Farma Rak (TV seriál)
A.N.T. Farm
Akční / Komedie / Rodinný
USA, 2011, 30 min
Bob Koherr, Phill LewisObsah
Chyna Parksová je hudebně nadaná dívka zařazená v A.N.T. programu, díky kterému se talentované děti dostanou na střední školu o tři roky dříve než obvykle. Chyna musí zvládnout nepřátelství ostatních studentů, aby mezi ně zapadla. (oficiální text distributora)
anderson
Do dnešného dňa som o existencii tohto sitkomu nemal ani potuchy. Každopádne urážlivé mi to nepripadá. :-) Urážajú ma skôr programy našich komerčných TV a Gorily, ktoré nemá kto pozatvárať. (14.3.2012)(14.3.2012)
kikka20
Seriál, který na první pohled nenadchne. Ovšem má to své kouzlo, které je potřeba najít. Odradí od toho také český dabing, který je jako vždy děsný. Kdyby jste se na to koukali s titulkami, tak to hned neodsoudíte, ale každý má jiný názor. Podle mě je tahle holka vážně talentovaná. Možná, že je někdo mezi vámi žárlivec, který ji uráží, ale myslím si, že na to, že ji je 13 tak je vážně dobrá. Kdo by se takhle v Česku tak daleko dostal? Nikdo. Ewa Farná je proti ni jen hromádka odpadu. Podle mě je tento seriál dobrý. Ovšem ne nejlepší. Proto tomu dávám šanci a proto těch hvězd dám 3.(18.12.2011)
Elbarto08
odpad!Odradí už ty naprosto nechutné trailery a její odpudivě hnusnej klip. Druhej díl byl něco na způsob všech ostatních seriálů dohromady. I z Nickelodeonu(11.12.2011)
jasanka
Hlavní postava (nebo její představitelka?) je mi silně nesympatická, děj taky nic moc. Ale jako kulisa se dá, jsou mnohem horší seriály.(30.12.2011)
katuska138
odpad!A já si naivně myslela, že nic horšího než byl Zeke a Luther, Disney Channel nemůže vyprodukovat. A ono jo. A dokonce mnohem horšího.(4.1.2012)
matthew.17
Epizódna hviezdička Hannah Montany, Jonas alebo Kúzelníkov z Waverly dostala konečne vlastný seriál (zaujímalo by ma kto za ňou stojí), takže uvidíme ako sa to vyvinie.(11.12.2011)
Hlavicz
První díl za moc nestál. Ale je potřeba si na rovinu říct, že je to nejlepší komedie na Disney Channelu .... nebo jedna z těch přijatelnějších. Po pár dílech mě to i docela baví. Bohužel je to prostě komedie v takovém stylu, že každý díl je stejný akorát má jinou zápletku. Takže to není na víc než na 3 hvězdy /60%/(22.1.2012)
Sasuke_
odpad!Panebože takhle trapný vtipy tu svět ještě neviděl! Na to se koukat nedá. Už hned na poprvý mi přišla hlavní postava (China Anne McClain) nafoukaná jak sviň..(21.5.2012)
Verunka1995
odpad!Už podle trailerů bylo jasné, že to bude další trapárna. Viděla sem jeden díl a úplně mi to stačilo. Disney už prostě neví co chce, nejdřív Hannah Montana, Kouzelníci z Waverly, Zeke a Luther, Sladký život... Vážně už to stačí!(27.1.2012)
LentilleLily
odpad!Jedním slovem- stupidní. Jednoznačně nejhorší show v historii Disney Channel, možná i v historii televizního vysílání. Herecký výkon stojí prostě za nic, každá epizoda je tak..trapná, zpěvačka zní jako když useknete koňovi ocas a vtipy nejsou vtipné. Pokud jste křesťan/ka tak potom varování: dvakrát zmíní Satana. Celá myšlenka tohodle seriálu o 11ti letých holkách na střední škole je STUPIDNÍ, proč na to Disney jen pomyslelo? Slova nemohou vyjádřit mou nenávist k tomuto seriálu-- je to prostě blbost. Pilotní epizoda byla místama vtipná, ale potom to šlo z kopce. Já budu jenom doufat, že tuhle katastrofu Disney zruší předtím, než si nějací diváci začnou stěžovat protože tahle blbost už nemůže nadále existovat.(4.3.2012)
unclejack
odpad!Toto musí človek vychutnávať po troškách. Seriálový nepodarok , totálne banálny dej a čosi , o čom si tí hlavúni v USA mysleli , že to JE vtipné. Bojím sa tej zostupnej tendencie...(6.3.2012)
krokoss
odpad!Otresna zalezitost.Pripada mi to jako by disney dostal rozkaz od americkyho prezidenta natocit serial s afroamericankou v hlavni roli jedno o cem to bude a podle toho to vypada.(21.4.2012)
Eloush98
Měla jsem za to, že si Disney channel navždy udrží svou průměrnou úroveň filmů a seriálů. Ale Farma Rak je opravdu nepovedený kousek. Nezajímavé téma, trapné nepovedené a známé vtipy. Člověk dopředu ví, co se stane. Uznávám, že občas film dokáže překvapit, ale Disney channel dokázal vyprodukovat i lepší věci. Nelíbí se mi herečka v hlavní roli. Jediný, kdo mi je sympatický, je Sierra McCormick.(14.5.2012)