Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Královna noci (E60)

(epizoda)
  • Německo Königin der Nacht (více)

Obsahy(1)

Lilly Brownová se přestěhuje z Londýna na malé město, kde si zřídí obchod s klobouky a hodlá začít nový život. Chvíli po otevření vstoupí do obchodu muž, který se schovává před fanoušky a prosí ji, aby ho neprozradila. Je to známý hráč póla John Fox. Lilly ho pustí ven přes zahradu, kam pro Johna přijede jeho snoubenka a dcera majitele klubu, pro který John hraje, Doreen. Doreen s Johnem plánují svatbu. John má poslední dobou pocit, že už nehraje pro zábavu, ale protože se to od něj čeká a se svatbou to cítí stejně. John pošle Lilly lístky na svůj zápas, a když ji tam pak uvidí, spadne z koně a zraní se. Novináři obtěžují Johna i v nemocnici a on se rozhodne z nemocnice utéci. Před nemocnicí se potká s Lilly, která ho jela navštívit. Opět se jí podaří mu pomoci a novináře setřást. Netrvá dlouho a John s Lilly se do sebe zamilují. John se chce konečně rozejít s Doreen a chce zrušit i smlouvu s klubem. Majitel klubu s trenérem se mu toto rozhodnutí snaží rozmluvit, a dává mu čas na rozmyšlenou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

dANo 

všechny recenze uživatele

Primitívny romantický film s úbohými hereckými výkonmi a ešte úbohejším dejom... ak sa dá, tak radšej nepozerať! ()

Reklama

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

A je tady! Primitivní a stupidní romantický film, jehož pointu máte přečtenou po prvních záběrech a který tak rád užívá otřepaných frází typu ,,Nemohu bez tebe žít" a to se hrdinové znají jen pár dnů. Navíc pomalé tempo snímku zabijí a vy se jen modlíte, ať už je konec, a to i přesto, že délka filmu je ,,pouhých" 86 minut! O polovinu kratší a hodnocení by bylo lepší... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Název jak z nějakého porna, ale ne. Zase nějaká Pilcherka z který začínám mít deprese, jestli náhodou nejsme až moc zabšklej člověk bez srdce. Nebo prostě nemám rád romantický slaďáky? No nevím ale výjmečně to vyloženě špatný nebylo. ()

UranMiner 

všechny recenze uživatele

No prave to skoncilo a vipol som telku... Dostava to jednu hviezdicku za asi 4 zabery z anglickeho pobrezia :) Najpouzivanejsie slovne spojenia vo filme boli tieto: "Vdaka Bohu!" "Prepac!" "Som tehotna!" "Lubim ta!" "Nikdy ta neopustim" "Je koniec!" a Pólo... No a tie presne stacili Karsten na to aby vytvorila dalsi z absolutne nemoznych koprodukcnych sladkych TV filmov.... PS: Ta orchidea vyzerala fakt divne! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama