Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Napínavý thriller, jehož dej se odehrává v prostredí opuštené nemocnice. Do ní vniká skupinka mladých lidí, kterí si tu na svátek Halloween chtejí užít trochu zábavy. Místo toho ale odkrývají zdejší desivá tajemství. Aby odtud unikli, musí spolupracovat... A to nebude snadné. Mezi živé se totiž pripletli i duchové. (oficiální text distributora)

Recenze (42)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak chabé výkony herců jako tady. Když někdo umíral, tvářili se jako by viděli mouchu na stěně. Špatně využitý námět, který vypadá jako amatérské video natočeno pro Youtube. Triky a umělá krev taky stály za prd. Za pár lekaček a hezký poster dávám hvězdu, na víc bych se nezmohl. Nechci vidět znovu. 25% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Ducharske filmy mam rad, ale musia byt na slusnej urovni, aby ma to zaujalo. Ducharske prostredie umiestnene do nemocnicnych priestorov som uz videl aj v inych filmoch, kde to moc nefungovalo, ako aj v tomto pripade. Chybalo tomu viac ponurej atmosfery v polorozpadnutych miestnostiach, ale tu bohuzial to vyvrcholilo do obcasnych trapnosti, ako bola scena s jednou zenskou, ktora na prezivsych v nemocnici kricala, ako hystericka zenska. Vyzeralo to dost groteskne. Torzo zo psa nevyzeralo spatne, skor uchadzajuce v gore scenkach, ale ked obzil, tak to bolo take amaterske, az smiesne. Dobre ma tiez pobavilo, ked nejakeho ducha v ludskom tele zasiahli nabojom, nasledkom coho sa rozprskol na vsetky strany a z tela len zostala taka grcka:) Tymto smerom to bolo spatne vykrocene a duchovia maleho dievcatka a toho uchylaka ma tiez vobec nevystrasili, co je dost smola. Tym vsetkym zas filmu nechcem ublizit, ze by to vsetko stalo za hovno, ale malo to vela chyb. Jedina zachrana, ktorej davam pozitivum bolo to, ze ma film naozaj nenudil a trapne sceny ma pobavili a filmu dali nadych parodie :) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký snímok "Boo!", ktorý v roku 2005 natočil ako svoj debut béčkový režisér Anthony C. Ferrante, uviedli tuzemskí distribútori pod stupidným klišé názvom "Ozvena smrti". Začína to ako neplánovaná paródia na "Vreskot". Chce sa to tváriť ako horror zo starej školy. No celé sa to rýchlo zvrtne do akejsi podivnej, lacnej, nudnej duchárčiny. Proste nezmysel, strata času. Takže len pohŕdavo zabučím: búú! búú! búúúú! a dám tomu jednu slabúú hviezdičku. "Boo!" * ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

I přes nízké hodnocení film zaujal třemi věcmi. 1) Prvních pár minut jsem si myslel, že koukám na nějaký osmdesátkový horror a začínal jsem být nadšený, protože to vypadalo zajímavě. 2) Tvůrcům se nedá upřít barvitost bubu scén, nejskou stereotypní ale vrší všechny možné i nemožné, profláklé, kýčovité i nápadité a inovativní způsoby, jak vyděsit a vylekat. Triky se tak stávají nejpovedenější a nejzajímavější částí filmu. Problém není ani tak to, že jich vrší hodně za sebou, ale spíše to, že kromě toho dilm neobsahuje prakticky nic. Je to jen sled podobných scén, což devalvuje je samotné a neumožňuje jim vyniknout a zasáhnout. 3) Dee Wallace. Jak ta mě potěšila. Zrovna v okamžiku, kdy můj zájem upadl takřka na nulu. Zpočátku to tak vůbec nevypadá, ale během několika minut se film změní v pouhou nezvládnutou snahu vyděsit rádoby příběhem a pokusy, kterému nepomůže ani jinak příznivé prostředí psychiatrické léčebny. Je to slabé příběhem, herecky i obsazením. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Přes neskutečně trapnej začátek, kterej zesměšňuje(měla to být asi pocta ale nevyšla) Vřískot a další slashery, poměrně slušná duchařina, která sice nevyděsí ale mě ani nijak závratně nenudila. Čekal jsem daleko horší duchařinu, protože ty který jsem naposledy viděl byly strašný sračky a tak jsem nějaké zlepšení nečekal. Sice je pravda že film je to poměrně slabej ale třeba krve a slizu je tu hodně. I když teda ta krev vypadala strašně. A ty výbuchy těl? Párkrát tu jsou ale vždycky když tělo vybuchne kde je zbytek těla? Vždycky vycákne krev a to je všechno. Opuštěná nemocnice vypadala pěkně, proto mě trošku zklamalo že nevytříškaly tvůrci více, i když nijaké scény mi nebyly moc příjemné(klaun vypadal poměrně strašidelně). Takovej vlažnej průměr, ale i tak jsem byl poměrně překvapenej. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama