• viperblade

Seriál o ničem...(31.7.2007)

• Jamal

Stačil mi jeden díl, který jsem přetrpěl až do konce. Dva policisté Korbinian Hofer (Josef Hannesschläger) a Ulrich Satori (Markus Böker), kteří dělají pořádek na venkově. První z nich je mlaďas, který si hraje na arogantního, namyšleného a při výslechu až agresivního policajta. Seriál se snaží o špetku inteligentního humoru, ale vůbec se mu to nedaří. Příběh je slabý, bezvýznamný a absolutně nestrhující. Jediné "pozitivum" je, že se při něm dobře usíná. (( ::(1.4.2008)

• moviesfan

Tohle je prostě blbost. Ze soucitu dám jednu hvězdu. Hodnocení: 10%(9.8.2008)

• IllIlIlIIl

Další z řady německých krimi seriálů...(21.1.2009)

• Fanucci

Němci mne v produkci nudných, nevtipných a naprosto zbytečných seriálů nepřestávají překvapovat.(27.3.2008)

• Colonist

Německých seriálů o policajtovi (policajtech), co řeší případy někde na venkově uprostřed přírody už bylo tolik, že to člověka ani nepřekvapí. Tenhle není nijak výjimečný a nepřináší nic nového.(29.8.2007)

• xjane

Když se tenhle seriál nebere vážně, docela se u toho i pobavíte...;) ale jinak souhlas s Jamalem. 20%(24.4.2008)

• adams89

Ti dva policajti jsou vlastně takoví naši Pat a Mat. Jejich případy a metody vyšetřování někoho těžko zaujmou, zato ty jejich bláboly ale spolehlivě pobaví. Několik epizod, které jsem měl možnost vidět mě o tom alespoň přesvědčily. Kdyby Doktor z hor chytal zločince, vypadalo by to asi takhle.(5.12.2008)

• JKL

Noo, rozhodně lepší než Komisař Rex. Jako komediální seriál pobaví, jako kriminální také, ale trochu jinak... :)(1.2.2009)

Zatim sem viděla jen první díl, a na to že je to německá kriminálka (který nesnášim), to nebylo špatný. Docela i vtipný. Ale po prvním dílu se to dá jen špatně ohodnotit, takže možná své hodnocení ještě změnim. 50 % //// Ne, tak nic neměnim./// Tak nakonec sem si to rozmyslela, zvyšuju o 1*, protože je to jediný na co se ted dá přes den dívat. 65 %(17.7.2007)

• Se7enteen

0/10(4.9.2008)

Buď je to tím, že se na to koukám až pozdě v noci, anebo je tenhle seriál prostě geniální - po detektivní stránce to není až taková sláva, ale po komediální je naprosto dokonalý.(22.8.2007)

• Carthorias

Seriál nasazený Novou mezi 3. a 4. ráno asi nebude zrovna bomba. Jediná dramatická situace, kterou jsem za celý díl viděl, byla, když tlustej policajt ztratil povlak na peřinu. A to si jako nervydrásající krimiseriál fakt nepředstavuju.(20.5.2010)

• Yetikuty

To je asi nějaká německá krimi telenovela nebo co...na na tohle mi fakt hlava nebrala(5.8.2008)

Pohodový serial. Není to jen obyčejné krimi ale i něco víc díky čemu se na něj vždy kouknu.(1.10.2009)