Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Naprostá pecka, už dlouho jsem se takhle báječně neodreagoval. V haluznosti tenhle film snad překonají jen Birdemicy, Sharknada a možná ještě pár dalších kousků, na které si teď ovšem nevzpomenu, něco o arachnidech a tak podobně. Děj, herci, dialogy, triky - všechno je totálně megašílené a mozkorvoucí. To se nedá popisovat ani převyprávět, to se musí vidět. Pokud ale nemáte smysl pro kouzlo absurdity, nadsázku a nechtěnou humornost, jděte o film dál. Narazil jsem na tuhle pecku jen díky tomu, že v ní hraje známá mrcha Jerri ze Survivora (tedy z několika Survivorů). A bylo pro mě příjemným překvapením, že hrála ze všech zde zúčastněných prken bezkonkurenčně nejlíp. Nejlepší scéna... Sakra těch bylo... Už jenom ten prolog... Aha, už vím: pijavice! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sám sebe sa čudujem prečo ešte stále strácam čas s týmito mizerne natočenými súbojmi gigantických monštier. Už som videl duely "Megažralok vs. obria chobotnica", "Boa vs. pytón", "Megakrajta vs. gatoroid" a teraz som si pozrel súboj "Varan vs. kobra". Všetko sú to nízkorozpočtové video filmy s úplne bláznivým scénarom, mimoriadne slabými hercami a totálne primitívnymi digitálnymi trikmi. Fakt neviem prečo si už s takýmito hlúposťami nedám pokoj. * ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Famózní digitální efekty, banda postav, které nedosahují ani iq tyqe (jak survivoři tak armáda), trapné, ale tím pádem i fakt vtipné hlášky, pistole s 60 náboji v zásobníku, jeden pěknej varánek a dvě úžasné kobry. Tu jednu hvězdu dávám za ty hlášky, že jsem se nenudil a za tu kobru v černém tričku a těsných džínách. Konec hlášení. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Velky Jim opet utoci! ano presne tak tento film ma vsechny aspekty poctive Wynorstiny a znaly fanousek dostane co chce dve digitalni monstra si nejprve daji jako predkrm vedce jako hlavni chod vojaky a jako dezert dostanou chut na eko aktivisti co prijeli tocit nezapomenutelny sokument takze co nas ceka je nasnade zaplava kvalitni demence kupa hlasek a Michael Pare v hlavni roli co je neuveritelne nad veci proste standartni Wynorskiho blabol samozrejmne ze tem co to nepochopili vzkazuju ze horor to opravdu neni ale co mam delat jsem holt zvracenej celozivotni Jimuv fanda a tak udelim i tentokrat ty standartni 3* i kdyz zaverecnej souboj obou monster je tezce odflaknutej a postav na moje gusto prezilo az moc ale i tak mi to neda si opet nerejpnout do zdejsiho hodnoceni 15% mi prijde opet trochu ustreleny lidi chce to nadhled vzdyt je to sranda ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Celý námet a nápad na film padol na hubu ...a príčina?...ako inak peniaze!!!! Efekty....chaa...prepracovanosť príšer a ich pohyb ...ach jo.....samotný herci, až na pár výnimok nesympatický, béčkový a nepresvedčivý.....A tešil som sa aspoň na záver očakávajúc strhujúci boj varan vs kobra...akurát zostalo len pri čakaní, pretože z veľkého súboja zostala llen púha fraška.....škoda...zlé to byť nemuselo ...ale na takýto film treba kopu peňazí (teda ak má stáť za niečo). ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)
  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)
  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)

Reklama

Reklama