného by bylo asi naivní, ale mě už potřetí vylouhovaný ten samý čajíček prostě nešmakuje, jak by měl. Že je něco „totální masakr“ a „jatka“, to není pro mě žádné měřítko kvality filmu, i když uznávám, že ta syrovost, špinavost a do jisté míry realističnost zde předkládané akce asi nemá v současném filmovém mainstremu obdoby. De facto, pokud bych chtěl srovnávat, tak zde závěrečné Rambovo „kázání těžkým kulometem“ vypadá jako krátká sekvence ze ´Zachraňte vojína Ryana´ (moment, kdy se na Omaha Beach otevře vyloďovací tanker a v něm sedící vojáci dostanou kulometnou spršku ze samopalů), akorát s tím rozdílem, že zde je natažena na cca 10 minut času, se všemi těmi čistými průstřely a odpadávajícími částmi těla. Díky tomu nabývá až jakéhosi surrealistického rozměru, který nelze brát vážně. Pro milovníky brutálních akčních nátěrů tohle musí být učiněná nirvána.___PS: Jestli tenhle film v reálu nasral barmskou despotickou juntu, tak přihazuju 10 hvězdiček..... ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

77 minut čistého času trvající (alespoň na DVD) výtah ze všech předchozích dílů, navlečený do zatraceně slušivého moderního akčního hávu. Ten háv je samozřejmě neskutečně zasviněný blátem, vnitřnostmi a krví stříkající z různých ran a urvaných končetin. A je to moc fajn, a kašlu na nějaké filozofické rozbory ideového vyznění takovéhohle filmu - žádné totiž není. Barma je aktuální rekvizitou a stejně tak je tomu i s americkými misionáři, z nichž jeden má projít "šokujícím" přerodem, aby nebylo tak očividné, že jejich partička je jen nezbytným iniciátorem, aby bylo koho zachraňovat ze spárů smrti. Stejně tak Julie Benz je tu jenom proto, aby mohla Johnovi vyevokovat jeho ve dvojce (taky v džungli) zabitou lásku, a přimět ho dejme tomu že jakž takž věrohodně k tomu, aby uzavřel kruh a vrátil se domů. Stallone ví co chce, ví jak divákům připomenout to, co bylo (a zvládl by to i bez prostřihů z předchozí trilogie), a jak je potěšit. BTW větší šok než tlumič na poctivou všedrtící odstřelovačku od Barrettů jsem už dlouho nezažil, ale ta věc vážně existuje a funguje:) Prostě špíglnýgl krvavá zábava áčkové třídy. Podobně povedené zakončení jako Rocky Balboa. Jen doufám, že pětka nevznikne... 80% ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu oceňuju Stalloneho snahu o završení legendy. Problém však je ta stejnost toho všeho, podobně jako ve trojce vážné pokusy o nastolení nějakého tématu, které vyznívají neuvěřitelně toporně a pak nějaká ta akce, která spíše zbytečně exhibuje. A po skončení to všechno vyšumí. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na sex, Rambo Vám to v kině udělá takovým způsobem, že i mimozemštan by se z toho dostal do jinýho stavu. Už jen první slova Ramba "Polib mi prdel"či "Seru na svět" u mě vzbuzovali příjemné vzrušující očekávání z následného. Pak si mě John postupně zpracovával a při Barmské osvobozovačce už jsem řval jak smyslů zbavenej jóóó Johne, jóó dělej, dělej, ještě Johne, nepřestávej. Během lesní naháněčky už jsem měl tep asi tak 3000 tepů za sekundu a zorničky v očích rozšířené na maximum. A závěrečná akce ?? To už jsem jen šeptal miluju tě Johne, miluju tě. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Masakrus maximus. Niečo takéto priamočiare už súčasná gay kinematografia potrebovala. A ja cítim obrovské zadosťučinenie za Slya, ktorý po takmer 15 rokoch odstrkovania a posmeškov teraz dvakrát dokázal, že je veľmi zručným režisérom a akčným bohom. Jediná výhrada: mohlo to byť tak o 15 minút dlhšie, aby bola vychutnávka záverečného (neopísateľného!) masoxu ešte intenzívnejšia. UPDATE: Po druhom zhliadnutí dvíham hodnotenie na maximum. Tá žánrová čistota je na nezaplatenie. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem cokoliv, ale ne takovýto vysokooktanový masakr. Bez servítek, přikrašlování a pochybné motivace, zato s dokonalým vizuálem a plným uvědoměním si sebe sama. Nejpoctivější akční film nového milénia a možná i od konce 80. let. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

