Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ted chce pozvat na rande dermatoložku, se kterou se v rámci léčby bude muset ještě nějakou dobu vídat. Barney ho varuje, že je to proti takzvanému platinovému pravidlu... (TV Prima)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My Own Bar. I can't hit on women in my own bar. Remember the old Barney? He was a lion. The king of the jungle. Stalking whatever prey he chose. Going in for the kill. Now look at me. Declawed, neutered. What was once my jungle is now my zoo and I am forced to mate with the same old lioness... again and again while families pay to watch. Put a bell around my neck and scratch my belly kids... for I am just a docile house cat now. Meow" ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vstup do druhé poloviny třetí sezóny se opravdu vydařil; jedenáctá epizoda mě bavila od začátku do konce a nenarazil jsem v ní na žádné hluché místo. A nebylo se čemu divit, vždyť Barney tady provedl detailní rozbor jednoho ze svých pravidel, a všechno doplnil praktickými příklady. Tento díl řadím každopádně k těm nejvydařenějším částem seriálu. / Poučení: Poučení si ber nejen ze svých chyb ale i z přešlapů ostatních. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda z tretej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "The Platinum Rule" (Platinové pravidlo). Ted Mosby sa rozhodol, že si nechá odstrániť tetovanie, ktoré si dal pred nedávnom počas divokého žúru urobiť. Motýľ na zadkom je hodne nevhodná ozdoba pre chlapa. Pri tejto príležitosti sa zoznámi s atraktívnou dermatoložkou. Chce s ňou nadviazať známosť, jeho priatelia ho však pred tým dôrazne varujú. ***** ()

Zajímavosti (3)

  • V epizodě se objeví scéna z epizody Počkej si, v níž Ted (Josh Radnor) objeví svoje tetování v podobě motýla. (SONY_)
  • V 6. minutě zazní „Black Tears“ od Miss Derringer a na konci epizody „O-o-h Child“ od The Five Stairsteps. (SONY_)

Reklama

Reklama