Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lewis je geniální kluk z dětského domova se zálibou v šikovných technických vymoženostech. Během jedné schůzky s potencionálními adoptivními rodiči jim chce předvést jeden ze svých přístrojů. Ten se ale rozbije a rodiče si Lewise nakonec nevezmou. Proto se rozhodne sestrojit přístroj pro vybavování vzpomínek, aby ze své paměti dostal podobu své maminky a mohl konečně zjistit, jak vypadala, což by mu pomohlo ji najít. Jeho nezdolné hledání jej jednoho dne zavede na místo, které by si nedokázal představit ani v nejdivočejších snech - do budoucnosti, kde už termín "nemožné" dávno zmizel ze slovníku. Když se Lewis setká s podivným cizincem jménem Wilbur Robinson, čeká jej nejen fantastická cesta časoprostorem, ale také setkání s rodinou Robinsonových. (TV Nova)

(více)

Recenze (149)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ještě jednou ne. Disney už naprosto ztratil cit pro emoce, všechno to sladkobolné je hrozně umělé a násilně našroubované na vše ostatní, přičemž to zabírá snad třetinu filmu. Díky zvolenému stylu vážně netuším, komu je film určen. Dítě naprosto nepochytí časové hrátky a pro dospělého je tam minimum vychytávek. Prostředí psycho pasáž s procházkou domu má sice své kouzlo, ale rozpačitý výsledek nezachrání. Prostě další slabý animák, snažící se těžit čistě z kouzla 3D animace, jejíž komerční potenciál již dávno vyčichl… ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Pro děti do deseti let fajn, ale u scény s tyranosaurem se možná podělají strachy a u psycho představovaní rodiny se zblázní. Rodiče si tyhle dvě scény možná užijí, ale u zbytku budou trpět. Tak nějak nevím, pro koho ten film vůbec je. A asi to nevěděli ani sami tvůrci. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $97,822,171Tržby Celosvetovo $169,333,034Tržby za predaj DVD v USA $78,206,700 //počet predaných kusov 4,471,663║ Pri tejto rozprávke si veru moc srandy neužijete, je to akésy moc preplácené a nesúrodé. /videl v kine: 40%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Danny Elfman: 1. Another Believer ,2. Little Wonders ,3. The Future Has Arrived ,4. Where is Your Heart At? ,5. The Motion Waltz (Emotional Commotion) ,6. Give Me The Simple Life ,7. The Prologue (Score) ,8. To The Future! (Score) ,9. Meeting the Robinsons (Score) ,10. The Science Fair (Score) ,11. Goob's Story ,12. A Family United ,13. Pop Quiz and the Time Machine Montage ,14. The Evil Plan ,15. Doris Has Her Day ,16. Setting Things Right ,17. There's a Great Big Beautiful Tomorrow ,18. Kids of the Future, ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

V nepříliš povedeném fikčním světě se odehrává překombinovaný příběh s velikým množstvím napadů, které ovšem v kompletu nefugují příliš dobře. Základní dějová linie je, ač obohacena o prvek cestování časem, velmi primitnivní, přesto se jí však daří udržet diváka u obrazovky - zejména díky své pestrobarevnosti a pár opravdu crazy scénám. Několik prvků je vcelku povedených, ale snímek bohužel nehýří téměř žádnou originalitou, nedokáže překvapit, spíše nudí. Několik "šokujících" zjištění potěší, ale v celkovém kontextu se nejedná o nic, co by Meet the Robinsons dokázala dotáhnout alespoň do průměru. Matrixovský závěr je strašlivě natahovaný a absolutně nefunguje. Pomsta buřinek pomocníčků nakonec působí až příliš vykonstruovaně, je pouze na efekt, zbytečná a hloupá. Třešničkou na dortu je pak celková nemastnost neslanost celého filmu, která pouze dokazuje, že Disney neumí animákům vtisknout ani fous života, umělý fantasktní svět nedokáže vzbudit žádné emoce. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Skôr by som povedal, že dejová linka vôbec nie je na zahodenie. Pekný pokus od Disney. Akurát mi trocha vadila štylizácia animácie, hlavne tie vlasy postáv z budúcnosti. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsem viděl hned několik pohádek a díky tomu se mi nabízí poměrně dobré srovnání. Robinsonovi však byl velký krok zpět a další ze stále přibývajících chyb Disneyho. Nevzhledné a nesympatické postavy a to především v čele s hlavním hrdinou. Neposílí to ani chatrný příběh a divný přitepleně působící,  nesebevědomý záporák. No prostě je to nezajímavé a kdyby mne o to nepožádal můj malý bráška, nikdy bych to neviděl a byl bych spokojený. Nedokoukáno, ale snad to alespoň těm dětem nepřijde úplně hloupé. 30% ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Dementní blbost s nejpříšernějším druhem hlavního hrdiny - uťápnutým blonďáčkem s brejličkama, něco jako ten kluk z myšáka Stuarta Littlea. Děj naprosto mimózní, ke konci tomu nasadí korunu, když se zjistí, že klukův novej kamarád je jeho otec snad z minulosti nebo tak něco. Ta jedna hvězda je za haluškovou část s představování domu a za dědu s očima vzadu na hlavě. Jinak příšerná věc, nesledovat! Nepouštět ani dětem! Zničit, zakopat! ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Od minulého Strašpytlíka, kterej byl vážně úděsnej, je tohle od Disneyeho docela pokrok. Příběh je sice celej postavenej na hlavu a animace není nic moc, ale místy je to fakt docela sranda a bavil jsem se. Pixarům to sice nesahá ani po malíček, ale jednou pro pobavení to neuškodí. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film se mi tolik nelíbil. Byl moc přebarvený, přehnaný, přeplácaný, přeumělkovaný, ale zastal bych se Disneyho, že za to nenese plnou odpovědnost - Film totiž vznikal, když se šéfem Disneyho animačního oddělění stal John Lasseter - ano ten, který režíroval Auta, Příběh hraček a Život brouka....Anderson ( režisér Robinsonových ) musel změnit polovinu skoro dokončeného filmu - věřme, že tu horší část, jinak si tento animák nedokážu představit. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Disney poslední dobou pokulhává, už to není co dřív. Rodinka šílenců a cestování časem není nic originálního a humor, který dnes provází většinu amerických animáků byl hodně přejat z jiných filmů, neboli nic originálního. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

ufff, no bylo to slabší, přehršle nápadů na malém prostoru, pár suchých scén, ale pro děti to mělo jednoduše milej scénář a ten konec byl prostě doják i pro mě, fňuk. průměrená devadesátiminutová animohubka. 50% ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Disney sice moc neumí pracovat s těmi uměle protlačenými "emocemi", ale ta psychedelická tripová seznamovací pasáž s budoucností a rodinkou uprostřed filmu je naprosto famózní. 3,5* ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Na filmy tohto žánru sa snažím dívať očami svojho syna. A ten je z Lewisa Robinsona už mesiac hotový a tento animák mám na tanieri (presnejšie v prehrávači) každý deň, niekedy aj 2krát, takže u nás, pán Disney, rozhodne za 4*. ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatný film - pro děti ideální. Docela zajímavě vymyšlený a originální. Zvláštní je i animace, která mě zaujala. Sice nemám potřebu vidět ho v nejbližší době znovu, ale neurazil mě... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Chaotické. Extrémně přeplácané a předvídatelné. Addamsova... tedy pardon Robinsonova rodinka až příliš trhlá. První polovina prakticky nekoukatelná. Ale zbytek... mě potěšil. I když to ještě během premiéry nebylo vidět, studio Disney se pomalu vyhrabává ze srabu, snad ta anexe Lasseterem přece jen nebyla ke škodě... ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Roztomilá animovaná komedie rodinného ražení, avšak spíše pro mladší diváky. Pokulhávající animace, malinko trapné dialogy a nepříliš zajímavý příběh. Paradoxní rozuzlení časoprostorových machinací se mi naopak líbilo, ač mohlo býti více promyšleno. Nicméně je to jedna z nejslabších kreslených záležitostí, které jsem za poslední roky viděl a nemohu jinak. Na Disneyovku celkem propadák.. 60% ()

Reklama

Reklama