"Kam se hrabe Kill Bill, to se nedá srovnat!" - aneb jak vyplýtvat ve filmu "catchup" v množství, odpovídajícím zhruba roční spotřebě celého Lucemburska. John Rambo je kabrňák, což mohli jeho fandové vidět už v předchozích třech epizodách této romantické telenovely, v jejímž aktuálně posledním dílu John svým unylým pohledem okouzlí nejednu, ehm, chci říci jednu krasavici. Ta je však pohříchu katolicky rozpoložená a tudíž se jí nelíbí styl Johnovy přípravy večeře (zaživa vytáhneme vnitřnosti, nahrubo mačetou posekáme maso i s kostmi, vše napíchneme na špíz, vystřelený z luku a poté naprudko oflambujeme plamenometem - pozor tento recept je chráněn autorskými právy a jeho zneužití přijde ztrestat sám velký John osobně!). John nicméně své stravovací zvyky měnit nehodlá a tak se jeho fandové dočkají pravých gurmánských (v tomto případě tedy spíše barmánských) orgií. Na mě toho masa bylo ale až trochu moc, chyběla nějaká příloha a aspoň trocha zeleniny (byť se to John snažil aspoň barevně dozdobit cáry vojenských uniforem). Takže čtyřka má u mě za tři. Ale s hvězdičkou. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $42,754,105Tržby Celosvetovo $113,244,290Tržby za predaj Blu-ray v USA $828,369 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $40,504,434 //počet predaných kusov 1,987,602║ Samozrejme že aj Sylvester Stallone ide z dobou a do filmu napchal toľko extrémnej brutality koľko sa len dalo, dnes sa už asi bez toho len tak nezaobídeme, lebo celková prezentácia filmu je postavená len na stanovenom štandarte dnešnej doby čim viac nechutností, tým lepšie. A popritom sa zabúda hlavne na dejovú osnovu, čo by malo byť hlavnú výstuhou filmu a nie len priamočiary dej, s heroickými hláškami, stvárnené cez zadumanú kamennú tvár a taktiež sa opomenie vyrysovanie postavy hlavného záporáka. Hlavné čo tento akčný film zo série Rambo zdobí je drvivá ohlušujúca akcia, samozrejme že prehnaná ale zas dá sa to zniesť. V každom prípade je to úplne iný Rambo než sme boli zvyknutý, keď vyčíňal v 80.rokov, jeho oživenie nenabralo až taký retro smer ako tomu bolo pri filme Rocky Balboa, čo trošku škoda. "Slušný akčný priemer aj keď bez lepšieho deja." /videl v kine: 60%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Sly je opravdu liška podšitá. Jeho Rambo zestárnul se ctí a stylem, ale jediné co zůstalo z legendární 80s postavy jsou flashbacky a zachmuřený pohled na svět. Ve chvíli, kdy jeho nová jednotka začne rozsévat zkázu mezi nepřáteli, dočkáte se takové brutality, že se vám zamlží oční duhovky. Už úvodní masakr ve vesnici vzbuzuje otazníky nad tím, jestli Stallone chtěl pouze lacině šokovat nebo vzbudit i ve fanoušcích akčních řežeb trochu sebereflexe... tohle není stylizovaná brutalita jako v klasikách žánru, tady se zkrátka odehrávají ty největší ohavnosti, takže brzy začnete zatínat pěsti směrem k tomu uniformnímu davu barmských zombií (nerozumíte jim, všichni vypadají stejně a jejich chování je omezeno na ty nejnižší pudy). Když se Rambo dostane do akce a začne spolu s posilami "čistit" džungli, odkope se slabá zápletka, rafinovaně zalátaná akčními scénami. Když kosí Arnie protivníky v Komandu, tak nějak se usmíváte, protože víte, že je to jen "jako". Čtvrtý Rambo už jen "jako" nevypadá. Je zatraceně věrohodný a jakkoliv nabízí i nostalgické okamžiky (je to pořád ještě Rambo... poslední záběr je uzavřením kruhu), zřejmě vám v hlavě pár věcí zpřehází. Zvlášť pokud ke štěstí potřebujete víc než jen pár ustřelených končetin, ohořelé mrtvoly a lidožravá prasata. Nečekejte učesaný akční film, ani sofistikovaně vztyčený indie prst... je to něco mezi. (70%) ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Zatraceně krvavá záplata na bezmoc, přidušenou nenávist a frustraci, kterou člověk zakouší při sledování dalších a dalších strašidelných výjevů genocidy. Sly dobře zná tepnu akčního žánru a ví, že když člověk řízne do pravého místa, pak ta prolitá krev a čile poletující střeva mohou mít silně terapeutický účinek. O to víc, že se k jejich autorství hlásí muž, pro nějž byla válka jediný známým domovem. Cením si toho, jak málo Rambo sází na nostalgickou notu – takto pojatá akce by v 80. letech obstála leda ve snu šíleného řezníka – jak málo přebytečné psychologie ve filmu najdeme a také jak málo jakýchkoli morálních otázek. Je to krvavé jak Starý zákon, eticky samozřejmě naprosto uhozené, ale přitom očistné a doslova natlakované tím nejdebilnějším a nejsvůdnějším hrdinským romantismem. Rambo shlížející na bojiště (a svou mimoválečnou porážku), toť jeden z nejlepších obrazů celé série. Ta si prošla lecjakými korektnostmi, aby ke stáru dozrála do lahůdkové masité řeže, kterou nejlépe vystihuje Johnovo "fuck the world". Je to všechno o pocitu a ten můj byl během sledování Ramba silně euforický. V jádru naprostá kravina, ale o jádro tu skutečně nejde. