Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (133)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Hossein Amini .. Dobře obsazený leč obsahově průměrný thriller s nájemným vrahem, jeho strastiplným putováním za krytím identity a tuctovým koncem. Joseph Gordon-Levitt ovšem válel. 50%. ()

larelay odpad!

všechny recenze uživatele

Vazeni studenti. Videli ste typicky priklad toho, ako nema vyzerat film. Takze moje hodnotenie je nasledujuce: Hudba - D minus... Herecke vykony Fx - nepresli. Scenar Fx - nepresiel. Napad na natocenie najdebilnejsieho filmu, aky som v poslednom obdobi videla: Fxxx - nepresiel a navyse este aj prepadol do najvacsej kopy hnoja. Neuveritelne E-ckovy film, ktory nema obdoby... A herci by sa mali nad sebou zamysliet, navrhujem karieru v McDonalds za pultom. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Chytia ich predtým, ako nás zabijú?“ – „Áno. Predtým. To bude najlepšie.“ John Madden, Mickey Rourke, Diane Laneová, Thomas Jane, Joseph Gordon-Levitt, Lawrence Bender, Elmore Leonard a Rosario Dawsonová sú zaujímaví režiséri, herci, producenti a spisovatelia. Preto som sa na ich spoločný projekt tešil. Nanešťastie, po sľubnom rozjazde sa snímka začala topiť v brutálne sa meniacich postavách (život je všelijaký, ale aby som postavu prvú polovičku filmu líčil ako nájomného vraha, ktorý si chce kúpiť indiánsky domček a usadiť sa a v druhej z neho spravil jednorozmernú filmovú sviňu, to je riadny hazard s trpezlivosťou diváka), nelogickom správaní, nesympatických postavách (trápne afektovaný Gordon-Levitt, napriek tomu chalana zrejme čaká obrovská budúcnosť). Herci idú na 14%, nezmyselná smršť násilia, mdlé dialógy, zbytočne vulgárne postavy a ako mnohé filmy z dielne bratov Weinsteinovcov, i tento pôsobí chaotickým, dodatočne prehnane agilne zostrihaným zmäteným dojmom (84-minútová stopáž veľa naznačuje, vôbec by som sa nečudoval, kebyže niekde v trezore existuje minimálne dvojhodinový "režisérsky strih"). Osobne som sa na film najviac tešil kvôli Mickeymu Rourkeovi. Bohužiaľ. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Začátek byl velice slibný. Až příliš brzo se ale film zvrtne v tak nějak banální vyprávění bez zjevného dějového posunu, ve kterém se Mickey Rourke snaží vypadat jako indián a John Madden zjevně nemá jasno, jeslti chce vyprávět zabijácký opus magnum nebo prostoduché romantické drama. Skrze nezajímavé postavy tak sune příběh dopředu líně, bez nápadu. A relativně dobře budované finále zabije nechutným deus ex machina... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Už sem určitě viděl lepší thrillery, tenhle tak trošku střídá dobrý chvilky plných akce s brokárnou, s těma slabšíma a nudnějšíma, ale všechno to zachraňuje super drsnej a super nemilosrdnej Mickey Rourke v roli zabijáka, ten jeho neskutečnej klid v každý situaci a při zabijení je prostě božskej a ještě mu docela slušně sekunduje Thomas Jane, kterej ale v rámci svý civilnější role nemoh vytvořit moc akce. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Solidní akční thriller s kvalitním castingem, hlavně na charizmatického Rourkeho a milfku Lane se moc dobře kouká. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nechápu. V obsazení je uvedeno jméno Mickey Rourke, jenže já viděl jen Punishera, zachovalý tvar poprsí D.Lane, Gordona-Levitta v roli vymaštěného tydýta a jednu mírně tělnatou indiánskou stařenu, které přes obličej přetáhli materiál na výrobu týpí. No nic, asi jsem se špatně díval.. Co se týká samotného Killshot, to je ošklivě zmasakrováno výstupy ze zkušebních projekcí, byť snahu udělat z něj něco víc, než straight-to-DVD thriller, nelze Maddenovi upřít. Že byla marná? Takový už je skutečný život, nicméně víte, co říká Kosák Armand.. „Real life? What the fuck is that?“ ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Madden se snaží podprůměrný scénář vytáhnout alespoň o půl stupně výš a tvářit se seriózně, nicméně to není moc platné. Logických děr je příliš, posunů kupředu poskrovnu a herecké výkony? Mickey Rourke se marně snaží ze svého rozpolceného zabijáka vymáčknout to nejlepší, Thomas Jane a Diane Lane hrají alespoň standard a nepříjemný, neřkuli otravný Joseph Gordon-Levitt nutí svým výkonem k zamyšlení, zda Brick+The Lookout nebyly jen náhodou a štěstím začátečníka. 