Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sa odohráva na novo objavenom ostrove, kam je poslané vyšetrovacie komando k prebádaniu terénu. Ich objav je šokujúci! Ostrov obýva obrovský varan a nenásytná kobra. A sú naozaj veľmi hladní. Celý tím musí nasadiť všetky svoje sily a postaviť sa dvom hrozivým predátorom. (oficiální text distributora)

Recenze (170)

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Hůůstý. Pevně doufám, že i realizační tým bral tento projekt jako těžkou nadsázku a legraci. No minimálně triky byly naprosto "luxusní".. Otřesně animované zvířátka bez špetky snahy o zasazení do prostoru... Navícení, stíny, no i na FMV ze starých PC her je to těžký podprůměr. :) Jedna za tu nadsázku. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení je silně neobjektivní, ona totiž samotná účast Jerri Manthey to předem vytáhla pomalu na dvě, protože jak mám ve zvyku, i tady jsem se kochal každou její scénou. Nemožný děj se nevyhne snad i tomu největšímu žánrovému klišé (smrt blondýny, "šokující" konec .... UPOZORNĚNÍ, předchozí věta obsahovala spoiler), osazenstvo je nelogicky se chovající banda idiotů, hipísáků bojujícím proti brutálním kapitalistům (to nejsou má slova, až uvidíte, pochopíte), kterým před očima pobíhá desetimetrový ještěr a dvacetimetrová kobra (ačkoli ta nepobíhá, i když by při kvalitě triků klidně mohla), a jejich největší starostí je, aby to natočili pořádně detailně (některým se podaří natočit bližší detail, než by jim bylo milé). Půlka hvězdičky za Jerri a druhá půlka hvězdičky za absurdní rádobycool hlášky. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, lidi, vy to berete moc vážně :o) Víte, jaká je to pohoda, pustit si Wynorskiho opus magna, otevřít si k tomu pivko, vychutnávat si žánrová klišé, smát se špatným trikům a tragickým hercům a s kamarádem odhadovat, která z následujících postav zhebne? První musel být kuřák, to je jasné, to je dnes škodná a až do samotného závěru jsem měli 100% úspěšnost odhadu, škoda, ten konec nám to pokazil :o) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takový ten film na sobotní půlnoc u televize - oddychovka, u které můžete na chvilku usnout, a když se sem tam vzbudíte, jen spočítáte rychle body count. Logiku zde nehledat - třeba střely z pistole varanovi evidentně nic nedělají, ale všichni se můžou zbláznit, aby stříleli zrovna z pistole a furt (=nekonečné zásoby munice). Ostrov je vlastně neobyvatelný, ale holka tam má barák a žádný varan nebo kobra jí na něj za celou tu dobu nešlápl. Atd., atd. Fakt jen taková sobotní popůlnoční oddychovka, nic víc. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy jedna z postav střílí po kobře u domu, vypálí ze své pistole bez nabíjení sedmapadesátkrát v kuse. V další podobné scéně o několik minut později téměř stokrát. (Stejšn)
  • Aj napriek faktu, že sa vo filme výslovne uvádza, že vojaci sú príslušníkmi americkej armády, lietadla na záberoch sú ruské MiG-23, dokonca aj s ruskou vlajkou na chvoste. (beso74)
  • V českém dabingu se dozvídáme, že varan a kobra byli vybráni k vojenským experimentům, protože jsou obojživelníky. Ve skutečnosti patří oba tito živočichové mezi plazy. (pajik)

Reklama

Reklama