Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (213)

Renton 

všechny recenze uživatele

Žrát se bude pořád a více či méně zdařilé pořady o vaření tu tím pádem budou ještě dlouho. Tenhle nejnovější český počin se ovšem může zařadit leda tak na konec řady těch nepovedených. Je totiž nudný a má nesympatické protagonisty. Po ukončení sledování bude zapomenut stejně rychle, jako (pa)chuť včerejšího oběda.. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nestačím žasnout nad příkrostí zdejších komentářů!? Mně to přijde svižné, vkusné a... vtipné! Dokonalý prototyp moderní televizní zábavy... Kulinářská show Filipa a Ondřeje je zcelajistě jen českou mutací osvědčeného zahraničního modelu, ale kdyby všechny nápodoby v českých televizích vypadaly takhle, bylo by se na co dívat... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Kluci možná umějí dobře vařit, ale zajímavě to zprostředkovat divákovi není jejich silná parketa. Respektive je to hodně prohnilá parketa. Prostě nepodařená variace na moderní televizní kuchařky ve stylu Jamieho Olivera. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Jsem jeden z těch, kteří právě tenhle pořad považují za zábavné televizní povařeníčko, zvláště oproti jakémusi trapnému anglickému politicky korektnímu nýmandovi. Možná je to skladba jídel, možná mentalita, nevím. Ale někdy mám skoro pocit, že jak nemluví protagonisti anglicky, je to na csfd ztracená věc. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nad tímto pořadem bych mávl rukou, ale to bych sem musel nějak narvat gif obrázek, abyste to viděli. Normálně prostě mávnu rukou. Ze shora dolů s takovým tím patřičným švihem, aby bylo zdurazněno pohrdaní a automatická povýšenost. Asi je vám jasné, jak jsem nad tímto pořadem mávl rukou, ne? Nemusím to snad dál rozepisovat? Ale kluci jsou vtipní, to zase jo. Otázka je, jestli cíleně, jestli se oba, já a oni, smějeme tomu samému. Asi ale ne. Nejvíc mě ale šokovalo, že je to DOKUMENTÁRNÍ pořad. Z toho mi jde hlava kolem. Update. Už to přepsali na RODINNÝ. Z toho mi jde ale taky hlava kolem. Chci se dožít dne, kdy kulinářský pořad bude alespoň trochu světový, trochu sexy a trochu nápaditý. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Teď už vím, že se citrón mačká přes prsty a vejce lze utřít i bez utěrky na nádobí.. Jakožto český pořad o vaření pro mě naprosto dostačující a nevím, jaký přídavek by si představovali ti nespokojení. Frky z kuchyňského prostředí? Čaču jen v zástěře a s půlkou manga v ústech? Házení vykosťovacím nožem na nafukovací balónek mezi stehny? ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Zpětný úder zahraničním show hrubě nevychází z následujících důvodů. Kuchaři víceméně nesympatičtí až otravní, ten jejich ohavný posunek rukou je na pěst, vtipu taky moc nepobrali a ještě k tomu vaří po většinu času fláky, který znám od 5 let. Sorry, ale Jamie s Ainsleym jsou někde úplně jinde. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pořad, který trvá už nějaký ten pátek a díky tomu, že jej moderují dva sympaťáci a odborníci na vaření v jednom, tak je stále zábavným zpestřením určitě pro mnoho diváků. Jsou to kucí co pro vtipné komentáře nemusí chodit daleko a kteří se snaží, aby to televizní vaření mělo pokaždé nějakou originální myšlenku. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kluci v akci". No, odvážny názov, taký dvojzmyselný. Na prvé počutie to vyvoláva dojem, že sa jedná o nejaké lacné gay porno z osemdesiatych rokov. Ale ono je to predsa len úplne o niečom inom. Je to relácia českej verejnoprávnej televízie o varení. Dvaja mladí kuchári Ondřej Slanina a Filip Sajler sviežou formou predvádzajú ako sa dajú pripraviť rôzne chutné jedlá. Neviem aký majú títo týpkovia medzi sebou vzťah, ale vidno, že pri varení si dokonale rozumejú. Pre každého z nich teda jedna hviezdička. ** ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pohodový kuchaři ukazují, jak se vaří. Pěkné vaření nejen z domu, ale i z různých míst v ČR atd.. Chválím, viděl jsem i natáčení a rozhodně špatné nebylo, moderátoři jsou přijatelní. / Viděné epizody cca *12dílů / ( Hodnocení: 6/10 ) ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Jamie Oliver po česku, aneb dva kuchaři, kteří jsou ve svém oboru hodně úspěšní ukazují divákům jak na to. Kuchaři ok, ale jako moderátoři?! Nuda.. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pořad pro všechny kuchtíky a pro ty, co rádi jedí. Někdy na to člověk mrkne, ale já osobně to nijak nevyhledávám. Musím ale uznat, že je to podáno od hlavních protagonistů velmi otevřeně a zajímavě. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to zdálo vtipné, ale připitomělé vtipy těch dvou puberťáků se přejí rychleji, než jejich pseudo znalecké pochoutky. Jediný přínos pro mou osobní kuchyni je nerezové naběrátko, které jsem viděl u nich a úplně ho miluju. Jinak jejich recepty ala kapr na špeku a roštěná s borůvkama fakt nee!! ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší kuchařský seriál. Proto dávám 4**** místo 3*** které si zaslouží. Protože tak vyčuhuje z žumpy ostatních kulinářských produktů ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - Vaří pěkná jídla, ale je vidět, že rozumu moc nepobrali, protože některý jejich dementní kecy jsem vážně nechytal a nemohl jsem uvěřit, že to ti dva myslí vážně... ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Mě to baví a to jsem gastronomický antitalent, když si dělám kakao, vyleze z toho čabajka, ale totálně nepoživatelná, když jsem jednou zkoušel polívku ze sáčku, málem jsme vyhořeli. Ale kluci v akci mají oproti Babicovi výhodu - hraje jim u toho někdy pěkná muzika. No...já se do vaření stejně nikdy pouštět nebudu ve jménu klidu a míru na Zemi, ale tenhle pořad svůj účel plní.... ()

Reklama

Reklama