Reklama

Reklama

Krutá rasa

  • Jihoafrická republika The Breed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chtěli strávit týden dovolené na exotickém ostrově. Jednoho z nich napadl zmutovaný pes a letadlo, kterým přiletěli, našli v troskách... Bratři Matt (Eric Lively) a John (Oliver Hudson) spolu plánují strávit týden dovolené. Společně se svými přítelkyněmi Nicki (Michelle Rodriguez), Sarou (Taryn Manning) a jejich kamarádem Noahem (Hill Harper) si chtějí užít trochu legrace a odpočinku na exotickém ostrově. Na místě je však brzy jeden člen výpravy brutálně napaden psem. Proto se rozhodnou, že ostrov raději opustí, jenže letadlo, kterým do tohoto ztraceného ráje přiletěli, nacházejí v troskách. A to není ta nejhorší zpráva. Mnohem děsivější je, že útok šelmy nebyl náhodný. Po ostrově se totiž pohybuje smečka zmutovaných psů, která rozhodně nemá zájem na tom, aby se výpravě podařilo uniknout... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně solidní záležitost. Děj se odehrává sice na pěkném ostrově, ale diváci se musí spokojit především s jednou starou chajdou, lesem a armádním komplexem. Co bych tvůrcům trošku vytknul, tak že po úvodním mordu nastane asi půlhodinka takové polonudy, kdy se nic moc zajímavého neděje. Teprve s prvním pokousáním se nám to pohne směrem ku předu a já se s každým zavrčením těšil jako malé děcko co se bude dít tentokrát. Musím rovněž pochválit výkony psů, kteří byli o fous lepší než jejich lidští kolegové. Bohužel i zde jsme se mohli dočkat několika nelogických pasáží, které mírně sníží mé hodnocení. 7/10 ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tři pěticípé hvězdy si film určitě zaslouží. Sice jsem podobných filmů už viděl hodně, ale tenhle je stejně v něčem jiný. Přináší velmi zajímavé záporáky, kteří mají opravdu velké charisma! Pochválit se musí jejich herecké výkony a taky práce režiséra, ten z toho dokázal v určitých momentech vytřískat maximum. Děj sice není nic moc, ale na to jsem u podobných filmů zvyklý. Napětí bylo slušné a pár hnusných scén se taky najde. Závěrečné dění se mi sice moc nelíbilo, ale jinak jsem si film užil a to i díky hláškujicímu černochovi. 55% ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Za mě je Krutá rasa perfektní odpočinkový horor. Skvělé napětí, sympatičtí herci a jednoduché vyprávění z tohoto hororu udělalo nenáročnou zábavnou podívanou, která zároveň ukazuje, že k vytvoření příšery (příšer) není vůbec třeba speciálních efektů. The Breed je dle mého názoru hororem, který by si zasloužil statut kultu. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Istá podobnosť s Wilderness tu je, len svorka rôznorodých psov si na ostrove voľne pobehuje. Spočiatku mierne nesympatické postavy sú sympatickejšie, ľakacie scény ako aj scénky humorné fungujú dobre a psy dostávajú dobre na piču. Okrem luku a bejzbolky tu žiadne zbraňe niesú, no i ich použitie bolo efektné. Také zasiahnutie psa vo vzduchu, resp. skok pod kolesá auta potešia. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Takovýhle pejsky bych nechtěla mít doma :o) Inovace Útoku z hlubin, jen se žraloci vyměnili za pejsky. Dalo by se tomu uvěřit, páč psi jsou dost inteligentní zvířata a i bez genetické úpravy dokážou pod vedením lidí ledacos a když mají hlad, že? :o) Ale ono si to musí hrát na něco víc, škoda. Málem jsem se i bála :o) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • V závěru filmu na skupinku přeživších z lodní kajuty vyskočí pes. Ten by ale v malém prostoru bez dostatku vzduchu a jídla neměl přežít. (fiLLthe3DD)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „Cool As Kim Deal“ od The Dandy Warhols. V 7. minutě pak hraje „Tophat Tomcat“ od Soho Vamp. (Duoscop)
  • V celém filmu hraje jen sedm herců, čtyři muži a tři ženy. (Stocki)

Reklama

Reklama