Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

Saraph odpad!

všechny recenze uživatele

Může se to zdát jako detail, ale neskutečně mě štve, jak na sebe všichni mluví spisovně. Nevím, jak v tomhle funguje němčina, nicméně nemůžete ode mne čekat, že si snad budu díly telenovely shánět někde v originálním znění. Dále mě nehorázně vytáčí, jak se to v TV programu každých pár týdnů jmenuje jinak. Nic zde nehledejte, nemá to ani kapku originality. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Dá se na to dívat. Sice je to natočeno ve stylu jihoamerické telenovely, ale gesta a emoce jsou díky bohu téměř normální. Jinými slovy... Když už nebude v televizi nic lepšího, můžu si pustit "Sladkou Lauru" alespoň jako zvukovou kulisu bez toho, aniž bych se musela nějak vážněji strachovat o své zdraví.;-) ()

Reklama

kubasimo odpad!

všechny recenze uživatele

Tragédie. Z hudby, která podbarvuje všechny scény, mi je špatně. Když se koukám na obraz a poslouchám zvuk, má pocit, že mám rozbitou televizi, protože dabéři se opravdu netrefí ani do jednoho otevření úst postav. Kritizovat bych mohla ještě dále, ale už toho raději nechám. Snad jediné pozitivní na tomto seriálu je krásná německá příroda. ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes ráno se probudím, rozespalý s čajem usedám k bedně, abych se probral a pouštím ji. Místo snídaně s novou však přepínám programy a má omámená mysl uničená z nedostaku spánku a hromady přesčasů zaregistruje na TV Barrandov německé porno s otřesným českým dabingem, ale s dvěma sexy kočkami v letních šatičkách. V hlavě mě projde myšlenka: DVĚ LEZBY-TO MĚ HODNĚ RYCHLE PROBERE-SUPER. Bohužel po malé chviličce mě vše dojde a já ty dvě lezby-nelezby posílám hodně rychle do prdele a odpad! je pro ty dvě lhářky ještě dobré ohodnocení :-) ()

Aeven 

všechny recenze uživatele

Občas mám to "štěstí", že zrovna nemám co dělat a tak si zapnu televizi. ...Právě teď běží série "Pauline a Leonard". A tak jsem si říkala co bych nezabila čas a nepodívala se. Čekala jsem, že to bude něco úplně stejně zoufalého jako třeba Marina, ano sice hlavní hrdinka působí opravdu zoufale a hlavní hrdina na tom není, připadá mi moc líp. Moc inteligence asi oba nepobrali a jejich údělem je být hlavně nešťastní a brečet až téměř do úplného dlouho natahovaného happyendu. Prostě telenovela! Avšak mám ten seriál ráda. A víte proč? Jen jediný důvod! Ty záběry na krajinu a přírodu jsou nádherné! Třeba se mi líbil díl kdy Pauline a Leonard byli ve Vídni. Moc krásné záběry!:) Jinak je to kravina. :) ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Původně se mělo jednat o seriál o 100 epizodách, nicméně po velkém úspěchu se seriál několikrát prodloužil. K roku 2018 bylo odvysíláno více než 3 000 epizod ve 14. sériích. Jedná se tak o jeden z nejdelších německých seriálů co do počtu epizod. (peeteno78)
  • Pro každou sérii je natočena nová znělka, ve které se objevují ústřední postavy dané série. (peeteno78)
  • V průběhu seriálu bylo odvysíláno několik speciálních epizod, například při oslavách 1 000. epizody. Odvysílán byl také jeden speciální muzikálový díl. (peeteno78)

Reklama

Reklama