Reklama

Reklama

Setkání Lyly (Keri Russell) a Louise (Jonathan Rhys Meyers) v New Yorku je osudové a noc, kterou spolu tato krásná violončelistka a irský kytarista stráví, je pro oba nezapomenutelná. Lylin otec o jejich lásce ale nechce slyšet a vezme dceřin osud do svých rukou. Díky němu se tedy Lylin a Louisův syn Evan „August Rush“ (Freddie Highmore) dostane hned po narození do sirotčince, kde sní o svých nepoznaných rodičích. Evan má obrovský hudební talent, hudbu slyší všude kolem sebe a jednoho dne ho dovede i do New Yorku, kde nezůstane dlouho bez povšimnutí. Začne studovat na prestižní hudební konzervatoři a díky hudbě se dostane dokonce i k vytouženému cíli, kterým je setkání s jeho rodiči. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

tomy4you

tomy4you (hodnocení, recenze)

Zklamáni...čekal jsem něco trochu normálního ale tohle je psicho!!.Za mě tedy jedna hvězda,nechápu jak to mohlo dostat 80%??.

Aluminium

Aluminium (hodnocení, recenze)

Už som to videla po nieviem koľkýkrát, ale vždy ma to dostane. Hudba je geniálna a príbeh? Príbeh je čarovný. Doslova.

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

mike007: no řekla bych že jsem jen vyzkoušela krásnu našeho českého jazyka :-D

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Tak jestli jsem bezcitná blbka proto, že se mi nelíbilo to co Vám, tak byste se vážně měli zamyslet nad tím, kdo tu má v hlavince vypatláno :) Obzvlášť vilusinska má úsměvný styl vyjadřování:D

mike007

mike007 (hodnocení, recenze)

vilusinska: Taky jsem to chtěl napsat, ale nechtěl jsem bejt sprostej :-)

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

To je hrůza, ten film!Nic přeslazenějšího jsem ještě neviděla..fakt nechápu hodnocení..

na příspěvěk reagoval tomy4you

djmichal01

djmichal01 (hodnocení, recenze)

Ten film jsem viděl byl moc hezký nátočen ... a konce užasný o ten koncert.

 (hodnocení, recenze)

film mě bavil především kvůli krásné hudbě,ale i tak se to moc povedlo :)

mike007

mike007 (hodnocení, recenze)

Opravdu povedený filmek. Nemám, co bych k tomu víc napsal. Vše již zde bylo řečeno. 5/5

Pesim4

Pesim4 (hodnocení, recenze)

Opravdu krásná hudba, to se nedá popřít. Nicméně pro mě to byl lepší průměr, a dabing mi přišel dost hrozný.

dalino75

dalino75 (hodnocení, recenze)

Príbeh ktory sa v živote može v skutočnosti stať. Netušil som že tento film mi spríjemní jedno nedelné popoludnie a milo prekvapí ludským prístupom. Musím poznamenat že hudba je velmi prijemná a hlavne záver ma spád, čiže citlivé duše, prichystajte si vreckovky. :)

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

Musím říct že tenhle film se mi mooooc líbil,čekala jsem nějakou slaďárnu ale opak byl pravdou,krásná hudba,napětí,prostě vše co tam mělo být.Super

filovo

filovo (hodnocení, recenze)

skvely film, sic takova pohadka, jak je psano, ale prijemna...skvela hudba... a k driftnovani na kytare neni co dodat 5/5

Hruzka

Hruzka (hodnocení, recenze)

myslela jsem že to bude nic moc - pohádka plná klišé ..(většina takových filmů za nic nestojí a už jich je hodně...) . - ve skutečnosti se mi to ale hodně líbilo.. nějak mě to chytlo :) ..krásná pohádka , rozhodně bude patřit mezi oblíbané.....+ úžasnej hereckej výkon Freddieho (jako vždycky.. )...

audreyh

audreyh (hodnocení, recenze)

Povedený film s krásným happy endem ... jen chudák Jonathan Rhys Meyers neví, co je ten kluk zač :)

Luckyboy

Luckyboy (hodnocení, recenze)

předvídatelný a kýčovitý... jenže v tomhle případě je to úplně jedno. Za skvělý výkon Highmora a ztvárnění HUDBY - jak zvukově tak obrazově - bych nejraději dal hvězdiček 6 :)

snowcube

snowcube (hodnocení, recenze)

Kycovity pribeh, skvele zpracovany, ozvuceny nadhernou muzikou, a brilantnim vykonem Freddieho Highmora, kteremu jsem to veril od prvniho okamziku az do toho posledniho. Zaverem to pokazili. Nicmene zdravych 80% tomuto filmu sedi.

Související novinky

Oscary 2008 - Výsledky

Oscary 2008 - Výsledky

25.02.2008

Zlaté sošky jsou rozdány. Samotná oscarová šou žádné úchvatné vsuvky nepřinesla, kvůli své (osmdesáté) výročnosti byla zaměřená hlavně na rekapitulaci své historie. Seznam oceněných filmů ale potěšil… (více)

Nominace na Oscara

Nominace na Oscara

24.01.2008

Více překvapení než filmoví kritici od Zlatých globů nám letos se svými nominacemi přinesli Akademici, tedy filmoví tvůrci působící v USA. Přehled filmů nominovaných na Oscara nicméně odpovídá jejich… (více)

Reklama

Reklama