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Úžasné zakončení jedné série. Po závěrečném Rockym, který byl až moc sentimentální, přichází snad všemi milovaný (i když spíše dost přeceňovaný) John Rambo a konečně ukáže všechny svoje tajné zbraně. Když jsem byl mladší a Rambo se dostával do dětského podvědomí jako naprosto bezchybný bijec, který nožem dokáže rozpárat stovky vietnamčíků, snad každý ho miloval. Po shlédnutí jeho filmů jsme pochopil, že se vytvořenému ideálu nepřibližuje zrovna mílovými kroky, ale jen krůčky, které dotváří celkovou postavu v hlavách diváků. Zatím a snad navždy poslední snímek John Rambo(americký název a lepší než Cesta...) je splněním snu mladšího diváka, který má před očima stále toho svého ideálního Ramba, kterého by nezastavilo naprosto nic ani vrtulník. Oddychový začátek okolo přemlouvání je s vzrůstajícím tempem nahrazen chladnokrevným masakrem, který plní očekávání na 100% a nedává prostor na litování obětí šípů nebo kulek. Ve spojení s příjemnou délkou, která perfektně dotváří pocit návratu starých dobrých akčních 80.sátých let (možná krom božské M107, tu chci domů!!!!), a závěrem filmu se ukončuje kruh, který byl započat, kdysi dávno návratem jednoho dlouhovlasého vietnamského veterána domů... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Art Monterastelli, Sylvester Stallone .. Johne, Johne. Bez jednotky pitomých žoldáků, pumy z Druhé světové a statického vysokorážního kanónu na to už nemáš, co? ;-) Kde je nějaký kontaktní souboj? ___ Film John Rambo (i kino verze nese tento název!) je zajímavý pouze v brutalitě, protože takhle odvážné krvavé amputační scény se často nevidí (za deset let od vylodění na Omaha Beach). Ale je jen a pouze o ní a nakonec je jí překvapivě málo a zatraceně dlouho trvá, než vůbec na plno začne (zkratkovitý konec vzhledem k dlouhé přípravě na něj). Scénář je plytký, vlastně jen klišovitou kopii známého postupu, jen v jiném konfliktu. Větší část dialogů nemá daleko k demenci, i když ta naivita misionářů skutečně pobaví a hubu si v ní vymáchat vlastně zaslouží. Podobně přiblblá je i banda žoldáků, kde zase baví, že John nad jejich rozhovorem s nadhledem veterána mlčí. Rambo má vlažnější spád než jsem čekal, potřebný kvalitní střih/zvuk a na nynější korektní poměry dosti naturalistickou akci, ze které se místy poctivě svíral žaludek. Nebýt ní, nemá vlastně nic, mimo drobet nostalgického podtextu, k nabídnutí a zapamatování. Upozorňuji, že nemám nic proti brutální akci, naopak si jí cením - potěší víc než v kdejakém samoúčelném hororu. Ale šroubovat hodnocení jen za ni? Nebo za pomýlené uzavření série? 70%. _ Black Box Projekce. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Sly po druhe a definitivne stvrdzuje svoj comeback sposobom tornada niciaceho aj tie najvacsie stavby pochyb. Osobne pre mna testosteronova jazda, ktoru som od tretieho Bourna nezazil. Rambo 4 (podobne ako Rocky 6) je navratom nielen k teme, ale i k zanru a jeho preneseniu do noveho milenia. Oldschoolove rozvrhnutie deja je poctou i sikovnym pomrkavanim na jeden zo zakladnych stavebnych kamenov zanru (Rambo II), ako i zvysne casti sucasnej kvadrilogie. Zaroven v sebe vsak nesie i prvky moderny - John uz nie je soliterom (i ked najvacsi kus "prace" samozrejme ostava na nom), flasbackove momenty su rovnako hrave, dynamicky zostrihane a "trendy" kolorizovane ako zaverecny duel v Rocky 6. A nad tym vsetkym stoji brutalita - hnusna, spinava s nadychom realnosti. Brutalita v celej svojej nahote a pocetnom zastupeni, ktora vsetkych sucasnych mladych "reznikov" nechava v kute s hanbou, otvorenou sankou po zem a s pocitom, ze tam kde "oni dnes koncia s velkohubymi recami o posuvani hranic, dedusko Sly iba zacina...". Mozno sa sporit o jednoduchosti deja (kto cakal nieco ine, je ovsem naivny) ci samoucelnosti nasilia, ovsem cit pre dokonalu gradaciu nielen jednotlivych sekvencii, ale i celeho pribehu sa Rambovi upriet neda. Na konci filmu som osobne mohol adrenalin vyzarovat v nekonciacom kolobehu erupcii. [Kontr. projekcia] ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Eighties strikes back! Nejbrutálnější důchodce planety hlásí návrat do akce a pro tentokrát se zastavil někde na půl cesty mezi uvěřitelnou syrovostí jedničky a béčkovou nadsazeností dvojky. To co ztrácí na příběhu, v pohodě dorovná vysokými známkami za předvedený styl. Zpočátku se sice jistě párkrát zasmějete nad tu a tam úsměvnějším "zamyšlení hodným" dialogem, ale bavíte