Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

stenrik

stenrik (hodnocení, recenze)

Pořad už potřebuje přejmenovat. Ono 9 let je 9 let a kluci už jsou dávno páni.

READYX

READYX (hodnocení, recenze)

Nejhorší pořad o vaření co je.... Není tak špatný ze strany pánů (kuchařů) i když jejich chi-chi-chi- cho-cho-cho je profesionální nuda.
Ale kamera a režie stojí za prd... a to několikanásobně...

Polrajcha s Babicou a jeho hrnci ale předčí,ale tím se však chlubit nemůžou....

Uživatel READYX smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Marfael

Marfael (hodnocení, recenze)

Vařit asi umí,ale moderovat rozhodně ne.Jsou křečovití,nesympatiční a to ten pořad musí hlavně táhnout,protože vařit dnes umí kde kdo.

eye candy

eye candy (hodnocení, recenze)

Kluci v akci - Nová řada kulinářského seriálu pokračuje výletem Filipa a Ondřeje do zimních šumavských hor, kde se bude nejen vařit. - Hm tak to zní zajímavě

Reklama

Reklama