Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lily a Marshall mají už dost bydlení s Tedem a chtějí si najít vlastní domov. Je v tom však háček – Lily má nepříjemné tajemství... (TV Prima)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Dowisetrepla" (Povečisodvod). Manželia Marshall a Lily sa rozhodnú, že je načase, aby sa odsťahovali z bytu Ted Mosby a našli si svoj vlastný. Vyhliadnu si bývanie, ktoré by im vyhovovalo. Sú nim nadšení. Preto požiadajú o úver. Lenže je tu malý problém. Lily za pár mesiacov svojim nekontrolovateľným nakupovaním narobila veľké dlhy. ***** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda nebyla špatná, dostal jsem příležitost k tomu, abych se mohl naplno zasmát (hlavně díky Barneymu, ale ani vyšetřovatel Mosby nebyl marný), přesto jsem nebyl příliš spokojen. To, že mi nějaké pohyblivé obrázky úplně nesedí poznám velmi snadno podle toho, že opakovaně kontroluji, kolik času ještě zbývá do jejich závěru. No, a když to dělám několikrát během dvacetiminutové epizody, je něco špatně. / Poučení: Nenech si své závislosti přerůst přes hlavu. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama