Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že mě tahle komedie pobaví víc, když už je teda o hrách. Sám jsem půlku života propařil a tak jsem se těšil na tisíc tun narážek na hráče, což by se v klidu dalo. Jenže ono to je nakonec všecko uplně jinak. A i když to měl pod rukou Adam Sandler, prostě je to jeden velkej průměr. Herci nic moc, příběh klasicky komediální, pár zajímavých štěků, ale to je tak asi celý. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $6,090,172Tržby Celosvetovo $6,566,277║ Pitomosť. /20%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Waddy Wachtel: 1. Another Day ,2. Helicopter ,3. Meantime ,4. Spinnin' ,5. Little Girl ,6. Never Win ,7. Sittin' Sidewayz ,8. Alive & Amplified ,9. Can't Kick the Habit ,10. Night on Fire ,11. Anyone ,12. Windowlicker ,13. S.T.D. Dance ,14. Grandma's Boyee , ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a vtipná komedie. Cásting je sice poměrně neznámý,ale vše zde skvěle funguje. Hrají se zde hry, hulí se, nechybí drsný,sprostý i lehce uchylný humor ( který mám rád :D) a 4x jsem dostal solidní 3 minutový záchvat smíchu. Nejvíce polechtá bránici podivín Joel David Moore, který když znervozní, začne ze sebe vydávat zvuky robota. ( To byl, ale kokot!!). 80ˇ% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak to byla zas spravna uchylarna, takovejchhle komedii neni nikdy dost. Nerikam, ze jsem se u filmu nejak strasne nasmal, to zase ne, nejaky masakralni forky tu jsou jen sem tam, ale film ma proste takovou tu pohodovou atmosferu, ze clovek cumi, usmiva se a najednou je konec filmu. Trosku slabsi je obsazeni filmu, sice potesi uchylak Schneider nebo priteplalej David Spade a celkove vedlejsi postavy jsou dostatecne vyzivny, ale problem je v hlavnim hrdinovy. Nehraje spatne, tak vcelku prijemne civilne a je i docela sympatickej, navic vypada jak bracha Mela Gibsona, ale proste to neni takova komicka velicina jak Stiller nebo Black, na druhou stranu, ty by z toho udelali mozna az moc velkou uchylarnu. Skoda, ze film nema nejakej kompaktnejsi scenar, pribeh tu prakticky neni, furt se jen pari videohry a huli se, ale to by nevadilo, jenze je to krapet nevyvazeny, takze se najde sem tam i naky hluchy misto. Nicmene nejvetsi pochvala je asi pro J.P. to bylo tak neskutecny hovado myslici si, ze je neviditelnej robot v matrixu, z toho sem fakt nemoh. Zkratka pohodova, misty hodne vtipna komedie s perfektnima vedlejsima postavama a s par super napadama, ktera se uspesne vyhyba fekalnim forkum. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Zábavná huličská komedie, od které jsem si moc nesliboval, ale výsledek byl skvělý. Už vím co bych chtěl v životě dělat :-). Pro mě tři a půl hvězdičky...... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Onanovat před mou mámou je jedna věc, ale šukat babičku a její dvě kámošky, to je velkej úlet." Doby, kdy jsem pařil hry 26 hodin denně, jsou již minulostí, ale matné záblesky paměti ještě mám, tak jsem se mrknul na snímek o konkurenci. Nebylo moc o co stát, protože paření, hulení ani sex s důchodkyněmi nejsou důvodem, abych oprášil svůj herní joystick. Ono je to celé vlastně hrozná blbost, ale vtípky s taekwon-do opicí, robotickým milionářem J. P. či trojicí stařen ve složení gamblerka, práškožroutka a nymfomanka z toho udělaly celkem přijatelnou testovací produkci. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem byl opravdu hodně zvědavej, protože podle toho, co jsem si tady přečet v komentářích, jsem byl přesvědčenej, že tohle bude něco pro mě. Možná to způsobilo přehnaný očekávání, možná je to tim, že trávu jsem hulil naposledy asi před rokem a možná ten film opravdu neni takovej zázrak, ale pro mě to bylo trochu zklamání. Tim nechci říct, že by to snad byl špatnej film. Jenom jsem čekal trochu víc. Dost mě srala zejména postava toho záporáka, co mluvil jako robot (korunu tomu nasadil navíc příšernej dabing od Cardy retardy). Ten mi připadal, že se tam omylem dostal z nějakýho filmu pro děti od Disneyho. Jinak začátek byl hodně dobrej, vypadalo to, že film bude mít i nějakej příběh, ale potom se to celý začalo rozpadat spíš na jednotlivý scénky. Některý jsou lepší (většinou ty zhulený nebo scénka v restauraci pro vegany), jiný horší (prakticky všechno, kde se vyskytuje ten retardovanej záporák). A celej závěr filmu mi pak přišel dost stupidní. Točí se kolem toho, že týpek doma jen tak z fleku vytvoří hru a pak nemá žádnej důkaz, jak by přesvědčil ostatní, že jí vytvořil právě on. Dokonce ten svuj výtvor nemá ani zálohovanej na nějakym dalšim CDčku. Takže moje celkový dojmy z filmu - hodně dobrej začátek, slušnej prostředek, blbej konec. Film má teď na čsfd 62% a já v tomto případě s timhle hodnocenim souhlasim. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vypadá to spíš jako nějaká komedie z 80tých let, ale to tomu rozhodně neubírá. Taková pohodová oddychovka o nejlepším pařanovi všech možných i nemožných her. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pohodová jednohubka na nenáročné, pohodové oddýchnutie. To majú na svedomí aj stráviteľní, neokukaní herci. Nápad sa motá okolo testovania videohier, no samozrejme tým sa to celé utiahnuť nedá a tak sa pridáva aj huličská časť, ktorá je spracovaná celkom sympaticky, čo teší hlavne v tejto rovine, keď často vtipy upadajú na úroveň nechutností. 60%. ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná a nezábavná komedie, která překračuje hranice dobrého vkusu..nikdy víc. Vůbec jsem se nebavil, není totiž čim. PS: Původně jsem tomu dal dvě hvězdičky..už v průběhu filmu. Pak jsem to snížil na jedna. Zasmál jsem se všeho všudy jednou - Frankenstein.. Když jsem dokoukal - žádná slova nedokážou popsat jaká sračka to je! Klub sráčů je proti tomu geniální! Promarněnej čas! ODPAD! Ten film je tak neuvěřitelně špatnej a hloupej a amorální! Na tohle by se neměl nikdo koukat a na obalu by měl bejt obří nápis JEN NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ!!! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Žánr huličských komedií mi vcelku dost chybí. Král videoher mě sice místy nudil, ale také mě občas pěkně rozesmál a Linda Cardellini byla tehdy ještě větší kočka, než si jí pamatuju teď. Zapadlý film o kterém jsem slyšel poprvé až letos, v telce ho snad nikdy neopakovali, na vod jej nenajdete, ale zkuste zapátrat po "dývku". ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Som liberálnym zástancom legalizácie marihuany. Avšak tejto americkej komédii nemôžem dať viac ako len jednu jedinú hviezdičku, aj keď sa v nej vyfajčí kopec kvalitného konopí. "Král videohier" je nudný, nezaujímavo natočený, plný nesympatických hercov a trapne nemožných omylov. Ak si totiž niekto myslí, že sa dá dostať do raušu z marihuanového vývaru, tak by asi mal točiť filmy s inou tématikou, pretože je úplne mimo. * ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak co říct k tomuhle. Mám k tomu jen jedno: Bombastické. A druhé: Úžasné. A třetí: Suprové. Komedie na téma videohry je neobvyklá, tudíž i neokoukaná. A je to také velmi dobře poznat, přestože se děj odehrává v duchu bláznivých teenage komedií. Prostě bláznivina, která mě naprosto dostala:-) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela fajn huličská komedie, ve které se sice tolik nepaří a nevyskytují se zde narážky na hry, ale i tak je to na jedno zkouknutí hodně obstojná komedie. Nicméně babičky, ulítlé vedlejší postavy a opice ovládající karate za to rozhodně stojí. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajimavé, co dokáže soužití se svou babičkou a jejími spolubydlícími. Vtipných momentů je tu celkem hodně, ale film se tváří poměrně vážně, místo toho, aby zde naplno propukla bláznivá atmosféra. To ovšem neznamená, že by se tím poškodila tvář filmu. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem předpokládala, že se chystám shlédnout totální slátaninu, kterou možná ani nedokoukám do konce a ještě jí tu sepsu, abych sama sebe překvapila solidní komedií, která na jednu stranu opravdu není žádný zázrak, ale na druhou stranu slušně pobaví, několikrát mile překvapí a vůbec dodá takovou tu pohodovou náladičku. A že to nebude tak úplně jen o videohrách mi z originálního názvu došlo taky celkem rychle, čímž se mi větší zklamání vyhnulo. Otestovala jsem a nemám větších výtek. Teda až na ten závěr, celej film žiju v domění, že Alex není žádnej blbec, aby v posledních dvaceti minutách naletěl na ten nejčitelnější podraz a tvůrci na to konto mohli udělat great happy end. To bylo chabé i na průměrnou taškařici... ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Opičáku zmlať toho slona :))))) Shlédnuto opět po delší době a zvedám na pět, ultimátní zábava a úlet xD ()

Reklama

Reklama