5/10 ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Průměrný, avšak velmi pohodový thriller. Nijak složitý dějem či zápletkou. Ideální, pokud si u něj chcete odpočinout, jen sledovat a nepřemýšlet nad zamotaným příběhem, složitým scénářem či závěrečnou pointou. Průměrná však rozhodně není hlavní záporácká herecká dvojice v podání Mickeyho Rourka a Josepha Gordon-Levitta. Ti svým bravurním herectvím táhnou celý film kupředu a nejspíš jen díky nim jsem z něj měla pocit dobrého diváckého zážitku. Velkou část mé pozornosti strhávají na sebe, což je moc dobře, protože nejspíš nebýt jich, dokonale by vynikla celková nevýraznost snímku. Opět dokonalý Mickey jako drsný chlapák a chladný zabiják, a jemu zdatně sekundující Gordon-Levitt coby totálně zmagořelý blbeček a rádoby frajerský kriminálník. Po celou dobu výskytu jeho postavy na obrazovce, jsem měla chuť dát mu do držky. SPOILER Naštěstí to pak, sice až po chvíli, ale přece, s přehledem během minutky vyřídil Mickey a byl pokoj:) KONEC SPOILERU. Pro mě spíše vedlejší herecká dvojice Thomas Jane a Diane Lane už pak poměrně nezajímavě a nijak záživně doplňují celý děj. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Po predchádzajúcom ukážkovom Maddenovom filme po režisérskej stránke a Rourkovom po hereckej, som čakal trošku väčšie nasadenie od oboch borcov, dočkal som sa však len pomerne priemernej záležitosti. Čo sa týka príbehu, tak aj napriek pomerne akčnému rázu má film mnoho nedostatkov, ktoré som doteraz v Maddenových filmoch nenachádzal, tak dúfam, že toto bola len nejaká slabšia chvíľka. Originalitu divák nájde v málo scénach, brutálnosť ladenia deja a pár zvratov nemajú takú silu, aby dokázali zmiesť zo stola dojem primitívnej zápletky. Čo sa týka Rourkea, tak práve takýmto priemerom by sa mal vyhýbať, aby 'The Wrestler' nezostal len jediným žiariacim svetlom v jeho kariére. Zvyšok obsadenia odvádza tiež štandard, najväčším hereckým pozitívom bol maniakálny Joseph Gordon-Levitt, ktorý to po hereckej stránke ostatným esám poriadne natrel. Priamočiary dej a slušný záver pozachraňovali čo mohli. 65%. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sice jednohubka, ale velice záživná. Naprosto jednoduchý scénář je zpracováný zajímavě, studené reálie výtečné a hlavní postavy uvěřitelné. Ačkoliv se trochu vaří z vody a spoustu prvků je vyloženě okoukaných z x filmů poslední dekády, stále to funguje dobře a Mickey Rourke je cool i když vypadá jako indián. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušně namazaný stroj, u kterého mrzí, že nedosáhl výš. Když se totiž před kamerou sejdou taková zajímavá jména (Diane Lane, Mickey Rourke, Rosario Dawson nebo Joseph Gordon-Levitt) a za ní John Madden, divák by čekal o krapet víc!! Promarněná šance, která ale zas tak nebolí.. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Mickey Rourke i průměrný ne zrovna dějově promyšlený akční thriller přeci jen posouvá o stupínek výš a rozhodně jsem se nenudila, příjemná oddychovka.... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Obsazení je výborné, jméno režiséra taky slibovalo velké věci, ale tak nějak to nedopadlo. Celý si to hraje na rádoby psychologický akční thriller a vypadá to stejně blbě jako to zní. Příběh je hodně špatnej a celý to působí dojmem, že někdo půlku scén vzal a zahodil je do koše, takže někdy ty vztahy mezi postavama člověk ani nepochopí. Režisér John Madden se ukázal pro podobnou látku špatnou volbou a tak to celý zachraňují fakt jenom výborní herci v čele s perfektně chladným Mickey Rourkem a Josephem Gordonem-Levittem, jehož postava je fakt magor se vším všudy.40% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Keď manželia (Jane, Lane) nešťastnou náhodou skrížia cestu zabijakovi (Rourke) a jeho komplicovi (Levitt), využijú možnosť FBI na ochranu svedkov. Pre skúsených zabijakov však nie je problém zistiť ich nové identity. Vzťah dvoch rozdielnych vrahov a ich priateľky (Dawson) je prelínaný rozpadávajúcim sa vzťahom manželskej dvojici až do záverečnej konfrontácii... John Madden tentoraz opäť slabšie, už zo scenára bolo zrejmé že toto bude len malý film. Žiadny strhujúci thriller sa nekoná čo však nič nemení na fakte že ako taký nie je prehnaný a sympaticky ubehne aj vďaka veľmi slušnému obsadeniu. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Trošku to koketuje se stylařinou ala Fargo, ale ani výborný Rourke a nejvíc sexy milf Lane k tomu moc nedopomohli. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Fanatická zaujatost mladšího a chladnokrevná vypočítavost staršího, vražedná dvojice dohromady skýtající nebezpečnou sílu. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

V rámci svého žánru nepřináší tento snímek nic nového, avšak napínavá a zabávná podívaná to je. Mickey Rourke se role míšence zhostil opravdu přesvědčivě a Joseph Gordon-Levitt předvádí svoji roli také velmi bravurně. Jde tedy o průměrnou podívanou, která rozhodně není ztrátou času. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

nudná slabota, kterou nezachrání ani můj oblíbený Mickey. Ten mladej píčus si tu kulku zasluhoval od začátku, takže čekání na nevyhnutelné bylo zbytečně dlouhé ()

Reklama

Reklama