Reklama

Reklama

Velryba Decimálka

(seriál)
  • Československo Velryba Decimálka, Pik a Kvik
Animovaný / Rodinný
Československo, 1986, 13x6 min

Názvy jednotlivých epizod:  1. Pik a Kvik v Tučňákovicích
2. Setkání
3. Vyřešil to mamut
4. Jak je mrož nechtěl pustit na maják
5. Jak rejnok elektrický pekl koláč
6. Žralok a gramofon
7. Želva čtenářka
8. Jak Kvik vyseděl pštrosa
9. Decimálka na suchu
10. Brejlovec bez brýlí
11. Dobrodružství s krokodýlem
12. Chyťte opici!
13. Zpátky k mamince (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem tenhle večerníček úplně nenáviděl a díky tomu to byl taky jedinej, u kterýho jsem si tenkrát zapamatoval jméno režisérky. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Už dlouho přemýšlím, ve kterém večerníčku jsem viděl velrybu. Po zadání dotazu do diskuze "hledám film", mě byl doporučen tento, doufám tedy, že to je opravdu on. Sledoval jsem ho asi před patnácti lety. Vybavuje se mi animace, která v té době patřila mezi průměr. Dále příběhy byly obyčejné a zvuky nic moc. Hodnotím dvěma hvězdama. ()

Rarity_MLP odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerný seriál, při jehož sledování se mi otevírala kudla v kapse. Není snad ani možné vyjmenovat vše, čím byl tento seriál špatný (hodnotím z pohledu racionálně smýšlejícího a na kamarády z vysoka kašlajícího zamindrákovaného desetiletého asociálního kluka z vyšší střední třídy), snad jen vyzdvihnu jedinou věc - pytle pod očima, že by je i komisař Derrick záviděl. Skutečně nevím jakou prožívají Pik a Kvik, a ostatně všechny postavy, noc, přeci jen pojmy jako třetí pohlaví nebo chlastací kalba byly v dobách temného socialismu strikně tabu. Tipuji tedy něco ve smyslu noci strávené v přítomnosti LSD, houbiček, Okeny, Toluenu nebo sousedovy odpadní jímky. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama