Ozvěna smrti
USA, 2005, 90 min
Anthony C. FerranteHudba:
Alan HowarthHrají:
Jilon VanOver, Dee Wallace, Rachel MelvinPlakáty
Napínavý thriller, jehož dej se odehrává v prostredí opuštené nemocnice. Do ní vniká skupinka mladých lidí, kterí si tu na svátek Halloween chtejí užít trochu zábavy. Místo toho ale odkrývají zdejší desivá tajemství. Aby odtud unikli, musí spolupracovat... A to nebude snadné. Mezi živé se totiž pripletli i duchové. (oficiální text distributora)
movie
OZVĚNA SMRTI nabízí dobrou otázku: může být horror z opuštěné psychiatrické léčebny ještě vůbec zajímavý nebo dobrý. Těžko!!! Tenhle je aspoň hodně legrační, záměr to ale pochopitelně není.(18.12.2007)
LIVINGDEAD
Když jsem na film koukal, neveřil jsem , že je z roku 2005. Připadalo mi to jako z 80-tých let. Hrozné herecké výkony, hloupá hudba a nesmyslný děj a závěr!(18.7.2006)
Winnfield
odpad!Bol som presvedčený, že tento film nepotrebuje komentár, ale rozhodol som sa, že aspoň varujem prípadných divákov tohto filmu. Je to lepšie ako Tunel smrti, ale ak ste ho videli tak vás to moc nepresvedčí. Keby som vedel o aký film ide rozhodne by som ho dobrovoľne nepozeral. Ja hlupák som si ho neviem ako pomýlil s filmom Ozveny mŕtvych s Kevinom Baconom. Pripravte sa na niečo bez atmosféry, scenára, hercov. Jediný klad je akurát pekná vizuálna stránka, ale čo z toho keď celý film je, prepáčte za výraz, na hovno. Celých 90 minút som sa smial a pri konci už ma z tej hlúposti bolela aj hlava aj brucho a keby som tento film označil za komédiu, tak dám aj *****. Ale to by sme už zase boli niekde inde.(17.8.2007)
Pilda17
5/10 = 50%(22.7.2009)
Nick Tow
Ďalší zo zbytočných teen-hororov, ponúkajúci ohraté, zomleté /a zomreté/ schémy a spoliehajúci sa zrejme na to, že čo teenager, to idiot. Niektoré dialógy sa svojou duchaplnosťou blížia k hispánskym telenovelám, výkony hercov "jakbysmet". Čo tento film zdvíha z blata podpriemeru, je zopár vizuálnych vychytávok a dobrá práca maskéra. Inak by som ho odporúčal okamžite spláchnuť do septiku.(13.6.2006)
Hadža
odpad!Po shlednuti Tunelu smrti jsem si vazne myslel ze uz me nic horsiho nemuze potkat!!Ach jak krute jsem se zmylil!Ze nekdo neco takoveho dokaze natocit,to me teda prekvapilo...!!!(31.7.2006)
Chatterer
odpad!Neskutečně nudný film.(10.1.2010)
TO
Skupinku lidí v uzavřené staré nemocnici straší duchové. Mě teda moc nepostrašili, spíš naštvali. Fakt blbost, absolutně mě to nebavilo. Komu se to líbilo, ať se podívá na V pasti přízraků , to je úplně stejná krávovina.(14.6.2006)
Jimmi
MOZE OBSAHOVAT SPOILER: Tento hororyk sa az nezdravo podoba na "Horor" Death Tunnel.Aj boo sa odohrava v starej nemocnici kde sa partia mladych ludi ide trochu postrasit...lenze sa tam objavia duchovia a nakoniec sa dopatrame k "strhujucemu finale".Trilery na oba horory vyzerali dost dobre tak som sa na ne tesil ale Death tunnel je uplna hovadina..a Boo! je len tak o 1 hviezdu lepsia. Efekty niesu najhorsie a aj atmosfera na zaciatku je celkom fajn ale ked pridu "ducho-zombie"(ako som ich nazval) tak sa film stava skvor nechcenou parodiou..... Pre mna dost sklamanie...mozno som cakal prilis vela........(14.4.2006)
Rodriguez
Ani za bílýho dne (natož za zlatý prase) bych nevlez do toho sanatoria/nemocnice či co to vůbec bylo za ústav. Slušných 55%(14.3.2009)
Haymar
myšlenka dobrá, provedení tragické (a to po úplně všech stránkách)...(25.9.2008)
SOLOM.
Tak na tenhle paskvil jsem se dodíval jen díky tomu, že jsem byl posilněný několika pivky. Začátek mě docela navnadil, ale potom už to byla jen strašná nuda, která neměla ani hlavu ani patu. Herecké výkony otřesné, hororová atmosféra tady ani nemrkla a radši šla o dům dál.(7.7.2008)
Filmárik
Horor natočený akoby dvomi režisérmi simultánne ktorí si navyše moc nerozumejú. Skvelo natočené flashbacky dokonca aj vizuálne zvládnuté sa miešajú z amatérskou duchárčinou a kulisami ktoré u celého filmu vyvolávajú pocit že sa točil po nociach v továrni kde za každú chvíľu začne nová smena.(15.2.2009)
K.A.C.C.K.A
odpad!Tak to je první horor, který hodnotím odpadem a u kterého jsem se nasmála. To mohli dát rovnou místo hororového žánru komedie.(8.3.2011)
marwin836
Už dlouho jsem neviděl tak chabé výkony herců jako tady. Když někdo umíral, tvářili se jako by viděli mouchu na stěně. Špatně využitý námět, který vypadá jako amatérské video natočeno pro Youtube. Triky a umělá krev taky stály za prd. Za pár lekaček a hezký poster dávám hvězdu, na víc bych se nezmohl. Nechci vidět znovu. 25%(4.5.2011)
Luki.V
Co zachrání tenhle film před odpadem? Velmi povedené prostředí zchátralé nemocnice a Dee Wallace v roli sestry, které ani smrt nezabrání v udržování pořádku, hlavně když má zrovna noční službu ;-).(17.7.2007)
MareT.
Všechna ta snaha vyděsit diváka je tak otřepaná a zastaralá (jako v nějákých béčkovinách z 80.), že to je až k smíchu. Vůbec nic v tomto filmu nestojí za to. Dá se nad tím zasmát, pokud máte s kým, ale jinak ruce pryč.(8.3.2011)
AdrianaLarman
Jediné co se mi líbilo, byl obal dvd.... :-D(22.5.2010)
djbarrel
Milionkrát omletý ten samý příběh z tolikrát již využitého nemocničního prostředí. Bohužel sice na tom se nedá nic moc zkazit, ale dnes již ničím nepřekvapí a ani nešokuje. Řemeslně v pořádku, ale jaksi nez invence a nápadu. 50 %(4.9.2011)
dagyšpandr
když to shrnu: kvalitní prostředí, zajímaví duchové....špatný scénář, debilní postavy a pitomý konec.(13.5.2007)
| Na DVD od: | 01.07.2006 Bonton |
|---|