Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kriminálnom prostredí sa odohráva najnovší film Johna Maddena (Dôkaz, Zamilovaný Shakespear) v hlavných úlohách s Diane Lane (Neverná) , Mickeym Rourkom (Sin City, Vtedy v Mexiku) a Thomasom Janeom (Pomstiteľ). Carmen Colsonová (Lane) a jej manžel Wayne (Jane) sú nútení zostať v programe pre ochranu svedkov. Kým si oni myslia, že sú v bezpečí, dvaja vrahovia s cieľom ich "odtajnenia" sú im na stope. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Ničím zvláštny film, čo sa týka nápadu alebo zvratov. Musím povedať, že Mickey Rouke ma príjemne prekvapil. Jeho vyzáš je typicky "zápornácka", tak ako je prezontovaná vo väčšine takýchto druhov filmu. Vo filme sú momenty, ktoré majú diváka pripravovať na premyslené ťahy hlavného hrdinu, ale celkový dojem je skutočne viac než podpriemerný. Po dvoch dňoch už ani neviem, čo to ten Indián vlastne chcel dokázať. Akcia: * Napätie: * Dramatičnosť: * Vtiahnutie do deja: ** Realita: ** ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Zase jeden nedotaženej,a jen rutinně natočenej film.Už důvod,proč ty dva honěj manžele Colsonovi,je povrchní a ani se nechce věřit ,že by tohle,kvůli tomu absolvovali.Navíc je to spíchlý horkou jehlou,myslim že to ani nikoho moc nebavilo hrát,kromě Gordon-Levitta,ten je opravdu ďábelskej.Jinak průměrnejch 50%. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zvláštny mix gangsterky a takej manželskej terapie v ktorej ústredný manželský pár, ktorý má tesne pred rozvodom, rozoberá svoj vzťah, kým po nich pátrajú dvaja nebezpeční zabijáci. Prvá polovica filmu je skvelá. Zoznámime sa so zaujímavými postavami a následne sa ich osudy pretnú. Na každý stret Jane vs. Rourke sa tešíte celý film, lebo je to ten klasický súboj dvoch silných charakterov, ktorým to jednak páli a zároveň sa vedia o seba v každej situácii postarať. Vyústenie ich súboja rozhodne nesklame. Ako bonus tu je psychopatický Rourkeho parťák Levitt, ktorý je vďaka svojej nevypočítateľnosti neskutočne nebezpečný, ale zároveň vďaka svojím kecom vám bude postupne liezť strašne na nervy a vy si budete priať, aby ho už niekto konečne strelil do xichtu. V tomto smere sa dočkáte uspokojenia. Problémom filmu je, že v druhej polovici až príliš spomalí tempo. Začne sa zaoberať manželskými problémami a dokonca aj párik zabijákov rieši milostný trojuholník ss Rosario Dawson. Tieto dramatické línie mi do toho temného akčného thrilleru príliš nesedeli. Film by potreboval trochu prestrihať. Ale vzhľadom na vraj komplikované pozadie vzniku filmu to nakoniec nedopadlo vôbec zle. Trochu sa divím, že tento film nie je príliš známy a rozhodne je lepší ako tu má hodnotenie. Solídnych 7/10 si za skvelé herecké výkony, štýlové prestrelky a hustú atmosféru zaslúži. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Průměrný, avšak velmi pohodový thriller. Nijak složitý dějem či zápletkou. Ideální, pokud si u něj chcete odpočinout, jen sledovat a nepřemýšlet nad zamotaným příběhem, složitým scénářem či závěrečnou pointou. Průměrná však rozhodně není hlavní záporácká herecká dvojice v podání Mickeyho Rourka a Josepha Gordon-Levitta. Ti svým bravurním herectvím táhnou celý film kupředu a nejspíš jen díky nim jsem z něj měla pocit dobrého diváckého zážitku. Velkou část mé pozornosti strhávají na sebe, což je moc dobře, protože nejspíš nebýt jich, dokonale by vynikla celková nevýraznost snímku. Opět dokonalý Mickey jako drsný chlapák a chladný zabiják, a jemu zdatně sekundující Gordon-Levitt coby totálně zmagořelý blbeček a rádoby frajerský kriminálník. Po celou dobu výskytu jeho postavy na obrazovce, jsem měla chuť dát mu do držky. SPOILER Naštěstí to pak, sice až po chvíli, ale přece, s přehledem během minutky vyřídil Mickey a byl pokoj:) KONEC SPOILERU. Pro mě spíše vedlejší herecká dvojice Thomas Jane a Diane Lane už pak poměrně nezajímavě a nijak záživně doplňují celý děj. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem se už prostě musel přesvědčit, proč jsem dal svého času jen tři hvězdičky snímku, v němž hraje taková solidní herecká parta. Teď již to vím. Film měl slušný start, a vůbec mi přitom nevadilo, že indiánského míšence hraje míšenec skotsko- irský. Vadil mi ale scénář, který na mě po slibném začátku začal působit poněkud unylým dojmem, chvílemi jsem se dokonce lehce nudil a do toho všeho neustále otravně ječel Joseph Gordon- Levitt. To, že celá záležitost nepřišla s originální zápletkou, by bylo v pohodě, kdybych si mohl užít pořádné akční béčko říznuté až noir atmosférou (jak sliboval úvod filmu), jenže všechno, co se mi líbilo, postupně jaksi vyšumělo, takže jsem se moc nebavil. / Poučení: Pozor na kosa: sice rád zpívá, ale je to zmetek zlodějská. Kdo má zahradu, jistě mi dá za pravdu. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (10)

  • Thomas Jane (Wayne Colson) a Mickey Rourke (Armand 'Blackbird' Degas) spolu již hráli ve filmu Černý čtvrtek (1998). (Ajka1)

Reklama

Reklama