Reklama

Reklama

Hory mají oči

  • USA The Hills Have Eyes (více)
Trailer

Poklidné automobilové putování se v hrůzyplném remaku klasického hororu Wese Cravena mění v boj o holé přežití! Osamělá rodina se v poušti Nového Mexika stává obětí zvráceného klanu krvežíznivých mutantů. Film Hory mají oči, ve kterém není nouze o kaluže krve a strašidelné scény, vás napětím nenechá ani na chvíli vydechnout! (Magic Box)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Největší slabina těchhle filmů je, že hrdinové i "postavy zla" se musej chovat x-krát jako naprostý idioti, aby bylo možný vůbec nějak pokračovat s dějem až do konce plánovaný stopáže. A tak se střídají docela povedený momenty s debilitama vyvolávajícíma smích.  Tahle bylo bohužel tupý už moc.

warv

warv (hodnocení, recenze)

proc to dali do tagu kanibalismus ? je sice podobny jako pach krve ale rozchodne nepatri do tagu kanibalismus

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Alexandre Aja je frajer to vím už delší dobu po shlédnutí několika jeho snímků, ovšem takhle povedený remake bych tedy nečekal hlavně nečekaná záchrana dítěte a masakr při něm je boží a v neposlední řadě scéna v karavanu je brilantní jenom opravdu škoda že něco takové tam nebylo již více k vidění, ale při této scéně je naprosto hutná atmosféra která drtí koule.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

je to o moc lepší než od Wesa Cravena       je to víc krvavé a dobré trochu lekací

Jirys

Jirys (hodnocení, recenze)

Blbost. Po té části, kde se znásilňovalo a vraždilo v karavanu jsem to musel vypnout .

GlaDOS

GlaDOS (hodnocení, recenze)

Tohle má být horor? Já si tedy myslím, že u hororu bych se měl bát, což se tady nestalo a občas mě ta absurdita až dohnala k úsměvu. Průměrná odpočinková podívaná, nic víc.

LukyNike

LukyNike (hodnocení, recenze)

Zdravím... neviděli jste někde na internetu video ze začátku vilmu, kde je zenska s koláčem a následně ukázky jaderných výbuchů s písní more and more?

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Po filme Vec najlepší horor, aký som kedy videl. Má všetko, čo má správny horor mať, perfektnú atmosféru, skvelú réžiu, dostatok napätia, kvalitné krvavé scény, dobré postavy a slušný scenár. Jediným možným záporom je to, že v priebehu filmu vôbec nič neprekvapí, ale to mi neprekáža, po prečítaní obsahu alebo pozretí traileru je určite každému jasné, že tu o originalitu alebo nepredvídateľnosť nejde. Dúfam, že Aja ešte niekedy niečím podobným poteší.

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Odpad!hlavně za scénu v karavanu,podle mě takový horory může vymejšlet jen člověk,co není duševně úplně v pořádku... dlouho jsem z toho byla špatná a už na horory nekoukám (:

CRYPT

CRYPT (hodnocení, recenze)

teda podival jsem se na tuto zhovadilost (jinak se to nazvat neda) na doporuceni me sestry. Jak neco takoveho si mohlo vyslouzit 66% nechapu. Krome te mlade herecky co mela byt znasilnena v karavanu film stal max. o velkym hovne, herecke vykony o hovne masky a scenar a vyprava o hovne! 1 hvezdicka za to ze se to odehravalo v pousti a druha za tu blondynku, jinak to byl neskutecny odpad

Menuelt

Menuelt (hodnocení, recenze)

Je to naozaj umenie spraviť z tak úžasného námetu taký sračkovský film...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Modráček

Modráček (hodnocení, recenze)

gen.Zhukov: děkuji za doporučení. Beru to v potaz :) Jinak s drsnými horory problém nemám, ale tohle v jistém ohledu bylo moc i na mě ;)

dredgenka

dredgenka (hodnocení, recenze)

Film plný krve a zmutovaných lidí. Možná jsem čekala něco víc...nějaké to tajemno a lehké mrazení po zádech. Ale to se nekonalo. Spíš jsem si občas rukama musela zakrýt oči, jak to bylo krvavé. Já osobně nemám ráda krvavé horory, ale pro toho, kdo to má rád si myslím, že by se mu film líbil...i když...přiznejme si, že poslední dobou je vše na jedno brďo.

bedna001

bedna001 (hodnocení, recenze)

Tento film nepovažuji tolik za horor, protože scény, které by byli opravdu děsivé nebylo mnoho.

