Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

kubasimo odpad!

všechny recenze uživatele

Tragédie. Z hudby, která podbarvuje všechny scény, mi je špatně. Když se koukám na obraz a poslouchám zvuk, má pocit, že mám rozbitou televizi, protože dabéři se opravdu netrefí ani do jednoho otevření úst postav. Kritizovat bych mohla ještě dále, ale už toho raději nechám. Snad jediné pozitivní na tomto seriálu je krásná německá příroda. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Co blázníte, vždyť je to náhodou docela prima! Jsou daleko horší o těch jihoamerických ani nemluvě.. Jeden z mála koukatelných opravdových zcela myslitelných běžných ale hlavně i docela reálných příběhů...Čas uběhne jako voda, jen tý přehnaný patetičnosti (v podobě citů, vyznání lásky ap) bych občas trochu ubral. Dávám za tři a dal bych možná i víc, nebýt tam toho organizátora šéfkuchaře Roberta kterej je někdy fakt na ránu:-) Ale i tahle role je zcela běžná v normálním životě, hlavně někteří podnikatelé by se v ní mohli vidět. Docela povedená romantická telenovela po Německu, ve které se pořád něco děje a pořád vás něčím překvapuje:-) Co Němci neumí tak to jsou v první řadě rádoby detektivky, romantické seriály alá Rosamunde Pilcher a pak možná až ty pokusy o telenovely:-) ps: Oblíbené postavy: recepční Alfons Sonnbichler a šéfkuchař Robert Saalfeld ml. :-)! 1.série 3*, 2.série 3*, 3.série..... ()

Reklama

Angel30 

všechny recenze uživatele

Nechápu to množství odpadů, musím to trochu vyrovnat třemi hvězdami, protože podle mě existuje víc horších a slabších telenovel. Je ale pravda, že je to hodně předvídatelné, což je velké mínus. Nejlepší byly asi začátky - Sladká Laura & Miriam a Robert. Nejsem ale blázen, neviděla jsem všechny díly a velký fanoušek také nejsem. ()

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Místo Žaby Zelené je tu Sladká Laura a místo mexické haciendy tu je bavorský hotel. Nic nového pod sluncem. Klasická zápletka jihoamerických skvostů doplněná o Klasische Deutsche Humor je tak dokonalá, že už jen náhled na prvních deset minut prvního dílu mi osvětlil kdo jak a s kým v tomhle seriálu bude zacházet. ()

Kracken odpad!

všechny recenze uživatele

Telenovela je ten největší šit kterej se v televizi může objevit, to už jsou lepší ty reklamy co běží mezi tím. Co jsem slyšel tak každá telenovela prej skončí stejně, páreček se dá dohromady po strastiplné cestě osudové lásky a žijí spolu až do smrti. Chápu že pro určitou, ženskou populaci to je atraktivní podívaná, ale sledovat pořád to stejný dokola? Když občas slyším ty dialogy tak se musím chytat za hlavu. Hlavní hrdinka je chytrá horákyně s charakterem až za hrob, protějšek chudák trpí ale nakonec to dobře dopadne, nebojte děti :D Nechápu a nikdy to nepochopím, proč se na to lidi dívaj. ()

Galerie (467)

Zajímavosti (11)

  • Název seriálu se z němčiny dá přeložit jako „Bouře lásky“, nicméně v Česku se vysílá pod názvem ústředního páru dané série. Na Slovensku pak pod názvem Sila lásky. (peeteno78)
  • Pro každou sérii je natočena nová znělka, ve které se objevují ústřední postavy dané série. (peeteno78)
  • Od 14. série je ústřední píseň „Stay“ od zpěvačky Curly v nové, upravené verzi. (peeteno78)

Reklama

Reklama