Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Francois vyhrál v loterii a zaplatil nádherné prostitutce Daniele (M. Bellucci), aby s ním žila, dokud společně neutratí všechny peníze. Krásku mu všichni závidí, jenže Danieliny city jsou poněkud nestálé, a navíc se na scéně objeví Danielin bývalý milenec Charly (G. Depardieu)... (oficiální text distributora)

Recenze (84)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který neuvěřitelně pozvedává Monica Bellucci svým božským tělem. Dokonce mám takový dojem, že nehrát tam ona tak se na to ani nekoukám. Dvě hvězdičky dávám za film a další jednu za přenádhérnou Monicu Bellucci...... ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by se neměl jmenovat Combien tu maimes ale Monica Bellucci. Film jako takový je spíš průměrný ale Monica se svým hříšným tělem z něj dělá pětihvězdičkový zažitek na který se dá koukat pořád. Monica zde v hlavní roli dokázala zkloubit dohromady ženskou něžnost ale zároveň hříšnou ďáblici. Jedna z nejkrásnějších hereček na světě. ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Vážná hudba jako soundtrack ke stupidním dialogům, které si hrají na něco víc, působí jako obraz Panny Marie ve vykřičeném domě. Světlou výjimkou je slovní přestřelka dvojice dam na téma orgasmus. Problematika vzájemného vztahu žen a peněz určitě skýtá příležitost pro zajímavou studii; tady jsme ale místo nějakého rozhřešení nuceni se dívat na potrhlý domácí večírek s kolegy z práce, který celé té nevydařené taškařici nasazuje korunu. Monico, Monico, to si ti filmaři opravdu myslí, že nám při pohledu na tvé hříšné tělo úplně vypne mozek? ()

castor 

všechny recenze uživatele

„V autě lidé souloží. V pokoji se lidé milují.“ Asi jako valná většina (a to nejen z pánského diváctva) jsem si tento dosti rozpačitý paskvil pustil zejména pro vnady Monicy Bellucci. Combien tu m'aimes? je zvláštní film, který by si tuze přál, aby jeho podivná chuť zůstala na patře ještě dlouho po vysunutí disku z přehrávače. Myslím, že dobrý úmysl i nápad ale nevyšel podle očekávání.. Distributorem nazývaná francouzská variace Pretty Woman postrádá uvěřitelnější linku, skáče z dramatu ke komickým situacím, kdy neví, čím chce být. Celý snímek ojedinělého legendárního zjeva Bertranda Bliera tak stojí a padá na ústřední dvojici, bezpochyby zajímavém Bernardu Campanovi a bezkonkurenčně záběru lahodící Monice Bellucci, která zřejmě nikdy nevystoupí z oparu „té prsaté femme fatale“. Neuskutečněná touha po studiích práv nahradila přehlídková mola, rodilá Italka navíc plynule hovoří francouzsky i anglicky a své role hrála ve všech jmenovaných jazycích. Jako prostitutka Daniela dodala své postavě náležitou jižanskou emocionalitu: výbušný temperament, nestálost i smysl pro partnerské hodnoty. No, má to své momenty, takže nakonec budu hodně velkorysý.. 50%. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Tahle kritika odosobněné společnosti od věčného provokatéra Bliera je dráždivá snad moc i na pana režiséra. Opět bravurně zvládnutý scénář i režie, opět Depardieu, bez nějž by snad Blier nedokázal nic natočit. Malá vzpomínka na dokonalý Studený bufet. A hlavně překvapení, jak málo toho tradičního Bleirova trpkého humoru tenhle snímek obsahoval. ()

johnys 

všechny recenze uživatele

Nudný film, ale velmi zajímavé jsou scény se svlečenou Monicou Belluci, diky ní to stojí rozhodně za vidění... :-) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tuhle komedii. která není až tak komedií, jsem si pustil jen kvůli Monice Belucci. Po jejím zhlédnutí musím konstatovat, že Monica je jediný důvod, proč by si ho měl chtít pustit i někdo další, protože ona je to jediné, co vás na tomhle filmu zaujme (ačkoliv dost :)). Vybavilo se mi, že Hugh Grant komentoval jednu postelovou scénu s Julií Roberts z Notting Hill s tím, že měl problém s nechtěnou erekcí. Zajímalo by mě, jak na tom byl zdejší Moničin herecký partner, protože ona je daleko těžší kalibr. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mělo s Pretty Woman společného maximálně dvě věci...a to...děvku a boháče, jinak je to absolutní brak, kterému napomáhá ke dnu příšerná hudba. Nic nic, ruce pryč:-)20% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Proboha. Chvíli jsem třeštil oči na dialogy, a pořád čekal, že se něco stane a najednou to celé pojede normálně. A nic. Docela lituju naše herce, že tohle "museli" dabovat. Kromě hezké hudby, které si ale kromě závěru ani nevšimnete, zůstane Combien tu m'aimes? otřesným zážitkem. Láká-li vás přítomnost Monicy Bellucci, která tu nejednou ukáže své vnady, raději si zkombinujte jiný její film s jakkýmkoliv lepším pornem. A budete to mít i bez těch keců. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Áno, Monica je zrodená pre rolu femme fatale, mužské oko sa isto poteší jej účasti na filme a niekedy mi celý film pripadal ako "one woman show". Tak trochu schématický príbeh o hľadaní duševnej pohody a odpoveď na otázku, či je viac láska alebo peniaze. Určite to nie je komédia, je to taký mix všetkého možného a ničoho zároveň. Som na pochybách- buď sa snažil Blier o metaforické a alegorické pojednávanie o ženskej psychike a vzťahoch(pretože niekedy sa mu to celkom darí, najmä posledných 15 minút bolo príjemných) alebo využíva to , že Monica sa vyzlečie pri každej príležitosti a všetko okolo nie je podstatné a vsádza na jej "vnady"...Nech už je to akokoľvek, mne sa to celé celkom páčilo:) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Režisér Bertrand Blier natočil film s Monicou Bellucci v hlavní roli, bez níž by se snímek dal žel řadit mezi nepodařené. Příběh vypráví o muži, jemuž se poštěstí vyhrát velkou sumu peněz. Utratí je tak, že si do vyčerpání finančních zásob najme prostitutku, již chodil okukovat, jako společnici. Nic na světě ale není bez problémů. Muž má sice doma atraktivní sexy krásku s mnoha vnadami, ale také trpí srdeční slabostí, takže si nemůže dosyta užít nějakých hrátek. Navíc se tu časem objeví dívčin bývalý milenec (Gérard Depardieu), a ten si přivede nějaké kamarády, takže nakonec se vše zvrhne v naprosté dada při probíhající party v bytě starého mládence. I pro fanoušky netradičních surrealistických snímků Bertranda Bliera jde o docela silné sousto, rovněž vzhledem k poněkud nanicovaté zápletce a závěrečnému řešení. Disk na svůj úvod nabízí protipirát, trailery na filmy O život, Irina Palm, Válka rozumu a cti, v bonusech trailer na tento film, a to je tak asi vše. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Život dělá hluk. Není to jen šepot." Dobře, dobře. Monica. Chápeme se. Pokusím se být alespoň trochu objektivní. I tak mi z toho vychází poměrně zvláštně pojatá, ale chytlavá komedie. Na pohled pěkná. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nějak se do tebe musel dostat, ne ?!" - "Jen mnou tak provanul.." - "Tak provanul, jo ?!" - "Někdy je krásný nechat se jen tak provanout.." - "Já tě taky provanu !! Uvidíš !!" ;) Ukrutná šmíra - Blier nám tak trošku menzelovatí.. - se skvostnou monstrózně k celku kontrastní falešnou katarzí a tradičně nádhernou paní excasselovou.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bizarný snímok, ktorý možno začne ako romantika v štýle PRETTY WOMAN, ale nakoniec sa to nesie v duchu akejsi nepozemskej zlátaniny, kde sa ignoruje logika, kde sa nevie čo je vlastne realita a či nejaká vlastne existuje, pričom to môže byť len výplod mierne asociálneho jedinca a režijný štýl, to len podtrháva. Za skúsenosť, to ale stálo. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Pretty woman na európsky spôsob. Avšak na rozdiel od americkej verzie je tento film určený skôr pre mužské oko. Monika toho ukáže viac (a to je asi jediná vec, prečo som ten film pozeral), ako Julia. Scenár a zápletka je poskladaný, z viacerích filmov s podobným zameraním. Už spomínaný film Pretty woman, Neslušný návrh a dokonca prvá verzia slovenskej Nevesty pre milionára (paradox-chlapík sa tvári, že má prachy, len aby zbalil najkrajšiu šlapku, ale popri tom nemá ani korunu). Vlastne na rečiach a tele Moniky Bellucci stojí a padá celý film. Do žánru komédia by som snímok nezaradil, i keď jedna úsmevná scéna (sex so susedkou a návrat Danielle) tam bola. Skôr by som ho dal na rozmedzie eroticko-romantický. Na navodenie príjemných snov (pre pánov) odporúčam sledovať pred spaním :o). ()

Reklama

Reklama