Reklama

Reklama

Hory mají oči

  • USA The Hills Have Eyes (více)
Trailer

Poklidné automobilové putování se v hrůzyplném remaku klasického hororu Wese Cravena mění v boj o holé přežití! Osamělá rodina se v poušti Nového Mexika stává obětí zvráceného klanu krvežíznivých mutantů. Film Hory mají oči, ve kterém není nouze o kaluže krve a strašidelné scény, vás napětím nenechá ani na chvíli vydechnout! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (866)

akisha 

všechny recenze uživatele

Brutálně zábavná jízda, kterou by si rozhodně měli nechat ujít osoby se slabým žaludkem, protože krev a nechutnosti Alexandre Aja servíruje po lopatách. Film má pomalejší rozjedz, o to působivější je ale noční scéna v přívěsu, což je zřejmě vrchol filmu. Hudba včetně úvodního motivu (country píseň "More and More") je výborná, herci přesvědčiví a zdegenerovaní horníci patřičně odporní. Konečná likvidační scéna podbarvená přehnaně heroickou hudbou je roztomile béčková a porovnána s místy pěkně černým humorem vůbec nevypadá směšně. Pro mě rozhodně perla mezi horory, o jejíž kvalitě vypovídá i fakt, že po skončení filmu nám vypadly pojistky a máma nedala jinak, než že se bratr musí ozbrojit sekerou, až je půjde ven nahodit. Aja dokázal, že je talentem budoucnosti. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Pro ty, kteří mají rádi drsné vyvražďovačky, ukazované do těch nejmenších detailů, musí být toto dokonalostí samou. Pro ty, kteří se rádi lekají, nápodobně. Pro fanoušky klasického hororu to zas až tak fantastické být nemusí. Film má nějaké mouchy, ale přece jenom musím uznat, že víc jsem ani nečekal, v rámci žánru je to v současné době nadprůměr. ()

Reklama

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud máte nějaké morbidní sklony a baví vás sledovat hekající zmutované horníky, kteří znásilňují mladou dívku, tak (ne)chápu, že se Vám Hills have eyes líbí. Ovšem mně připadá, že takové horory můžou vymýšlet jen lidé, kteří to v hlavě nemají úplně v pořádku.. Na takové věci zkrátka nemám žaludek.. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Šedivý, ničím speciální hororový scénář (jakby taky ne, když jde o remake, že?) je solidně kompenzován syrovou režií - opravdu, velice dobře odvedené řemeslo. Trochu mě sice štvalo, že se Aja až moc spoléhá na hnus a odpor vyvolávající vzhled mutantů a laciné lekačky, na druhou stranu je fakt, že i ty lekačky mají co do tvoření atmosféry podstatný význam, takže odpouštím. Drastický zážitek, který doporučuju jen silnějším povahám. Obzvláště karavanovou scénu jsem rozdýchával poměrně dlouho. 70% ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Moja hororova nedela pokracuje... V kazdom pripade to malo atmosferu, ale bolo to za A) prilis dlhe, za B) niektore veci boli naozaj pritiahnute za vlasy a za C) fuj ta pust ma nenormalne rozculovala. Mam rada horory v tmavych miestach, kam slnko ani len nahodou nezabludi a tento film, aj ked ma pointu, fajn hercov atd, si viac ako 3 hviezdy nezasluzi. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (36)

  • Ve scéně, kdy rodina s přívěsem přijíždí k pumpě a matka vystupuje z auta, je na chvíli vidět, že je Brenda (Emilie de Ravin) na zadním sedadle vzhůru a upravuje si vlasy. V dalším záběru ale tvrdě spí a její bratr Bobby (Dan Byrd) ji budí. (Terva)
  • Jaderný kráter je kompletně vytvořený počítačem. (Karlos80)

Související novinky

Jděte s těmi remaky do háje!

Jděte s těmi remaky do háje!

08.04.2007

...chce se člověku zařvat, když na něj webové filmové zpravodajství prakticky denně chrlí zvěsti o dalších a dalších předělávkách klasických kusů. Člověk by čekal, že ten otravný trend bude slábnout,… (více)

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Kinopremiéry v květnu

Kinopremiéry v květnu

01.05.2006

Konečně je tu květen, filmovými fanoušky velice očekávaný měsíc. Do kin dorazí filmy, které bychom si rozhodně neměli nechat ujít. V první řadě se jedná o trojici velice silných blockubsterů. První z… (více)

Reklama

Reklama