Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clayton (Hayden Christensen) je v mnoha ohledech úspěšným mladíkem, má báječnou snoubenku Samathu (Jessicca Alba) a obchody mu jenom vzkvétají. O jeho zdraví se to ale rozhodně říci nedá, zoufale potřebuje transplantaci srdce. Správného dárce pro něj hledá jeho přítel, kardiolog Jack Harper (Terrence Howard). Když ten správný okamžik nastane, dárce je nalezen a operace má začít, Clay zjistí, že anestezie ho pouze paralyzovala, vše kolem sebe vnímá a cítí, ale nemůže se ani pohnout a mluvit a stává se tedy nechtěně svědkem své vlastní operace srdce. Začíná mít pochybnosti, zda je vůbec v plánu doktorů nechat ho přežít. Probuzení je psychologickým thrillerem, který Vás rozhodně nenechá chladnými. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Paulina01

Jsou běžné operace i o desítkách hodin. Se divím že jako zdravotní sestra dokážeš vypustit takovou blbost. Lidské tělo vydrží hodně, a těch 10 hodin na sále co tam byl je klidně možné, i když nepravděpodobné. :)

 

Mě v ději spíš znejistilo to, jak si dokázali naplánovat to srdce. Já celou dobu ve filmu čekal zvrat, že ta matka si zařídila fakt že někoho zabili (taky bylo řečeno že je to srdce od člověka co ho střelili do hlavy - jistá smrt, srdce nepoškozené, stejná skupina, posunutí dárcovství...). Prostě celé jsem to čekal jinak vyvrbené. :) A docela taky náhoda že to bylo hned jak se vzali. Ale zas ti doktoři byli takoví nesmělí i píchnout ijekci, tak mi nesedí, že by to srdce zařídili nějak oni. Nevím no. :)

eldina

eldina (hodnocení, recenze)

na to, že to dával Film+ skoro o 1h rannej a ja som nemohla spať-sa to dalo pozerať/ked nič iné nebolo v tv/, u mňa 3*..vcelku ma to vtiahlo do deja, skoro až škoda, čakala som, že ma konečne niečo o takom čase  uspí..:)

Paulina01

Paulina01 (hodnocení, recenze)


Já jako zdravotní sestra jsem si tento film znechutila tolika nedostatky z nemocničního prostředí, jenž byly absolutně nevěrohodné až absurdní! Vše na mě působilo lacině. Jedna hvězdička za nečekané obrat scénáře. Jinak tento film u mě propadl, je logické, že člověk by prostě přežít nemohl. Tolik hodin na sále, není pro lidské tělo možné. Tohle by mělo být sci-fi ne??

na příspěvěk reagoval Badmaniak

Funferr

Funferr (hodnocení, recenze)

nevíte co je to za hudbu která běží při závěrečných titulcích?

movemat

movemat (hodnocení, recenze)

to prečo sa pohyboval ako duch, teda ako mrtvy clovek, ked este nebol mrtvy? velka nelogickost

MARI-hu-AN

MARI-hu-AN (hodnocení, recenze)

nemôžem prehrýzť fakt, že pri transplantácii srdca si môžu štyria doktori robiť v nemocnici čo chcú a do operačky vtrhne hocikto...to je taká absurdita, že ten mimotelový stav je hodnovernejší, aj keď tiež nechápem ako sa tam mohol Clay stretnúť s mŕtvou matkou, ale dobre, aspoň, že film núti trošku diváka rozmýšlať

maiad`

maiad` (hodnocení, recenze)

Dobré, ale škoda, že to vzali tak šmahem.... Matka mohla darovat srdce aniž by věděla co se přesně stalo a hlavni hrdina si to s nimi měl začít vyřizovat až po "probuzení"... Jeho bdění by tím bylo podle mého názoru podstatně lépe zužitkováno... Ale jinak opravdu milé překvapení.

Luckafilm

Luckafilm (hodnocení, recenze)

Jo jo, taky jsem tento kousek zhlédla včera na slovenské Dvojce...mile mě překvapilo, že to dávali v originále. Ačkoliv se mi Hayden moc líbí, jeho herecký výkon byl velice slabý. Jeho postava byla nevěrohodná a zvraty ve filmu byly někdy nelogické a nebo hodně předvídatelné. Docela mě to zklamalo, ale na druhou stranu to bylo koukatelnější než ten všechen brak, co se poslední dobou odváží vysílat v prime time..

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Napsat takhle krásně atmosférickou jednohubku, které neškodí ani ta překombinovanost, byla bych na sebe docela hrdá.

Pumiiix

Pumiiix (hodnocení, recenze)

Je v Jumperovi to je dokazuje, ale Awake zahral na neho nadprumerne ;-)

Djkoma

Djkoma (hodnocení, recenze)

PeterBlack: oni na to někteří nadávají aniž by to viděli, automaticky kvůli hlavním postavám- Jessica Alba a Hayden Christensen...

Ten film je právě naopak překvapivě dobrý a oni hrají slušně, halvně Jessica, Hayden nikdy nebude velký herec...

Pumiiix

Pumiiix (hodnocení, recenze)

to Jindros: sracka to urcite neni a Heyden zahral obstojne, urcite si neudelal ostudu...

aeon

aeon (hodnocení, recenze)

hrá v tomto filme Sigourney Weaver ? ja som si ju tam vôbec nevšimla

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Jillen

Jillen (hodnocení, recenze)

Jindros : Když myslíš :)...já to sice taky nevidim na přelom v kinematografii, ale určitě si to nenechám ujít

Jindros

Jindros (hodnocení, recenze)

Na těch fotkách vypadá Hayden otřesně. Myslím, že nemá na to obstát v psychologickém thrilleru. Tohle bude na beton sračka.

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Jessica Alba by mohla tu ukázať PRSIA,to by bolo vážne niečo

Jillen

Jillen (hodnocení, recenze)

liluk: mě zajímá co předvede právě Christensen... v moc filmech nehrál takže jsem zvědv na jeho um i jinde než ve Star Wars nebo Dům života

liuk

liuk (hodnocení, recenze)

Albu nemusim, Christensen je panák, ale kvůli Leně Olin se na to podívám. :)

clericuzio

clericuzio (hodnocení, recenze)

No herecky velmi zajímavé. Docela rád bych znal obsah tohoto filmu. Tak se mi zdá, že Jessica Alba se stává opravdovou hvězdou první velikosti...

Reklama

Reklama