Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney s Tedem soutěží, kdo první sbalí vybranou holku. Ted žije v domnění, že vyhrává, ale nevědomky se stává pouhou součástí Barneyho rafinovaného plánu. Robin se mezitím seznámí se skvělým klukem, ale je v tom háček – má syna... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štvrtá epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Little Boys" (Malí chlapci). Robin Scherbatska si po rozchode s Tedom Mosbym hľadá nového partnera. Zoznámi sa s fajn chlapíkom, ale problém je v tom, že má syna z prvého manželstva. To Robin vydesí a nakonec kvôli tomu ukončí tento vzťah. Barney Stinson a Ted Mosby si dajú súťaž v randení. ***** ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barney rozjede dokonale ďábelskou hru, Ted drží krok a Marshall jede pecky ve svém stylu. I když je odsunutý na vedlejší kolej, jednoznačně svým humorem tahá celý díl. Robin není tak hrozná, jako obvykle - i když to poměrně potápí. Lily prakticky jen pár štěků, ale tmelí to. Za mě super díl, který je díky mužské trojici jedním z těch nezapomenutelných. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, nevím, poslední dva díly mi příliš nesedly. Čtvrtá epizoda sice začala docela zajímavě, ale postupem času u mě, i přes vydařené hlášky a scény, spadla někam do průměru. Tvůrci mě prostě po celou dobu nedokázali doopravdy rozesmát, což bylo zvláštní, protože s tím dosud povětšinou neměli žádný problém. Když se to vezme kolem a kolem, nebyl jsem příliš nadšený. / Poučení: Ani klišé neexistují bezdůvodně. ()

Zajímavosti (3)

  • Když Marshall (Jason Segel) říká, kolikrát spal s Lily (Alyson Hannigan), tak v českém dabingu místo 1053krát, řekne 10053krát, což je značný rozdíl. (Botak)
  • Písnička, která hraje v 19. minutě, je „Commit“ od The Blakes. Na konci epizody hraje „Jump Up“ od Reggae Revolution. (Duoscop)

Reklama

Reklama