Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý se s rozchodem vypořádává po svém. Jaké bylo Marshallovo nejhorší a Tedovo nejbáječnější léto? (TV Prima)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Where Were We?" (Kde sme to boli?). V lete roku 2006 sa jeden vzťah začal a jeden skončil. Ted Mosby sa konečne dal dohromady s Robin Scherbatskou. Začali spolu chodiť. No Marshall Eriksen sa rozišiel po deviatich rokoch spoločného života s Lily Aldrinovou. Velice silne to ním otriaslo. Nedokáže sa s tým vyrovnať. ***** ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po roku som dal druhú šancu, ktorá bola naplno využitá. Ešte sa mi nestalo ,aby som si znova zamiloval seriál, ktorý som si tak strašne znechutil. Nikdy mi neprišiel vtipný ,ale nejak mi ten humor začína prichádzať na chuť. Ak sa to takto udrží možno do konca roka zvládnem celý seriál. To sa, ale asi nestane. Pretože prokrastinácia. ..."Oou....cože tak rychle?" :D ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda druhé sezóny se mi trefila do chuti. Tvůrci se sice pustili do rozpitvávání velkého vztahového problému, tentokrát mě ale tato záležitost bavila, protože nešlo o snůšku nudných prohlášení , ale po celou dobu jsem se měl čemu zasmát. Barneyho projev na začátku dílu mě navíc téměř připravil o bránici, takže úkol byl splněn. / Poučení: Neutápěj se v sebelítosti. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně, dost průměrný díl... jako úvod do druhé série to je fakt málo. Uplakaného Teda nahradil uplakaný Marshall. Což je upřímně škoda, protože zrovna Marshall tahal většinu slabších dílů. Tady to neměl moc kdo tahat, ale pár dobrých scén se našlo. Barney to zachránil svou jedinečnou povahou alespoň na tři hvězdy. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Na začátku epizody se objeví scény z předchozí epizody No tak! (2006). (SONY_)
  • Marshall (Jason Segel) snídá 22. den po rozchodu s Lily (Alyson Hannigan) pivo ve chvíli, kdy mu Ted (Josh Radnor) nabízí lívance, protože je neděle - lívancový den. Na konci epizody, 67. den po rozchodu, sám Marshall lívance připravuje, protože je neděle. Ve skutečnosti by však 67. den připadal na středu. (danny.79)

Reklama

Reklama