Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Barney a Robin bojují se svým složitým vztahem a odmítají si přiznat, že spolu chodí. Ted zatím pro změnu zápasí se svým novým životním stylem profesora... (TV Prima)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá, úvodná epizóda z piatej série amerického komediálneho televízneho seriálu "How I Met Your Mother" (Ako som spoznal vašu mamu) sa volá "Definitions" (Definície). Ted Mosby si našiel novú prácu. Stal sa profesorom architektúry na vysokej škole. Zo svojho prvého vyučovacieho dňa je poriadne nervózny. Barney Stinson a Robin Scherbatska sa snažia pred Tedom, Marshallom a Lily utajiť svoj milenecký vzťah. Moc dlho sa im to však nepodarí. ***** ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"How do you keep a girl from becoming a girlfriend? The rules for girls are the same as the rules for Gremlins. Rule 1: Never get them wet; in other words, don't let her take a shower at your place. Number 2: Keep them away from sunlight; i.e., don't ever see them during the day. And rule number 3: Never feed them after midnight; meaning she doesn't sleep over and you don't have breakfast with her, ever!" ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna hvězda z milosti za Teda - zcela výjimečně vedl humor celého dílu. A k tomu dopomáhal tradičně hvězdný Marshall. Robin tradičně trapná, Barney utlumený "vztahem" a Lily... ta je důvodem, proč jsem měl sto chutí narvat sem odpad. Reálně, s takovouhle ženskou bych se nedokázal stýkat ani přes zrcadlo na chodbě v práci. Vážně nesnáším někoho, kdo se sere do ostatních. A to navíc takhle nehumorně, trapně a teatrálně vyhroceně. A to prosím po celý díl... ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekaně Ted válel, jedno z jeho nejlepších představení za poslední dobu. Bohužel ostatní (až na Marshall, který nezklamal) ho vůbec nepodpořili. Robin tradičně je trapná a uřvaná. A Barney, když je ve vztahu s ní, tak najednou už to není ten starý Barney, nehýří vtipem až je smutný se na to koukat. Lily se chová zase hrozně a je to smutný, ne vtipný. Ve výsledku mohu jen konstatovat, že ani skvělý Tedův výkon podpořený Marshallem nestačí ani na lepší průměr, když jim nepomůže Barney. A to se obávám, dokud bude ve vztahu s Robin, se jen tak nestane. Už aby se rozešli a my měli zpátky našeho starýho dobrýho Barneyho. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po katastrofách z předchozí série to chvíli vypadalo tak, že by mohlo jít o kvalitní díl, pak se ale malé monstrum zase rozjelo, zlanařilo i Marshalla a všechno šlo rázem do kopru. Překvapivou hvězdou první epizody páté sezóny se tak stal jinak nevýrazný Ted, protože Barney se poněkud vytratil. Divím se, že jsem se přiměl přihodit i třetí kousek, když mi Lily zase pořádně hnula žlučí. / Poučení: Když mě někdo vydírá, stávám se Izraelem. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku a na konci epizody hraje skladba „Oxford Comma“ od Vampire Weekend. (SONY_)

Reklama

Reklama