Reklama

Reklama

Černá komedie natočená na základě cen Darwin Awards. Toto ocenění vzniklo na základě Darwinovy evoluční teorie přirozeného výběru. Vítězové jsou vybíráni z řad lidí usmrcených při idiotských nehodách, které si zavinili díky vlastní hlouposti. Zásluha těchto jedinců pro živočišný druh Homo Sapiens tak spočívá v tom, že své geny nadobro vyřadili ze hry. Policejní detektiv Michael (Joseph Fiennes) a Siri (Winona Ryder), která dělá pro pojišťovnu, se vydávají pátrat po lidech, jejichž největším nepřítelem jsou oni sami. Ale postavit se blbosti možná není nejchytřejší nápad. Adepty na ocenění si zahráli také David Arquette, Juliette Lewis, Tom Hollander a Alessandro Nivola. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
noelcoward73

noelcoward73 (hodnocení, recenze)

V jedné diskusi (pravděpodobně článek o nějakých teroristech) jsem zmínil jednoho vítěze Darwinových cen, instruktora, který názorně ukazoval, jak se odpaluje sebevražedná vesta a povedlo se - skutečně se odpálil a kromě sebe vzal s sebou do pekla i několik svých nohsledů :-D Příspěvek mi posléze smazali, prý kvůli násilí (nebo něčemu podobnému), ale později v jiných diskusích už prošel :-)

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

Teda podle těch komentářů tady jsem myslela že to bude úplná kravina... ale nakonec jsem se dobře bavila:D

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

No já k tomu jen můžu říct, že to byl jeden z nejvíc řachlejch filmů, co jsem kdy viděla, ale to je tak všechno.

crazykate

crazykate (hodnocení, recenze)

asi hodnotim tak vysoko prtz sem cetla i knihu. a kupodivu to neberu jako vzdy kdyz se posuzuje kniha x film....tentokrat si to nejak spojuju kniha + film...a to tvori tak krasnou dvojku ze musim hodnotit tak vysoko

star5ky

star5ky (hodnocení, recenze)

nebyt tych sialnecov co sa pokusaju vymazat svoj geneticky kod z ludskej populacie bola by to len priemerna romanticka komedia.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Kdyby byl celý film složený jen z rekonstrukcí nejpodivnějších úmrtí, bylo by to 100x zábavnější. S tím že by tam byl nějaký úvod a ke scénkám nějaké průpovídky. Takhle je to na hranici koukatelnosti.

Související novinky

Blbý a blbější, že to nevymyslíš

Blbý a blbější, že to nevymyslíš

15.05.2006

Slyšeli jste už někdy o Darwinovi? Charlesi Darwinovi, chlapíkovi, který formuloval evoluční teorii o vývoji druhů a různé další z toho odvozené práce, na něž připadl na Galapágách při pozorování… (více)

Reklama

Reklama