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Nepřišlo mi to tak hrozný..Pár zombieků..No nwm..Ale celkowě to pojetí i zpracowání ušlo )

Šaďas

Šaďas (hodnocení, recenze)

Všiml jsem si jisté podobnosti s filmem Pach krve (2003). Bohužel ani jeden film mi nepřišel zajímavý. Podprůměrná záležitost, u které čověk musí totálně vypnout....jinak je to k smíchu.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

dalsia nezmyselna zabijacka s netvormi.. a zas to prezije niekto.. takmer v nicom to neni ine ako pach krve

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Ještěžiju: Kingovky jsou možná horory, ale napětí u nich skoro nepostřehneš. Tenhle film není o tom, že by jeho diváci masturbovali u pojídání lidí. Je to skvěle natočený horor, což ocení fans tohoto žánru. Pokud horory nemáš rád a radši se podíváš na veselou romantickou komedii, pak chápu tvoje rozhořčení. To ale neznamená, že tento film je špatný...

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

66 procent? ...to ste asi všichni uchyláci ... myslím hodnotitele ... i na horror se rád mrknu ... tento mohl mít dokonce a i tak trochu měl něco do sebe, co se týče příběhu ... akorát se tady vyžili v úchylnostech .... prostě dám dvě hvězdy, díky onomu poselství s nemluvnětem v závěru, ale do třetice opakuji ...úchylnost ... zlatý Kkingovky a Barkerovky ... horory se špetkou inteligence

Alien2007

Alien2007 (hodnocení, recenze)

Na strašidelný horor moc světlé. Ale dosti krvavé a brutální... Hodně sem se bavil...

dEagle

dEagle (hodnocení, recenze)

po skvělém úsvitu mrtvých přichází další skvělí zombie horor, určitě to neni tak dobré jako právě usvit mrtvých, ale každopádně daleko lepší než kravina země mrtvých.

petero

petero (hodnocení, recenze)

Do momentu keď otec ide oslobodiť svoje bábätko to bola nuda, odvtedy - pecka. Z 2 na 4* ;-)

chronos88

chronos88 (hodnocení, recenze)

do momentu kym otec nejde oslobodit svoje babatko to bolo super, odvtedy vsak strasna fraska. zo 4 * na 2 :(

Jindros

Jindros (hodnocení, recenze)

Já nějak nemusím lidi, co si hned za nick dávaj číselnou hodnotu svého iq.

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších hororů roku 2006, neuvěřitelná řežba, BRAVO!

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Tak dneska jsem slyšel dabing, chraň bůh, to bych dal hned odpad! Něco tak strašného ještě naši dabéři snad neudělali.

baruss

baruss (hodnocení, recenze)

Slabší horor som asi ešte nevidel... ešte aj ten Hostel mal niečo do seba oproti tejto... slabote : ))

Související novinky

Jděte s těmi remaky do háje!

Jděte s těmi remaky do háje!

08.04.2007

...chce se člověku zařvat, když na něj webové filmové zpravodajství prakticky denně chrlí zvěsti o dalších a dalších předělávkách klasických kusů. Člověk by čekal, že ten otravný trend bude slábnout,… (více)

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Kinopremiéry v květnu

Kinopremiéry v květnu

01.05.2006

Konečně je tu květen, filmovými fanoušky velice očekávaný měsíc. Do kin dorazí filmy, které bychom si rozhodně neměli nechat ujít. V první řadě se jedná o trojici velice silných blockubsterů. První z… (více)

Reklama

Reklama