Reklama

Reklama

Sběratelé kostí - Série 3

(série)
Komedie / Krimi / Drama / Mysteriózní / Romantický
USA, (2007–2008), 10 h 30 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Hart Hanson

Hrají:

Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, Eric Millegan, Tamara Taylor, T.J. Thyne, John Francis Daley, Patricia Belcher, Nathan Dean, Ryan O'Neal (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(15)

Recenze (3)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A kvalita stále stoupá, což jsem po jedničce opravdu nečekal. Zvlášť závěrečné díly mě bavily hodně. Najednou si každý dokázal najít místo v seriálu, příběhy jsou fajn a konečně se rozjel i nějaký větší děj, který doufám bude mít ještě nějaké dohry s ohledem na zjištění na konci. ()

Reklama

Galerie (182)

Zajímavosti (8)

  • V epizodě Mrtvý v časové schránce (2007) Booth (David Boreanaz) před Temperance (Emily Deschanel) říká, že byl sportovec (americký fotbalista). V této epizodě se Booth zmiňuje, že byl sportovec, a Temperance položí překvapivě otázku, zda byl sportovec. Jak ale víme z epizody Mrtvý v časové schránce, Temperance věděla velmi dobře, že Booth byl sportovec a rozhodně by neměla být tak překvapená. (PatrikP4)
  • Agent Seeley Booth (David Boreanaz) sa v epizóde prvýkrát objavuje vo vojenskej uniforme. Vojenské vyznamenania má však obrátené hore nohami, takže v spodnom riadku má Vojenskú pochvalnú medailu (Army Commendation Ribbon), Purpurové srdce (Purple Heart) a Bronzovú hviezdu (Bronze Star). Tieto vyznamenania by, ako najvyššie udelené, mali byť navrchu. (koba)
  • V epizodě Hodgins (T.J. Thyne) informuje tým, že pozemek střední školy byl postříkán proti komárům ve čtvrtek 14. června 1987 v 7:45 odpoledne. Jedná se však o faktickou chybu. Tento den byla ve skutečnosti neděle. (Ajka1)

Reklama

Reklama