Reklama

Reklama

Sladká Laura

(seriál)
  • Česko Miriam a Robert (více)
Telenovela / Romantický
Německo, 2005, 3419x50 min

Scénář:

Peter Süß, Annette Neeb, Brigite Drodtloff, Günter Overmann (více)

Hudba:

Axel Kroell

Hrají:

Dirk Galuba, Antje Hagen, Sepp Schauer, Mona Seefried, Joachim Lätsch, Florian Stadler, Erich Altenkopf, Melanie Wiegmann, Dietrich Adam, Christin Balogh (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Sladká Laura je moderní pohádka, která sleduje křehkou, romantickou a mladou Lauru Mahler v období, kdy se rozhodne najít si v životě svou vlastní cestu. Jako mnoho mladých dívek touží mít výnosnou, naplňující práci, a jak všechny mladé dívky touží najít skutečnou lásku. Je přesvědčena že jí našla v Alexandru Saalfeldovi, atraktivním mladém potomku hotelové dynastie. Ale je doopravdy ten, kterého jí přichystal osud? Na pozadí rozkošné, romantické přírody v Alpínských horách, tato telenovela má všechny části, které uchopí divákovo srdce: krásné, rozervané hrdiny, moudré a složité postavy, fascinující designery, rozkošné sety a nekonečnou spleť citových vzletů a pádů. Připravte se na rozmanité rozbouřené bouřky lásky – a pamatujte, že slunce vychází po každé bouřce… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (118)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Co blázníte, vždyť je to náhodou docela prima! Jsou daleko horší o těch jihoamerických ani nemluvě.. Jeden z mála koukatelných opravdových zcela myslitelných běžných ale hlavně i docela reálných příběhů...Čas uběhne jako voda, jen tý přehnaný patetičnosti (v podobě citů, vyznání lásky ap) bych občas trochu ubral. Dávám za tři a dal bych možná i víc, nebýt tam toho organizátora šéfkuchaře Roberta kterej je někdy fakt na ránu:-) Ale i tahle role je zcela běžná v normálním životě, hlavně někteří podnikatelé by se v ní mohli vidět. Docela povedená romantická telenovela po Německu, ve které se pořád něco děje a pořád vás něčím překvapuje:-) Co Němci neumí tak to jsou v první řadě rádoby detektivky, romantické seriály alá Rosamunde Pilcher a pak možná až ty pokusy o telenovely:-) ps: Oblíbené postavy: recepční Alfons Sonnbichler a šéfkuchař Robert Saalfeld ml. :-)! 1.série 3*, 2.série 3*, 3.série..... ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál naprosto o ničem a hlavně se nedá v žádném případě přežít! Ztrávit u toho 1000 x 50 min by se ani fakt nedalo, tak že opravdu nic jiného než odpad dát nemohu.. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Dá se na to dívat. Sice je to natočeno ve stylu jihoamerické telenovely, ale gesta a emoce jsou díky bohu téměř normální. Jinými slovy... Když už nebude v televizi nic lepšího, můžu si pustit "Sladkou Lauru" alespoň jako zvukovou kulisu bez toho, aniž bych se musela nějak vážněji strachovat o své zdraví.;-) ()

Rembrant odpad!

všechny recenze uživatele

Potřebuje to ještě nějaký komentář? Chose Rose Armando a Mercedes Manuela Contera v bledě-modrém vydání. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Může být něco směšnějšího než telenovela jihoamerická??.. Ano může, telenovela německá:).. Ale za povedený cast do ženských rolí, musím dát hvězdu, kdo by to byl řekl, že jsou Němky takové kočky. Pouze díky nim, jsem ochotný si toto pustit jako kulisu... ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak u horkokrvných hispáncov chápem dôvody na natáčanie tých hrozných telenoviel, aj keď aj tam to už pomaly prestávam chápať, ale u Nemcov? Obyčajná hrôza! Vysielanie tejto katastrofy kinematografie po všetkých stránkach na slovenskej verejnoprávnej televízii úplne kazí jej dôveryhodnosť a znižuje sledovanosť. Naozaj asi len tá úvodná zvučka stojí za to, inak to robí hanbu všetkým romantickým filmom a seriálom. Po všetkých stránkach hrôza! ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné co se mi na tomhle líbí jsou úvodní titulky s celkem pěknou písničkou. Jinak je to děs běs k nevydržení, pro jednou musím souhlasit s davem. Všechny postavy jsou strašně protivný, děj se nikam neposouvá, jednoduše ztráta času. /5% a odpad!/ ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

To si takhle jednou hraju Mass Effect a za mnou běží na Barandově tahle srajda. Naprosto línej natáhnout se po ovladači, odpoutat se od tak skvělé hry a přepnout za mnou tu hrůzu, která za mnou běžela těch 10 minut mi dává plné právo poslat tenhle shit do odpadu! ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože ZA CO??dívala jsem se na to doslova s otevřenou pusou a naprosto jsem nepochopila poitu německé telenovely..Strašné!!!!Naprosto nepřípustné, že existuje na světě tolik talentovaných filmařů ale třeba zrovna tahle blbost spatří světlo světa a nikdy nepochopím tuhle logiku... To je jakoby si řekli nemám čím zaplácat visílací čas dám tam tuhle blbost NEUVĚŘITELNÝCH 70 minut nebo kolik to jelo V KUSE....panebože....nezlobte se ale ten kdo se na to dívá musí být potom asi opravdu vymazaný... ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Čas od času je třeba udělit nějakému skvostu nízké hodnocení, aby se neřeklo. Tentokrát padla za oběť SLADKÁ LAURA. Předpokládám, že tenhle seriál vyznívá daleko lépe v původním znění, protože to, co vysílá TV Barrandov, je k pláči. Nevím, zda je chyba na straně zahraničních distributorů nebo českého dabingového štábu, ale proč nejsou v české verzi mimo dialogů a hudby slyšet vůbec žádné zvuky prostředí a ruchy? Seriály tohoto charakteru si sice lepší opracování většinou nezaslouží, ale přeci jen, možná by nepůsobily tolik úděsně. (479.) ()

Lauri odpad!

všechny recenze uživatele

Na Sladkou Lauru se dalo možná ještě chvilkama koukat, ale to, co předváděli pak, to je neuvěřitelně šílené.. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Po vsetkych tych Jednoducho Mariach, Esmeraldach, Serbelhezadach sa prirutil na TV obrazovky aj tento hnoj. A s hrozou som zistil, ze existuje podstatna cast naroda, ktora na tuto zhowadilost cumi a to dost pravidelne. 0 % ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost, která nemá hlavu ani patu. A nejhorší na tom je , že je to Německé. Jejich pojetí a styl natáčení nemusím. A ještě k tomu to má už nákých 900. dílů což je šílený. Kam na to ty tvůrci chodí. ()

Reklama

Reklama