Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tedovi vadí, že musí jezdit za Stellou až do New Jersey a že kvůli tomu zmeškal spoustu důležitých momentů party. Například neviděl, jak šel Barney sbalit lesbičku. Přítelkyně je tedy všechny pozve pařit do New Jersey, kde ale skončí u ní ve sklepě... (TV Prima)

Recenze (4)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další v řadě opravdu slabých dílů. Robin nemá sebeúctu, Ted se chová jako idiot. Lily obhajuje NY před Stellou... hodně mi to připomíná pražáky obhajující Prahu. Opravdu není o co stát. A ten konec, jak na sebe jen řvou? Jediný, kdo si to užil byl ten pes, co si prohnal trávícím traktem éčko. A jednu hvězdu dávám čistě za Marshalla, který jako jediný nezapomněl, že to má být komedie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak teď už fakt nevím; buď už na seriál nemám náladu, nebo byly první tři díly čtvrté sezóny opravdu tak chabé. Vážně nevím, která možnost je správná, možná je to i kombinace obou. Jistě vím jen to, že mě ani třetí epizoda nebavila. Děj nestál za mnoho, a ani Barney, má stálice mezi zdejšími postavami, tady neměl co předvést. S jistotou poznám, že mě ten který díl seriálu nebaví, podle dojmu, že se jeho stopáž protáhla na dvojnásobek. No, a tady k takové situaci došlo. / Poučení: Pozor na datum spotřeby. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda zo štvrtej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "I Heart NJ" (Milujem New Jersey).Ted Mosby nadviazal vážny partnerský vzťah s krásnou dermatologičkou Stellou. Problém je však v tom, že ona i so svojou malou dcérkou žije v New Jersey. Ted z toho nie je vôbec nadšený. New Jersey nie je New York. Pozve na návštevu ku Stelle aj svojich priateľov. Jediný na koho New Jersey zapôsobí kladne je Marshall Eriksen. ***** ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Když Ted (Josh Radnor) přinese z obchodu krabici s pivy a následně ji položí, je vidět, že krabice je ve skutečnosti prázdná. (SONY_)

Reklama

Reklama