Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney potkává ženu, se kterou přišel o panictví. Bez slitování ho vyvede z iluze, že byl odjakživa sexuální bůh. Barney má od té chvíle nervy, kdykoli se chce pustit do flirtování... (TV Prima)

Recenze (7)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"So, patty, know that new paperboy? I let him throw one into my hedges, if you know what I mean. Did you see that new guy who cleans my pool? I let him snake my drain, if you know what I mean. You know that chinese food delivery boy? I had sex with him. I don't have a funny way of saying it yet. It just happened 20 minutes ago." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po zhlédnutí desáté epizody mám za sebou polovinu třetí sezóny, a přestože jsem nebyl pokaždé štěstím bez sebe, tento díl mě fakt bavil. Dostal mě už Tedův vyčerpávající desetimetrový běh/lehký poklus, a pak už to šlo ráz na ráz. Posilovny mě vždycky odpuzovaly a kupodivu za to nemohlo cvičení. Mé zkušenosti z těchto zařízení říkají, že se v nich schází nadměrné množství jedinců s omezeným intelektem ale s o to hlasitějším projevem. Nejistý Barney byl skvělý. / Poučení: Nepodléhej nejistotě. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Yips" (Nervy). Sebavedomý playboy Barney Stinson sa náhodou stretne so ženou s ktorou prišiel o panictvo. Tá si však na neho vôbec nepamätá. To mu spôsobí silný šok a veškeré jeho sexuálne sebavedomie sa razom zrúti. Prestane si veriť, začne byť nervózny a absolutne prestane bodovať u opačného pohlavia. Zrúti sa mu celý život. ***** ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barney chytl nervy... a to tak, že úplně. Jeho výstup na Victoria Secrets neměl chybu a ten závěr, to byl prostě pravej Barney. Heidy jako jednorázová top modelka nezklamala. Ronda, prostě startovačka. Marshall a ostatní v posilovně, co víc si přát. Tohle fakt fungovalo. Doporučuji, občas se k tomuto dílu rád vrátím na jednorázové shlédnutí. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama