Reklama

Reklama

Život jde dál

  • USA Catch and Release (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po smrti svého snoubence se Gray (Jennifer Garner) stěhuje k jeho nejlepším přátelům. Zatímco Sam (Kevin Smith) a Dennis (Sam Jaeger) dělají všechno možné, aby ji rozveselili, Fritz (Timothy Olyphant) o ní, zdá se, nejeví žádný zájem. Jednou ale Gray pronikne za bariéru, kterou kolem sebe Fritz staví a konečně poznává, proč si ho její snoubenec tolik vážil. Gray začne s Fritzem trávit stále více času a získává pocit, že smrt milované osoby nemusí bezpodmínečně znamenat konec šancí na lásku. Pak se ale přede dveřmi objevuje nečekaná návštěva, která všem zamotá hlavu. Přátelé Gray se budou muset hodně snažit, aby jí pomohli pochopit, že život je možná složitý, ale láska ještě složitější. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Film sa natáčal od marca 2005. Pár scén sa v júli 2005 nakrútilo aj v americkom Boulder, Colorado, kde sa príbeh oficiálne odohráva. Dokrútky sa robili ešte v decembri 2005. Ďalej sa natáčalo vo Vancouveri a Britskej Kolumbii. (Arsenal83)
  • Film v pokladniach prepadol, keď zarobil 16 miliónov dolárov oproti rozpočtu 25 miliónov dolárov. (Arsenal83)
  • Gradyho, ktorého vidieť iba na fotografiách, hrá Chris Henrikson, manžel režisérky Susannah Grant. (sWONDER)

Související novinky

Kdo s kým a za kolik

Kdo s kým a za kolik

16.01.2007

Staré pořeklo říká, že méně je někdy více. Ano, je to pravda, někdy je skutečně lepší se krotit, vážit každé slovo a dělat vše se zdravou mírou. Na druhé straně... v každém z nás je kousek megalomana… (více)

Die House, Grind Smith!

Die House, Grind Smith!

08.01.2007

Pro mnohé jistě nejočekávanější film tohoto roku, režijní spolupráce dvou odchovanců filmu Tarantina a Rodrigueze, Grind House, se vedle Roba Zombieho a Eliho Rotha rozšířila o další jméno spojené v… (více)

Reklama

Reklama