Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

ivan_drago odpad!

všechny recenze uživatele

Já hledám ve svém nitru alespoň něco, co by se mi na tomto pokusu o film a napětí líbilo.... Nenacházím zhola nic a zůstává ve mě pouze údiv z toho, jakou že sračku jsem to právě viděl... Nápad to není až tak špatný, nicméně jeho převedení do podoby filmu se setkalo s tragickým, ale opravdu asi nejhorším střihem v dějinách filmu, pokus o napětí či dokonce hororové prvky zůstává u blikajících světel, 'nervy drásající hudbě/zvuku' a dementních pohledů herců, pokoušející se vyjádřit svůj strach z asi nejubožejších virů/duchů/vysávačů chuti žít.... A konec tomu všemu nasadil korunu a jenom mi potvrdil, že jsem se setkal s opravdu dementním filmem... Za čas si pustím japonský originál, a i když mu určitě budu nadržovat, protože miluju asijské filmy, tak nevěřím, že by to bylo o moc lepší... ale uvidíme... ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k tomu, že sa jedná o jeden z dlhej rady typicky amerických remakov či už na staré horory z domácej kuchyne alebo čerpajúci inšpiráciu z azijských projektov, jedná sa o solidné remeslo. Nevadili mi dokonca ani otravné pekné ksichtíky priamočiaro fungujúce na násťročné publikum. Ale ak porovnám s japonským originálom, je to už trošku iné kafe. Už ten sa vyznačoval okrem originality aj typickou "divnotou" (ono už ten nebol pre hocikoho), kde miesto vizuálnych a maskérskych orgií viac dominoval pojem ,plíživý des', a zaobišiel sa bez kvapky krvi. A práve v tom je ten rozdiel medzi americkým a japonským spracovaním. Sonzero je pokiaľ viem, videoklipár a v 90tich minútach predostrie Ringovský tuctový thriller s niekoľkými fajn scénami, kdežto japonský originál sa vyznačuje práve tou správnou depresiou a skľučujúcou apokalyptickou atmosférou, nuž a tá remaku výrazne chýba. ()

Reklama

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších hororov. Vizuálne efekty na jednotku, obsadenie kvalitné. Stupeň strachu za hranicou priemeru. Najradšej mám na hororoch nie keď vás niečo na prvý moment vydesí, alebo keď čakáte, že vás ide niečo vystrašiť, ale keď niečo vidíte so strachom a pohľad na tú vec stále trvá, rovnako ako váš strach. To sa v tomto filme stáva často, napríklad keď cez stenu prejde duch a blíži sa pomaly ku kamere. Takže tento film splnil po hororovej stránke moje očakávania. 80% ()

Pan Filuta 

všechny recenze uživatele

2/10 Název filmu: Pulse. Říkám si, co to sakra je? Musím to ověřit na své milované ČSFD. 54%. Nu to asi nebude nic pro mě. Mrknu na herce a hele Kristen Bell, Veronica Mars. Tak snad to dám..........Výsledek: tragický film, chcete-li remake japonského hororu. Ichabod tady píše.: Hodnocení z větší části je za Kristen Bell." Já dávám hodnocení jen za ni! ()

lestyna 

všechny recenze uživatele

No,koukla jsem se na to,ale podruhé už to opravdu vidět nemusím ! Jediné co možná stálo zato,byl celý ten nápad s technologii.Bohužel, jinak to byla pěkná blbost s přímo hrůzostrašnými slogany,které by normální člověk nikdy nevypustil z úst.Také zahrnutí celého světa do problému s duchy mi připadalo jako kravina s ohledem na to, že film byl krátký a tudíž jste pak na konci jen jakoby mimochodem zjistili,že s duchy se nepotýkají jen hlavní hrdinové.Dvě hvězdičky za to,že jsem při tom neusnula a za nějaké ty osamocené chvilky ,kdy jsem byla dokonce i vystrašená. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama