Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Victorie napíše Tedovi, že si musí promluvit. Znamená to rozchod? Marshall nastupuje do nové práce, ale jeho kolegové připomínají spíše stádo goril než podnikové právníky... (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedemnásta epizóda z prvej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Life Among the Gorillas" (Život medzi gorilami). Marshall Eriksen nastúpi do nového zamestnania. Začne pracovať v právnom oddelení veľkej nadnárodnej spoločnosti. Je to výborný flek. No vôbec si nerozumie so svojimi kolegami. Keď sa im začne prispôsobovať, tak to ohrozí jeho vzťah s Lily Aldrinovou. Ted Mosby sa snaží udržať vzťah na diaľku s Victoriou. Pomaly si však uvedomuje, že to asi dlho nevydrží. ***** ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani sedmnáctá epizoda pro mě nebyla úplně dokonalou záležitostí, protože mě fakt nebaví neustálé filosofování nad vztahem nevztahem mezi Tedem a Victorií. Tahle záležitost jen zbytečně táhla celý díl dolů. Jinak to přitom nebylo vůbec špatné, protože Marshallův nástup do nového zaměstnání mě velice bavil, a to hlavně díky Barneymu. / Poučení: Nezaprodej se. Alespoň ne lacino. ()

Zajímavosti (3)

  • Když se Barney (Neil Patrick Harris) baví s Marshallem (Jason Segel) o tučňácích, tak za Barneym jsou hodiny, které v některých záběrech ukazují vždy jiný čas. (SONY_)

Reklama

Reklama