Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

Dataminer

všechny recenze uživatele

Vždy mě pobaví, když někdo má potřebu hodnotit nějaký film či seriál, přestože jde o žánr, který už jen z principu nesnáší (v lepším případě ignoruje či nechápe, že daný žánr má svá specifika). Je jasné, že hodnocení od takového diváka bude "odpad" či jedna hvězdička. A aby bylo absurditě učiněno definitivně za dost, tak té telenovele ještě vyčte věci, které jsou přímo základem telenovel - nerálné, naivní, sladké, trapné, stovky až tisíce dílů ..... Jo, takové hodnocení má fakt smysl. Stejně jako když někdo nebude mít rád válečné filmy a pak jim bude vyčítat, že je tam zbytečně moc násilí a že se tam střílí. Dlouho jsem se tak nenasmál, jako při čtení komentářů u tohoto seriálu, kam jsem zabloudil náhodou (předpokládám že pod ostatními telenovelami to bude stejně výživné). Děkuji. Protože číst komentáře lidí, kteří telenovely nesnášejí z principu, jak zde brečí a hudrují jak je to strašně hrozné, a že jen blbec se na to může dívat, je k nezaplacení. :) Jo lidi, zapněte si telenovelu a pak se divte, že je to......telenovela. :D ()

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Snad jediný seriál, u kterého můžu úplně vypnout. Postavy se sice chovají jako banda trotlů, je až k nevíře, jak i ty nejjednodušší situace řeší nesmírně komplikovaně, ale asi právě tahle nereálnost mě baví ze všeho nejvíc :) "Musíme si promluvit." "Miluji tě!" "Přirozeně!" "Omlouvám se..." ()

Reklama

Kracken odpad!

všechny recenze uživatele

Telenovela je ten největší šit kterej se v televizi může objevit, to už jsou lepší ty reklamy co běží mezi tím. Co jsem slyšel tak každá telenovela prej skončí stejně, páreček se dá dohromady po strastiplné cestě osudové lásky a žijí spolu až do smrti. Chápu že pro určitou, ženskou populaci to je atraktivní podívaná, ale sledovat pořád to stejný dokola? Když občas slyším ty dialogy tak se musím chytat za hlavu. Hlavní hrdinka je chytrá horákyně s charakterem až za hrob, protějšek chudák trpí ale nakonec to dobře dopadne, nebojte děti :D Nechápu a nikdy to nepochopím, proč se na to lidi dívaj. ()

klokyn 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo mám pocit, že táto telenovela je tak trochu nadpriemerom vo svojom žánre. Dávam jej tri hviezdičky, ale samozrejme iba v rámci telenoviel. V porovnaní s inými filmami, ktorým som dal rovnaké hodnotenie je to čistá sračka. Je to nemecký seriál, má asi 310 častí a čo je prekvapivé, že sa tu nevyskytujú takmer žiadny vyslovený záporáci ako v debilných juhoamerických "romantických seriáloch". Rád si to pozriem a nehanbím sa za to. Dokonca sa často zasmejem, ale to skôr na scenáristovej blbosti. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Verner už má x-tou ženu, ale stále miluje svou ex Šarlotu, která už má x-tý účes. Záporáci se přelévají v nejlepší kamarády a naopak... prostě nikdo není černý, nebo bílý. O absurdní situace není nouze - ať už jde o ztrátu paměti, citů!, slepotu, rakoviny a nádory, spoustu nemanželských dětí (Vernere! Ty kanče!), africké princezny, argentinskou mafii a podobně. Přes to všechno si můžeme být jistí, že budeme sledovat další a další dvojice, které si jsou sice souzeni, ale cesta k jejich lásce bude nesnadná a zlomí srdce mnoha lidem. Ach :-) Já si na tento hotel docela zvykla a ráda se kouknu (i když občas prskám smíchy)... zrovna teď je tam zima a ta krajina je nádherná. ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Název seriálu se z němčiny dá přeložit jako „Bouře lásky“, nicméně v Česku se vysílá pod názvem ústředního páru dané série. Na Slovensku pak pod názvem Sila lásky. (peeteno78)
  • Fürstenhof v skutočnosti nie je hotel, zábery z jeho izieb, recepcie, kuchyne a ďalších interiérov sú natáčané v štúdiu. (nico_1)
  • Pro každou sérii je natočena nová znělka, ve které se objevují ústřední postavy dané série. (peeteno78)

Reklama

Reklama