Reklama

Reklama

Yasuwa minyeo

  • Jižní Korea 야수와 미녀 (více)

Obsahy(1)

Min-a Shin (Hae-jo) je slepá a má velice hodného přítele Seung-beom Ryu (Dong-gun), který jí ale neříká pravdu o svém vzhledu, protože se bojí, že by pro ni nebyl dost hezký. Avšak díky operaci může Hae-jo zase vidět. Dong-gun se zamotává do dalších a dalších lží a pořád se mu nedaří dostat se z nich ven. Ke všemu se začne o Hae-jo zajímat policajt Kang-u Kim (Jun-ho), který se do ní zamiluje. O získání Hae-jo tak vzniká zajímavé soupeření. (Laputa)

(více)

Recenze (27)

ainny 

všechny recenze uživatele

Další variace na Krásku a zvíře, která se snaží dokázat, že až tak nezáleží na vzhledu, ale na duši. No, v životě to tak úplně není, ale tohle byl "jenom film". Pár situací mě rozesmálo, v závěru jsem i párkrát popotáhla nosem a osušila oko, ale nic víc nic míň. Nebýt tam Shin Min-a, tak by to bylo spíš na tři hvězdy - lepší průměr. Ale za ni tu jednu přidám asi vždycky. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Mladičká Hae-joo nevidí. Společnost v nelehkém každodenním žití plném tmy ji často dělá nikdy nespatřený dobrodinec Dong-gun. Hae-joo ho zbožňuje. V jejích představách je Dong-gun dokonalým fešákem. Jenže ve skutečnosti... Bylo by chybou se těšit na Yasuwa minyeo jako na další nefalšovanou korejskou romantiku. Té je ve filmu, co by se za nehet vešlo. Drtivou převahu v něm má komediální složka, vcelku svěží a povedená, díky které se na film skutečně hezky dívá. Yasuwa minyeo sice nehřeje, ale fanouška korejských snímků dokáže pobavit a potěšit. 7/10 ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Símhle filmem mám problém. Celý nápad (viz obsah) mi připadal pro romantickou komedii víc než vhodný, ale snad už po čtvrt hodině jsem měl dojem, že provedení asi nebude to, co bych čekal - zkrátka jsem si neuměl představit, jak se bude děj odvíjet dál. Bohužel, místo vtipné linie mě čekala místy trapný a nelíbivý děj. Potěšující je, že nešlo o "šablonovou" rom. komedii, nebyla tak čitelná a přímočará, ale bylo to na úkor logičnosti děje. Nebýt kouzelného úsměvu Hae-jo a toho, že přes všechna negativa si snímek udržel svou korejskou laskavost a lidskost, asi bych to vyppnul. 50% ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych to nenazývala komedií, protože k smíchu tady toho moc není. Jedná se ale o hezký příběh o lásce. Je třeba brát některé věci s nadsázku..Dong-gun totiž není až tak úplně ošklivý jak hraje a některé situace jsou až moc náhodné. Každopádně pár minut před koncem jsem nevědomky pustila slzu, takže dojemné to určitě bylo. Nechci si ani představovat, jak by tenhle příběh pojali v USA..slabších 5*. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem milá pohodová komedie, která ale doplácí na zbytečně dlouhou stopáž a neustálý protahování setkání dvou hlavních postav, což vyústí v to, že sem si každou chvilku řikal, že už to prostě musí přijít a ono stále nic, až mě nakonec ten stereotyp začal trochu vadit a možná i nudit, ale díky vytlemenýmu Seung-beom Ryu a scénkám se zabijákem sem se bavil i tak dobře. 3,5* ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama