Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael (Wentworth Miller), Lincoln (Dominic Purcell) a Aldo (Tony Denison) sú na ceste k odhaleniu pravdy, lenže ich stopuje Mahone (William Fichtner), a Alda zastrelí. Ten však ešte stihne bratom prezradiť, kde sa skrýva páska s dôkazom o Lincolnovej nevine. C-Note (Rockmond Dunbar) riskuje, keď vychádza na verejnosť. Kapitná Bellick (Wade Williams) problémy so zákonom, keď si polícia myslí, že on zabil Gearyho. Michael a Lincoln chcú preletieť cez hranice, ale opäť im v ceste stojí Mahone... (TV JOJ)

(více)

Recenze (5)

Narcis

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super epizoda - tenkrát mi jeden kolega ve škole nahrával seriál na DVD a tak jsem samozřejmě čekal dlouho až bude 12 epizod a pak ten zbytek - tudíž jsem půl roku čekal na to, co zabrání Mahonovi aby zmáčkl spoušť ... suprovej cliff ()

Reklama

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragickej díl. Od žumpy ho zachránil Bellick a jeho vyprávěnky u výslechu. Jinak všechno špatně, díry v logice, tuny patosu, najednou mají všichni na všechno čas, i ten hrobeček mu udělaj, a ty "zvraty" v ději jsou po těch 33 epizodách už opravdu hodně předvídatelné. A Scofield má výpadky paměti, v jedný chvíli řve na otce: "Tos byl ty! To ty za všechno můžeš!" a za půl hoďky "I love you, daddy". Hrůza. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Agent Mahone (William Fichtner) dobehne v púšti Michaela Scofielda (Wentworth Miller) a ostatných a začne po nich páliť z pištole. Po vypálení prvej rany zostane uzáver pištole v zadnej polohe, čo značí prázdny zásobník, no agent Mahone následne vypáli ešte 2-krát. (N0X.)

Reklama

Reklama