Reklama

Reklama

Angel-A

Trailer

Obsahy(1)

Každý máme svého Anděla.  Gangster pařížského podsvětí André má dluhy, vymahači jsou mu v patách, a tak se rozhodne skoncovat se životem. Na mostě, odhodlaný ke skoku, však není sám. Spatří krásnou dívku Angelu, která se chystá udělat to samé. Jejich pohledy se letmo setkají a nádherná neznámá se vrhne dolů. André neváhá, skočí za ní a zachrání ji. Vděčná Angela je pro něj ochotna udělat cokoliv. Když se jí André svěří se svým trápením, kráska ho zbaví všech dluhů. Proč to ale udělala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (263)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Začátek hodnotím jako sračku, to bylo dost trapne, navic jsem zatinal pest v dobe, kdy Andre delal ty svoje divadelni pohyby v takovem filmu, pripadal mi jako z nejake grotesky.Myslel jsem, že asi odejdu, jak to mam v castem zvyku. Nu, dale se to dobre rozjizdelo az na par nesrozumitelnych blbosti. Ale ten konec, ten konec byl uz opravdu vrchol trapnosti. To bylo fantasy asi jako Čapkova Válka mloků a kdyby skončil u toho, jak vybehne z baraku a nemuze Angelu najit, dal bych 4 hvezdy. Ale takhle jsou to jenom tri na hranici. Luc Besson umi, ale nemel by se poustet do vetsich akci takovehohle typu. Stale ale nechapu, proc je to cernobile, asi jsem na to malo vyspely :) ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Návraty bývajú zložité, ale väčšinou sympatické. Besson zosiela dlhonohého anjela ktorý sa nezdráha robiť poriadky s parížskym podsvetím, vyrovnávať dlhy smelými stratégiami, zastávať post priateľky, psychológa či bodyguarda a pomáhať tak stroskotanému pajovi. Ten na ňu zo spodu uprene kuká, najskôr sa prieči, potom všemožne juchá. My pozeráme na jej nohy, on do jej očí, nastávajú nečakáné zmeny, ako sa táto stretávka vlastne skončí? Blbo. Stred však (aj napriek občasnej bezpredmetnej ukecanosti) ujde, úhľadné záberovanie Arbogasta tiež, tak nač tie posmešky, nač ten rozruch. Poznáme predsa x horších predpisoviek a navyše je počas celej 90-minútovky patrné, že Luc nemá v úmysle lietať ani moc vysoko, ani moc nízko, ale pohodovo-niekde medzi. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Obsahový i obrazový stereotyp. Stokrát viděný námět nepřináší vůbec nic nového a veškerá hypotetická síla dialogů zaniká v jejich nesnesitelné ukřičenosti. Jamel Debbouze byl sice skvělý v Amélii i ve druhém Asterixovi, ale už by nikdy, opravdu nikdy neměl dostávat vážné role, protože je prostě k smíchu. Navíc scénář mu příliš nepomáhá, protože jeho postava se přestane chovat jako odpudivý debil asi až deset minut po "proměně". A nevím, jestli závěr měl být dojemný nebo působivý, ale působil přesně opačně a já marně vzpomínám, kdy naposled jsem se u filmu cítil takhle trapně. Druhá hvězda za příjemný vizuál a Bessonův smysl pro detail. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

nemůžu se z toho stále vzpamatovat a pochopit, co jsem vlastně viděl. Mělo to slušný rozjezd se stylovou kamerou a výpravou i námět byl zajímavý a vtipný, ale v co se to v půlce proměnilo je hrůza - prachsprostá romance pro mamče, ve stylu růžové knihovny. Ke konci mě to už šíleně uráželo a smál jsem se na nevhodných místech a tak dávám jen dvě hvězdičky, i když začátek byl téměř čtyřhvězdičkový. Tohle se prostě nedělá, pane Bessone! ... asi už po Pátém elementu trochu senilníte a dementníte ;-). [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Bones! 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tenhle film na mě doopravdy zapůsobil, nedovedu posoudit do jaké míry na to měla vliv únava, protože to byl takřka noční film. Nicméně zatím mu bez výčitek dám 5* sice trochu slabších, ale přeci... Film určitě budu chtít zhlédnout ještě jednou, možná svůj názor poupravím, ale zatím o hodnocení nemám důvod váhat... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Paříži, převážně v lokalitách Montmarte a Seine River a také ve studiu Eclair. (Terva)
  • Jamel Debbouze je ve skutečnosti jen o 13 cm menší než 178centimetrová Rie Rasmussen. Scéna pod mostem, kde je možné výškový rozdíl zaznamenat, je umocněna schodem, na kterém Rie Rasmussen stojí. Svo roli hrají i hereččiny lodičky s podpadkem. (smith22)

Reklama

Reklama