Reklama

Reklama

Nacházíme se kdesi na rozbouřeném moři, na zvláštní lodi s velmi záhadnou vojenskou zásilkou. Co se uvnitř skrývá? Kvůli neklidnému moři se bohužel zásilka rozbije a celá posádka se i s lodí potápí do temných mořských hlubin. O něco později je zachycen záhadný signál z vrtné plošiny Sea Ghost. Na plošinu je ihned vyslán tým vojáků, kteří jsou doprovázeni vědci. Ale zlo, které se zde zabydlelo, již očekává jejich příchod, a tak začíná boj o přežití. (Chupacabre)

(více)

Recenze (33)

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem takhle jednou ležel rozvalenej u televize, pořád ještě nedostatečně unavenej pro spánek a naopak příliš unavenej na to, abych se zvednul a šel dělat něco užitečnějšího. Znuděně překlikávám programy, a najednou na mě na Prima Cool nebo něčem podobným vybafne, že právě začíná "akční sci-fi horor" s hezky znějícím názvem Nestvůra z hlubin, což vypadalo podle popisku na béčko jako dělané na chvilku stupidní zábavy před usnutím. Jenže... někdy je něco tak strašlivá a po všech stránkách zmrvená sračka, že už mi to nepřijde ani nechtěně vtipné, což je zrovna případ tohohle veledíla. Už začátek, kdy partička vědců běhá s nějakou skleněnou lahví po kymácející se lodi a říkaj si jak to nesmí upustit mě donutila vyvalit oči a vykouzlila mi na tváři nevěřícné WTF. A když to ti experti vaážně upustili, rozbili, a z těch střepů se vynořila potvora s grafikou horší než měly PC hry z 90.let, tak jsem to vzdal. Tak nějak instinktivně jsem zavřel oči, snažil se usnout, a jen občas sem zahlídnul další kousky tohohle veledíla - vědec, co se snaží dostat do úkrytu, pak se ukáže že má místo nohou chapadla, hnusná pornoherečka co svádí námořníka, ze který pak taky vylezou chapadla, atd. Hnůj, sračka, nepoživatelná blitka - aneb jak s oblibou říkám - zaklapnout víko a spláchnout. /0% a odpad!/ ()

aLPaC odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla píčovina nejvyššího kalibru! Snaha o vykradení Cameronovi Propasti v hlavní roli s Eddiem z Pobřežní hlídky. Slátanina na entou. Nebudu tu psát o příšerných efektech hlavního parazita, jelikož kdo zná jméno režiséra, nemohl ani čekat nic jiného. Takže to jako mínus neberu. Jako velké mínus ale beru, že jsem se celou dobu hrozně nudil, což se mi u jiných jeho filmů, i když to byly podobné píčoviny jako toto nestávalo. ()

Reklama

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím si, že i retardovaný XiXao s tlupou hladových hyen, by s kusem ohořelého klacku a kůrou baobabu vražené v prdeli podstatně bravurněji navodil atmosféru....čehokoliv. Někde se stala chyba a tou zřejmě fatální bylo vzít kameru do revmatické nohy, vykoupat a obléci bezdomovce od nejbližšího podmostu, scénář se pokoušet číst z lógru rozpustného kafe bez kofeinu a posledních patnáct babek utratit za vodovky na Cameronovsky brilantní triky. Škoda jen, že má trapně konzervativní televize nedisponuje 4D technologií, protože jedině tak si člověk mohl v celé nádheře a síle vychutnat Nestvůru z hlubin, která byla jak živá. Byla plná života, jako můj před čtyřmi lety sežraný vánoční kapr a tak uvěřitelná jako jeho předpaličkový kankán a nezapomenutelná travesti show. Kdyby se mi tohle dostalo do ruky ve vrcholné éře VHS, pak by majitel inkriminované videopůjčovny týden poté (díky navrácení perly do míst zrození) defekoval v roztomilém tvaru kartonu měkkých startek, tak úžasně novátorské a kreativní bylo setkání s kanadskou kinematografií. I ty dvě zasraný chobotnice z druhý etáže byly proti téhle karikatuře na pytel sraček neuvěřitelně uvěřitelný, neuvěřitelné...snad se s tím traumatem naučím dožít. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Po přečtení zdejších úžasných komentářů, které se znechuceně opírají do trapných a amatérských digitálních efektů, mě tak napadá, zda vůbec někdo zná "dílo" Jima Wynorskiho... Asi ne, protože by potom nemohl překvapeně psát o již zmíněných hrůzných tricích, ale něco podobného prostě čekat... Stejně jako směšné herecké výkony všech zúčastněných... Pojal bych to tak, že Jimovy filmy byly vždycky jen béčka, někdy extrémně zábavná a někdy nudná... A u The Thing Below jsem se chvílemi i bavil, takže Jim vysloveně nezklamal a to mi u jeho filmů ke štěstí stačí... ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Spravte si čaj, zalejte si vrecúško, vyluhujte a vypijte...Skúste z toho istého vrecúška spraviť ešte jednu šálku čaju, potom ešte jednu a ešte jednu. Opakujte tak asi 50x a ochutnajte výsledný produkt... horúca voda. Ale aj tak sa to podobá oveľa viac na čaj ako toto tu zrecyklované čudo na film. Myšlienka votrelca je oklieštená o všetko zaujímavé, ani nápad umiestniť dej do mora nie je príliš originálny a vidieť pobehovať hore dole a napravo, naľavo zopár exotov pravdepodobne donútených hrať v tejto sračke pod hrozbou okamžitej likvidácie nie je práve to, čo by som opätovne túžil vidieť, radšej budem počúvať komentátora opisujúceho preteky slimákov na 1OO metrov, určite to bude podstatne dramatickejšie a záživnejšie ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama