Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

LondonGirl 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, ľudia, až taká katastrofa to nie je :D No dobre, možno je seriál ( alebo skôr telenovela ) plný presladených scén, jedna maličkosť sa naťahuje cez 100 dielov, vrah vždy unikne spravodlivosti, obvinia nevinného a pravá láska nakoniec vždy zvíťazí. Teraz ruku na srdce. Ktorá telenovela takáto nie je? Odo mňa si zaslúži 1* a to za to, že hocikedy zapnem telku, vždy, zdôrazňujem - vždy- beží toto. Iní herci, rovnaká téma, po roku starí herci, rovnaká téma, po polroku zmiešaní noví a starí herci, téma ostáva. Tak čo, aspoň sa babky nenudia. ()

Aeven 

všechny recenze uživatele

Občas mám to "štěstí", že zrovna nemám co dělat a tak si zapnu televizi. ...Právě teď běží série "Pauline a Leonard". A tak jsem si říkala co bych nezabila čas a nepodívala se. Čekala jsem, že to bude něco úplně stejně zoufalého jako třeba Marina, ano sice hlavní hrdinka působí opravdu zoufale a hlavní hrdina na tom není, připadá mi moc líp. Moc inteligence asi oba nepobrali a jejich údělem je být hlavně nešťastní a brečet až téměř do úplného dlouho natahovaného happyendu. Prostě telenovela! Avšak mám ten seriál ráda. A víte proč? Jen jediný důvod! Ty záběry na krajinu a přírodu jsou nádherné! Třeba se mi líbil díl kdy Pauline a Leonard byli ve Vídni. Moc krásné záběry!:) Jinak je to kravina. :) ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje absolutně nejgigantičtější guilty pleasure. Je to šílené, že už tomu bude letos 10 let, co Barrandov vůbec odstartoval a s ním i možnost vůbec poznat tenhle nekonečný seriál našich bavorských sousedů. Deset let, co jsem na jedinou stravitelnou telenovelu narazil a kdysi ji během letních prázdnin sledoval ve dvoudílné dávce každičký den. S tím, že v Německu Sturm der Liebe dnes čítá již neuvěřitených 3000 epizod, nemám nikdy šanci vidět všechny, i dnes jsem si po té tříleté pauze, co Síla lásky zmizela z našich obrazovek, utvrdil, že nepotřebuji vidět každičký díl. Nejradši bych byl kdybych našel nějaký zdroj, který klidně i v té zpropadené němčině sesumíruje ty nejdojemnější i nejdrsnější momenty. I když je to pro některé nesnesitelný kýč, já s touhle romanťárnou vyrostl. A znám leccos o leckteré z té obrovské škály postav, které se zde kdy mihly. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Na tohle si moc dobře pamatuju. Jako malé píslele mě to hodně bavilo se na to dívat s dědou, pamatuji si jak sem ho nutil aby to zapnul, protože sem to dost žral. Ale jak šel čas dál a já prozdřel tal sem poznal a pochopil tu kýčovitost a zmatečnost. Neviděl sem všechny díli a taky je doufám nikdy neuvidím. - 2/10 - ()

Bouffon odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem sice usnout ale tohle mně dokonale probralo. Nejdříve mi vyskočily žíly na čele jak koňský buřty pak se mi kolem krku udělala krvavá tlačenka. Tlak jsem měl jak Gagarin a dát si k tomu kafe, ulítla by mě čepice i s temenem. Je to takové hovno v medu. Chtěl jsem tomu dát jednu hvězdičku za probuzení ale nakonec kulový. Radši bych u toho usnul. Děs...To je teda Síla. ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Seriál měl premiéru 26. září 2005 na německé veřejnoprávní stanici Das Erste. Tam se také vysílal po celou dobu. (peeteno78)
  • Úvodní píseň k seriálu nazpívala Curly, jmenuje se "Stay". (PeterAga)

Reklama

Reklama