se. Po "metafoře" s kutím se však vše obrátí tím správným oldies směrem. Jenom o poznání brutálněji. Mnohem brutálněji. Postaršímu převozníkovi jde práce od ruky jako za mlada a obvzláště Rambova bojová symbióza se Školákem by zasluhovala větší příděl scén. Stallone jako scénárista sice zklamal, jako režisér se až na výtečnou závěrečnou řež drží v rovině solidního řemesla s tím, že kde může rozsévá obrazové odkazy na minulé části série. No a jako herec? Klasika. Jeden výraz, tvrdý pohled, steroidy nahnaná svalová hmota (on ten kanón na konci mít prostě musí, vždyť ty špalky co má místo prstů by do spouště normální zbraně nenarval), výtečná fyzička a jedna geniální herecká kreace "přivřeného víčka" při nahození smutných psí očí ve scéně, ve které není připuštěn k akci. Áčkové "brutus" béčko, s oživlým testosteronovým mastodontem, jak vyšité se vším co k tomu patří. A nelíbí-li se vám to, tak Rambovými slovy: Go home. Čtvrtý Rambo je tak druhým nejlepším dílem série. Kdo by to byl ještě před takovými dvěma lety řekl, že? --- PS: Děkuji okolí jisté nespecifikované (raději) řady za zpestření při projekci v rámci Otrlého diváka. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nejbrutálnější film, co jsem kdy viděl v kině. Akce je zvládnutá na jedničku, končetiny létají všude kolem. Když Rambo kosí vojáky, řikáte si obdivný "ty krávo." Ovšem při páchání zvěrstev na civilním obyvatelstvu budete skřípat zuby. Stallone je ve své roli stále dokonalý a elegantně vyřešil i věkový problém, jelikož většinu masakru zvládne buď hodně vychcanou lstí (bomba) a nebo za těžkým kulometem (rozumějte nepere se a má jen jeden sprint na dlouhou trať). Navíc Stallone na to má prostě ksicht, ať je mladej, nebo starej, toho Ramba mu věříte. Uznávám že ten film není nijak vynalézavý a originální, ale to od něj nikdo neočekával a hlavně ani nechtěl. Pro mě naprostá paráda. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Transgresivnější než cokoliv od Cronenberga, adrenalinovější než celá bourneovská trilogie. Poslední půlhodinu jsem i kvůli jednoduché, ale o to funkčnější fabuli a práci se zvukovými efekty výskal nadšením. Pro fanouška 80. let splněný sen, který po Rockym Balboovi, filmu o simulacích a simulakrách, dává pocítit realitu v její nejryzejší podobě a tentokrát to není prohra se vztyčenou hlavou, vypořádání se s vnitřními démony, ale freudovské vytěsnění vytěsněného, v nichž RAMBO dá pocítit aktuálnost dané problematiky. A nepotřebuje k tomu ani "montáž". Fuck Yeah!_____ Napodruhé, spolu s předchozími díly, je to ještě výrazně lepší: vyloženě mě baví, jak celá série pracuje s fabulí westernů (jednička: jak psanec přišel do městečka, dvojka: jak kovboj jede zachránit bělochy před zlými Indiány...) a uzpůsobuje ji syžetům akčních, popř. exploatačních podívaných. Tenhle díl RAMBA: DO PEKLA A ZPĚT by se Reaganovi nelíbil (byl by živ), protože neužívá comicsovou nadsázku a nedává tak pocítit pravičákům, že když nevyhráli ve skutečnosti, docílili toho alespoň ve fikci. Přestože se děj odehrává v Barmě-Asii, jedná se o přenesení Vietnamu a vietnamského syndromu z džunglí do města (RAMBO I: PRVNÍ KREV) a zpátky na místo původního dění (RAMBO II a III) do džungle (RAMBO: DO PEKLA A ZPĚT). I když zde nepadne ani jedna narážka na 9/11, teroristické organizace apod., je jasné, že přiběh o navrácení pravých, křesťanských hodnot pomocí rozesračkování východňářů na hnůj komentuje právě tuhle bushovskou politickou rétoriku._____ Rambo tak zažil "regeneraci skrze násilí" a přestože boří pravidla sedmdesátek a osmdesátek (homosexualita mezi naolejovanými muži se zde změnila v homofóbii, protože homosexuální je pouze vedoucí záporáků, žena zde slouží jako základní zdroj konfliktů), závěrečným uzavřením jak jednoho kinematografického období, tak série dává najevo, že se konečně po letech "vrací domů". A s ním i divák. P.S. Nechápu, proč se na poslední díl série kouká nékdo, kdo neviděl předchozí díly a k akčním filmům se staví jako snob. Takoví by zasloužili vytrhnout zaživa ohryzek z krku... Viď, Silásku? P.P.S. Plakal jsem. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Barma - země, jejíž problémy může vyřešit jen přítomnost Johna RAMBA…. Nevím, které jiné filmy už si zasluhují ,,jiný“ pohled a nadhled, než jsou ty s J.Rambem. Každopádně už dlouho jsem se na žádný tolik netěšil. Zjištění, že i po letech je John stále dobrák od kosti mě velice potěšilo. Stallone už ví, co příznivci očekávají a tak nám to dává. A ke smutnýmu ,,kukuči“ přidává ,,maso“ jako prase! Jediné co na konci zamrzí, je, že Sly stárne. Vždyť RAMBO je i kus mého života. A bohužel se tak pomali uzavírá další kapitola. ()

Související novinky

Wonder Woman vzkřísila Rudou Sonju

Wonder Woman vzkřísila Rudou Sonju

06.11.2017

Už řadu měsíců je jasné, že úspěch amazonské princezny přižene do kin další superhrdinky. V Sony chystají týmovku s Black Cat a Silver Sable, v 20th Century Fox řeší spin-off Logana s X-23, a jak… (více)

Creeda 2 natočí Stallone

Creeda 2 natočí Stallone

10.10.2017

Boxerská sága o Rockym se před dvěma lety dočkala spin-offu se synem Apolla Creeda. Film za 35 milionů dolarů vydělal 173 milionů a dovedl Stalloneho ke Zlatému glóbu a nominaci na Oscara, takže není… (více)

Rambo se přesouvá do televize

Rambo se přesouvá do televize

23.08.2013

Rambo: Do pekla a zpět z roku 2008 nebyl žádný komerční trhák, ale fanoušci akce ocenili jeho žánrovou čistotu a snímek si pamatujeme jako důstojný návrate Slye do slavné role. Dlouho se mluvilo o… (více)

Stallone ubere na brutalitě

Stallone ubere na brutalitě

22.06.2009

A to jak v ostře sledovaných The Expendables, tak i v možném Rambovi 5. Podle producenta Aviho Lernera by totiž čtvrtý Rambo přilákal do kin mnohem víc diváků, kdyby neobsahoval tak obrovské porce… (více)

Reklama

Reklama