Reklama

Reklama

VOD (1)

Ted chce pro své přátele uspořádat tu nejlepší silvestrovskou oslavu. Najme limuzínu a připraví seznam pěti nejlepších večírků. Nic ovšem nejde podle plánu... (TV Prima)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S jedenáctou epizodou první sezóny jsem měl tak trochu problém. Zčásti jsem se skvěle bavil, protože se chvílemi mocně perlilo, ale celý díl srážely dolů hluché momenty, které se tu a tam objevily. Tvůrci se navíc rozhodli zakomponovat do děje melancholické okamžiky, které mě nenadchly, protože pro mě kazily celkovou atmosféru. / Poučení: Ignoruj celebrity. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Limo" (Limuzína). Na Silvestra roku 2005 chce Ted Mosby usporiadať skvelú, nezabudnuteľnú, dokonalú oslavu Nového roku pre svojich priateľov. Prenajme luxusnú limuzínu a naplánuje, že obehnú päť najlepších párty v New Yorku. Nie všetko však dopadne podľa jeho predstáv. ***** ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Z důvodu úspory peněz vznikla tato epizoda s minimálním počtem scén. Limuzína musela být rozpůlená, aby se v ní lépe natáčelo. (hippyman)

Reklama

Reklama